iPhone 4

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Re: iPhone 4

Post od araphel »

Dobio...promena posla, promena službenog telefona :wink: Pa me zanima, ako je simfree, trampio bih svoji privatni sim isto za mikro varijantu, da mogu kad sam nazad u BG samo bocnem nju u telefon. Hajde probaću ovo što si pomenuo....ne menja mi se kartica za džabe, voleo bih da budem siguran prvo. Mislio sam da ima neka fora po kojoj bi se moglo prepoznati.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa ništa ne gubiš, uz MicroSIM možeš da uzmeš i holder sa kojim kartica ide u drugi fon.

miodrage, ono koliko sam do sad čačkao telefon, mahom na fejsu, SMSu, pozivima, i par aplikacija, ništa se specijalno ne dešava (a posebno ne respring ili restart ili zagrevanje) otkad sam stavio randomring, ali imam utisak da se malo usporio, i povremeno kucam a tekst na ekranu ne prati brzinu mog kucanja, mada to može da bude i do sve bagovitije FB aplikacije. Skidam randomring jer mi ne treba, pa ću da vidim, ali definitivno nije krivac za tvoj problem, osim ako se kod tebe ne sudara sa nečim što još imaš a ja nemam, ali jbg. još nismo na tragu rešenja....... Ja bih se samo na tvom mestu zapitao da li su ti baš sve tweakovi koje imaš toliko neophodni.
A za iDrive sam ti davno rekao........ pri prošlom restore-u sam s njim uspeo da vratim u telefon celih 7 kontakata. Podivljao sam. Dok je Contacts Cync sa Installousa, koji ti svuče sve sa gmail kontakata, i do sada radi bez greške.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel, najprostije - kupis na trafici bilo koji prepaid za 200 kinti, iseces i zabodes u fon. Ako radi - SIMFree, ako ne radi, ili nije simfree, ili si lose isekao karticu, ali odes negde da ti iseku simcutterom, i ne bi trebalo da bude frke, gledaj samo da kartica ima mali a ne veliki cip, posto on ume da pravi frku.
gargamel4, nocas sam stavio 5.0.1, i opet jede g... Sad je definitivno vec alarmantno. Skinuo sam i Activator, i MarkThatMessage. Ostalo sve imam u iPadu, i to lepo radi. Pratim, da ga nadjem.
Miskoni takodje neumorno traga za resenjem, jer i on ima istu frku, posle namerne instalacije svih ovih tweakova... Bice ovo puno zajebavanja vec ja vidim...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

miodrage, sinoć sam izbrisao iPsum, MarkThatMessage, ncRam, PasswordPilot, RandomRing, WeeFlashlight i WeeKillBackground - i nikakvih problema nisam imao do pre 15-ak minuta, kada sam vratio ncRam, krenuo da čitam jedan poduži mejl na telefonu i posle par minuta puče Springboard. Sad sam isključio "refresh" opciju za ncRam, da vidim da li će pomoći. Ionako je preporučeno da "refresh" treba koristiti eventualno uz LockInfo i IntelliScreenX, a ja to ne koristim. Sad sam već skoro siguran da je ovo problem...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Kao što pomenuh, nisam više u BG do daljnjeg, mislio sam da ima neko jednostavnije rešenje, da se po nekom od kodova ili štagod, može tako nešto prepoznati. Nije uostalom ni toliko bitno, bar ne toliko da bih jurio prepaid kartice (koje ovde nisu baš 200 dindži) i seckao ih. Vidi. vi se tu frljate sa koječime oko iOS, pa rekoh možda znate neku foru :D

Probao sam sa ovim navedenim sajtovima, ali ne dam im pare. Bolje dva evra da potrošim na neku pristojnu aplikaciju, nego na ko zna kakvu informaciju, ako bi je i bilo. Pirati koji uzimaju pare su najgora sorta, njima ništa ne verujem :D

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Miškoni, odlično! Saznao sam šta mi treba koriseći iphoneoperatorcheck. Sad bar znam da mogu da se slikam sa korišćenjem srpskog broja unutra :D

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

araphel, pa zar nisi u poziciji da izboksuješ otključavanje, ipak si u igri... :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Vrlo verovatno, ali moram da isproveravam. Za sada neka ide ovako, pa ću videti. Nego, koristite li išta kao zamenu za fabrički plejer? Ja na iPadu koristim Groove, ali zanima me postoji li loš neko interesantno rešenje koje preporučujete? I još jedna stvar: da li se ja tripujem, ili se zvuk u slušalicama stiša, čim aktiviram ekvilajzer? Danas sam uzeo da se igram sa time, stavim ekvilajzer na "rock" i skontam da se zvuk utišao. Istripuejm se da nije samo do tog setovanja, i isprobam sve ostale, i definitivni zaključak je da je u odnosu na isključen ekvilajzer, na svim drugim setovanjima jačina zvuka neznatno niža. Ovo treba ovako, ili je neki bug?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

iPhone 4

Post od miodrage »

Meni je sa Loudness jaci zvuk (eq). Preko iPada samo gledam filmove ne slusam mjuzu, ali mogu da potvrdim da je iPhone 4 tisi od 3g.

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

miodrage, Miškoni, rešiste li problem u mom odsustvu ?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, nasao Miškoni u cemu je kvaka. Ja cu verovatno veceras da vracam telefon na 5.1.1, i nadam se da cu do prekosutra imati potvrdu da je ipak sve u najboljem redu.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

gargamel4, pronašli smo mnogo dobru opciju u ncRam - Refresh na ON i žurka može da počne. :wink:

araphel, još se nisam poigrao sa zvučnom slikom na četvorci, ali ima nekih simpatičnih programčića koji možda mogu da pomognu. Recimo, besplatan "EQ Player", pa "EQu" koji nije besplatan ali ga ima na Installous-u. Ako nešto nađem - javljam. :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Baš ću da probam taj EQ player. Za sada nije ništa dramatično, ali voleo bih da mi se ne stišava zvuk kad aktiviram ekvilajzere. u odnosu na Cowon iAudio je generalno četvorka solidno tiša, a tek kad uključim ekvilajzere, baš se oseti razlika. O kvalitetu zvuka neću ni da pričam, to sam preboleo već, za put do posla i nazad mogu da preživim.

Ne bih se za sada još petljao sa bilo čim što mi je potrebno da bih stavio Installous :wink:

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

araphel, pa samo Cydia :P
A za kvalitet zvuka...... očekivano. Za početak ne podržava ni wav ni flac.

Sceka222
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Okt 2007. 05:01

Post od Sceka222 »

Dosao mi je brat iz Toronta. Sta treba da se uradi da moze da koristi telefon ovde, 064, 065, 063 - nebitno, ali tako da moze posle kad se vrati u Toronto (za 6 meseci) da moze da nastavi koriscenje i tamo?! Hvala.

Pozdrav!

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Ako je BB 4.10 i manji moze preko Gevey kartice da ga koristi. Ako je veci BB, ona ne moze nikako da ga otkljuca i koristi.

Sceka222
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sceka222 »

Hvala. A sta je to BB, kako se proverava koji je? Izvinjavam se na ovim laickim pitanjima, ja licno ne koristim iPhone pa ne znam a burazer nije bas tehnicki potkovan u tom smislu.

Ili ako ima neki link za te stvari na ovom sajtu ili negde drugo (da ne davim sa prostim stvarima!) bio bih zahvalan. Hvala unapred! :)

Pozdrav!

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Ide na settings/general/about i tu proveri sta pise pod modem frimeware.

Sceka222
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sceka222 »

Modem Firmware:04.10.01

Znaci, moze li nekako, Gevey...? Hvala.

Pozdrav!

Odgovori