iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
^^
ito sto kazes imao sam 4s reko ok ono ispalo malo mi nekako uzeh 5s ni tamo ni vamo...jb-a ice i on zeni aj reko 6 je sta znam nako ok (gori sam od zlatokose i 3 medveda...)
ali reko hardverski mozda je malo bolji duze traje baterija be mga
ito sto kazes imao sam 4s reko ok ono ispalo malo mi nekako uzeh 5s ni tamo ni vamo...jb-a ice i on zeni aj reko 6 je sta znam nako ok (gori sam od zlatokose i 3 medveda...)
ali reko hardverski mozda je malo bolji duze traje baterija be mga
Doba dan.Želim da zamenim svoj LG G3, 32/3 verziju, za iphone 5s.
Jedina stvar kojha me brine, je ta da mi baterija neće držati ceo dan, pošto sam nailazio na Internetu, da baterija i nije nešto.
E,sad G3 mi završi dan sa 20, nekad i 30 % da li mislite da će i 5s?
Jedina stvar kojha me brine, je ta da mi baterija neće držati ceo dan, pošto sam nailazio na Internetu, da baterija i nije nešto.
E,sad G3 mi završi dan sa 20, nekad i 30 % da li mislite da će i 5s?
Baterija na 5s ne traje nista krace od baterije na g3, uz jednako koriscenje.
Dakle, ako je G3 gurao dan, i 5s ce. Mozda se i iznenadis pa bude i nesto duze kod 5s.
Dakle, ako je G3 gurao dan, i 5s ce. Mozda se i iznenadis pa bude i nesto duze kod 5s.
meni je na 5s isto tako ostajalo na kraju dana oko 20ak% dok je kolegi Azimuthu trajala do 17h istog dana 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ to je zato sto si ti vise gledao u telefon nego sto si ga koristio
Salim se, u 17h sam ga po drugi put skidao sa punjaca. Izgleda da mi je zapao falerican primerak, ko ce ga znati, ali sam ga utopio u roku od odmah.

Salim se, u 17h sam ga po drugi put skidao sa punjaca. Izgleda da mi je zapao falerican primerak, ko ce ga znati, ali sam ga utopio u roku od odmah.
...taj isti 5s koristi moj brat sada, radu u mts-u, pa ti vidi koliko ga ljudi zove i pusta poruke na sve zive mreze i aplikacije... nikad ga nije punio preko dana 

Je l' se to meni cini ili ej 5s poceo da secka sa ovim 9.1?
Ne koristim ga stalno nego imam na poslu ali kada god uzmem da cackam kao da vidim propustene frejmove i stucanje, nije mi jasno, trebalo bi da je malo vise future-proof
Ne koristim ga stalno nego imam na poslu ali kada god uzmem da cackam kao da vidim propustene frejmove i stucanje, nije mi jasno, trebalo bi da je malo vise future-proof

12 godina na forumu!
meni se burazer ne zali a stvarno je laik za sve to, svaki update radi i sve radi kao sat...
@freyr, da nisi nesto ubacio sto zeza, meni se desavalo to iako nisam radio JB...
@freyr, da nisi nesto ubacio sto zeza, meni se desavalo to iako nisam radio JB...
Pa ne bas, par aplikacija, nista posebno. Cudno mi bas.. npr. insta ume da secne kada skrolujem...
12 godina na forumu!
Unutar same aplikacije ne verujem da je do sistema... Ovaj prelazak sada sa ip6 na ip6s hoce da zeza dok ne izadje update koji to prilagodjava... Meni su izasli neki koji se odnose bas na modele 6s i 6s+...
Hoce da secne, istina je.Sve je to sitno ali smo navikli da radi savrseno tako da se primecuje.
Dobro vece.Juce sam uzeo svoj prvi iphone, u pitanju je 5s. Da li imate neke savete za mene, tipa kako da produzim bateriju itd...
Hvala unapred.
Hvala unapred.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ugasi background app refresh i to je to. Baterija zavisi od nacina koriscenja. 5s nema bateriju za pohvalu, ali moze da izgura dan.
Na 9.1 je solidna baterija, ali sa 9.2 ce biti bolje stanje ako je suditi po beti koju trenutno koristim.
Na 9.1 je solidna baterija, ali sa 9.2 ce biti bolje stanje ako je suditi po beti koju trenutno koristim.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 02. Jun 2013. 08:58
- :: Sony ericsson arc s
- :: nokia c5
Problem od sinoc,
ekran na telefonu odlednom ne reaguje, svi tasteri rade, ali ne mogu da otkljucam telefon prevlacenjem preko ekrana, a ne mogu ni da ga ugasim. Ima li nacina da ga restartujem nekako ili da cekam da se isprazni baterija pa da vidim sta ce posle da bude kada ga opet upalim? Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?
ekran na telefonu odlednom ne reaguje, svi tasteri rade, ali ne mogu da otkljucam telefon prevlacenjem preko ekrana, a ne mogu ni da ga ugasim. Ima li nacina da ga restartujem nekako ili da cekam da se isprazni baterija pa da vidim sta ce posle da bude kada ga opet upalim? Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pritisni istovremeno home + on/off tastere, drži dok se ne pojavi jabuka.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Nov 2015. 13:43
- :: Samsung J5 2016
Ljudi jel istina da je baterija kod ovog telefona krs i da nmz da izdrzi 1 dan?
Istina je. Drugar ima 5s i puni ga 2 puta dnevno.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 23. Jun 2015. 19:06
- :: Iphone 5s
Nije istina.bonanza napisao:Ljudi jel istina da je baterija kod ovog telefona krs i da nmz da izdrzi 1 dan?