Mada, pošto je zadnjica crvena a prednjica bela, bio bi odličan izbor i za Miodraga, jer je u bojama njegovog omiljenog kluba.

Slazem se ali nazalost ovo postaje praksa, za sada vodecih proizvodjaca, mada ne bi me cudilo da i ostali krenu tim putem.iLuka napisao:sta znam, ok je to ako bi kostalo 300-400eur pa da se menja kako smo nekad radili ali za 750 i 950eur da svaki cas menjamo zbog boje mislim da su malo preterali...
drugo, ovaj iPad i 128GB SE...![]()
to ga je ''drugarski'' savetovao CEO Googla kako da ''napadne'' trziste
Jok, navija za Partizan, zato bi mu ova kombinacija boja super legla.гари napisao:Miodrag navija za Vošu?![]()
E da se jednom i ja složim stobom,.....miodrage napisao:.... ja sam zakleti grobar.
Lepo reče neko sa drugarskog foruma, da je crven spreda bilo bi too much za oči. Cela radnja se dešava na ekranu, a crvena prednja strana bi previše umarala oči.Evindzer napisao:Crveni IP7+ je crven samo pozadi, napred je beo.![]()
Mogli su da ga pocrvene i napred, tada bi lepo izgledao, ovako je ništa posebno.
Ne može skin ni približno da bude dobar kao obojeni metal.Joxy napisao:Inace stavljanjem dbrand crvenog skina na najjednostavniji nacin mozete dobiti novi iP.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dozvoljavam mogućnost da bi to nekome odvlačilo pažnju, ali da bi mu smetalo očima - sumnjam. I pre Ajfona smo gledali u ekrane mobilnih - koji su u to vreme bili u najraznobojnijim nijansama - pa se ne sećam da je nečijim očima smetalo što nije bela ili crna ivica okolo. Lično mislim da je razlog za belu prednjicu samo i jedino u smanjenju troškova.iamivan napisao:Lepo reče neko sa drugarskog foruma, da je crven spreda bilo bi too much za oči. Cela radnja se dešava na ekranu, a crvena prednja strana bi previše umarala oči.
Naravno ali mislio sam na sam izgled telefona tj na boju, nema razlike. Plus dbrand stiti telefon a izgleda brutalno dobro.iamivan napisao:Ne može skin ni približno da bude dobar kao obojeni metal.
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Kakvo smanjenje troškova? Ne znam zašto bi crna prednja strana bila skuplja od bele? [emoji55]Evindzer napisao: Dozvoljavam mogućnost da bi to nekome odvlačilo pažnju, ali da bi mu smetalo očima - sumnjam. I pre Ajfona smo gledali u ekrane mobilnih - koji su u to vreme bili u najraznobojnijim nijansama - pa se ne sećam da je nečijim očima smetalo što nije bela ili crna ivica okolo. Lično mislim da je razlog za belu prednjicu samo i jedino u smanjenju troškova.
Genijalno.Joxy napisao:Nije to siva pa da ima 50 nijansi.![]()
Neko moje viđenje:Evindzer napisao:^ Uvećao ovu sliku koju si okačio, kliknuo na "Buy", i ništa se nije desilo.![]()
Znali smo da crvendaćem podržavaju borbu protiv side, ali mi i dalje nije jasno kakve veze ima crvena boja sa sidom. Umesto nje, mogli su da stave plavu ili zelenu, i opet da bude sida-edišn.