To vec ti najbolje znas prema svojim potrebama, ja tu ne mogu da buidem objektivan, jer ja mrzim sve sto je vezano za Android.
Aplikacija za iOS jos uvek ima vise, mada je samo pitanje vremena kad ce Play Store da ih pretekne...
Broj domacih app je dosta manji na iOS, android je tu u velikoj prednosti. Idi na apple store i vidi da li imas sve sto ti treba. Ako ne znas kako se zovu iste app za iOS, pitaj u odgovarajućoj temi za app.
Imam ponudu iphone 4 zakljucan na neku tele2 mrezu u exstra stanju za HTC gratia, da menjam.Interesu je me dal neko yna dal moye da se otkljuca iphone sa te mreze i dal moze da radi na gevey karticu.Pitao sam ga da mi da IMEI broj al on ima samo telefon sa punjacem i kaze kada se ukljuci telefon trazi orginalnu karticu pa ne moze da procita.Kako bi moglo da s evidi IMEI broj, pa da proverim preko njega telefon, jer ne bih da imam problema.
Djani, mislim da mozes da dobijes dosta podataka ako lik pristane da telefon nakacite na komp i preko iTools moze dosta toga da se iscita. E onda sledi pretraga i svasta jos nesto.
Uglavnom, cimanje od nekoliko sati u najboljem slucaju.
Ovako...drug je nabavio iphone4 sa Kanadske neke mreze koji je naravno zakljucan...probao je ovde u Nemackoj da ga otkljuca ,nije uspeo...pitanje:da li je moguce kod nas u Srbiji da se otkljuca da znam da ga ponesem kad budem dolazio za Srbiju?
Hvala!
bata bogdan, ako je sacuvan BaseBand do 4.10 (Modem Firmware) onda moze da se otkljuca kupovinom Gevey kartice. Ako je slucajno BB jos sacuvan na 1.59 moze preko UltraSnow. Sve drugo - iskljucivo preko operatora, sto kosta 60-200€, ali mislim da se i to sve manje radi.
pozz drugari,
Trebao bih dobiti iPhone 4 iz Svice sa mreze swisscom. Ugovor na taj iPhone danas istice pa me zanima da li je potrebno raditi unlock ili bi oni sami to trebalo da urade jer istice ugovor? (kontam tel. prelazi sada u vlasnistvo ugovornog lica) ali to samo ja mislim
Druga stvar ja sam cuo da je swisscom otkljucao sve svoje telefone od 1.7.2013., da li je neko upucen u ovo?
uuuu,ajd veceras cu da bacim pogled tamo... nadam se da ce moci onaj NC ili control centar, ne znam kako ga zovu...sa ios7 cu moci da se vratim na ios6 ili ne?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.