iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6

Post od iLuka »

stisni zajedno home i power...
mislim da nema veze da li si pri prvom podesavanju stavio na automatic ili si rucno uneo kragujevac...

probaj da isljucis automatic pa da rucno ispod podesis svoj grad ili koji vec stavljas, pa posle ukljuci automatic...

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Evo sad da odem tamo da proverim,ono pise Belgrade! Znaci tek sad se namestilo! ;)
Odoh sad da probam da prebacim neku muziku na phone,pa se javljam da li sam uspeo! :D

Edit: e ovako,skinuo sam i tunes i itools i sta sad? kako da prebacim muziku sa kompa u telefon?

Edit 2: skinuo sam rekoh itools ali izgleda da to nije to,jer sad kad sam restartovao komp,sama mi se aplikacija izbrisala iz kompjutera! i tamo kad kliknem import i hocu da ubacim gresku,kaze da nije kompaktibilan sa itunes!

dachakragujevac80
Expert
Expert

Posto vidim da moje probleme ne sljivi niko ni 2%,da napisem jos neke moje (nove) impresije: [emoji1][emoji1][emoji1]
Muziku sam uspeo da prebacim sa kompa uz pomoc itunes-a,e sad da li bih ponovo uspeo,posto mi je pomogla jedna moja drugarica [emoji1]
Ono sto me je zaista impresoniralo,to je zvuk iz zvucnika prilokom reprodukcije pesama,zvonom telefona,a narocito zvuk u slusalicama! Slobodno mogu da kazem da je za klasu bolji od dosadasnjih telefona!
I opet jedno pitanje: jel moze da se podesi delivery report za sms?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Za delivery je nekada bio potreban jb, i aplikacija delivery report sa Cydie. Da li radi na iOS8 nr znam.
ITools mora da radi savrseno, ako ne uspes da namestis, javi mi se da ti pomognem. Ne znam jedino da li je upgradeoan za najnoviji iOS
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

hahahahahhaa :) svi pobegose kad si uzeo telefon :lol:

tu gresku i meni izbacuje zadnja verzija itools-a, ne znam sta je to u pitanju, ali samo kod pravljenja ringtones-a ili prebacivanja muzike... za sve ostale stvari - itools radi odlicno...

preko itunes-a je to lakse, imas library, sync i to je to...

za raport mislim da moras da JB telefon, ja to ne radim vise, jednostavno - zadovoljan sam i dovoljno mi je dok je na ''fabrickom'' :)

P.S. naravno da je bolji po svim pitanjima od svih, nisi valjda sumnjao u to :lol:

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa upravo to,samo za muziku pravi problem (itools)
Preko itunes muzika se lako prebacuje,ali opet kazem,ako sam zaboravio kako je ova devojka to uradila (a tek sutra cu imati priliku da budem na kompu),opet cu da iskoristim pomoc prijatelja! :D
Ma JB nema sanse,onda ga neka ovako,naviknucu se vremenom! :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

imas iMessage, sms preko apple uredjaja, gde uvek imas oznake delivery i read tako da je i bolje od samog raporta... ljudi oko mene mahom imaju apple uredjaje, polako, bice ih jos vise i u tvom drustvu kad budes poceo da hvalis svoj :)

dachakragujevac80
Expert
Expert

Moja komsinica je vec narucila 5s u mts-u! :wink: :D .

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako komšinica valjda, daj nam njen broj pa da proverimo svi redom da li i kako radi imessage :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

au kolega, al si ti zagoreo! :lol: (naravno, mislim na to da nemas iphone a stalno mastas o njemu :lol: )

krajnje je vreme da se prikljucis ovoj temi :)

velika je bila navala na iphone od 5c do 6+ modela, sto u telekomu sto u telenoru... ne znam za vip, svi smo pobegli od njih zbog pokrivenosti i apple ponude u novembru :)

ne znam kakvo je stanje sada ali se nadam da ce biti novih nabavki kako bi apple zajednica sve vise rasla :)

dachakragujevac80
Expert
Expert

Hahahaha,eeeeeee,ni kod babe... :wink: :wink: :wink: :D .

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Azimuth napisao:Ako komšinica valjda, daj nam njen broj pa da proverimo svi redom da li i kako radi imessage :D
da proverimo? Jel nam to diskretno govoris da si uzeo ip?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Layne_Staley, ja sam vrlo diskretan, tako barem pricam kad upoznam neku ribu :D :lol:
Salu na stranu, tu je, samo sto nije :wink:

iLuka, ma moj je spakovan i stize u utorak/sredu, nego sam sinoc saznao da su im stigli i od 64GB pa sad pokusavam da izboksujem da mi posalju taj od 64 umesto ovog od 16. Nije neka razlika u ceni, a kad vec imaju onda sto da ne uzmem veci, ne moze da skodi. Ako ne mogu da mi daju odmah tj u ovoj turi onda uzimam od 16 pa nek' ide zivot :wink:
I ima jos jedna zackoljica, imam info da crni tj space gray imaju samo u BG, za NS su mi rekli da imaju samo sivi. A ja zelim crni, tako da moram ujutru ici da proverim sve :roll:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Lepsi je srebrni jer crni nema onaj prsten oko home dugmeta dok srebrni ima :) takodje crni nije crni nego nesto izmedju a i zovemo ga space gay :lol:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ma opsta zabuna nastala zbog prevodjenja.
Pricam sa ovima iz korisnickog, kazem space gray, a on mene pita jel to crni ili sivi. Znas kako me covek bacio u rebus, jedva smo se dogovorili da space gray bude crni, a srebrni da bude beli :lol:
Imao sam srebrni 5s, ne znam, bode mi previse oci to belo, zato pucam na ovaj "crni" 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

I ja sam imao strasnu dilemu.. Imao sam spce gray 5s.. I razmisljao sam da uzmem beli 6.. Ali kada sam otisao uzivo da ih vidim, mnogo mi zenski delovao beli 6, barem za moj ukus tj moj fazon :)
Na kraju sam uzeo space gray, i zadovoljan sam :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Layne_Staley, promenio si samo pola potpisa. Na desnoj strani potpisa ti i dalje stoji 5s. Jesi ga zadržao, ili si zaboravio to promeniti? :)

Azimuth, gray i jeste siva. :P

JeLeNaa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Jan 2014. 22:00
:: **

Post od JeLeNaa »

Ljudi, skontala sam o cemu se radi kod onog mog problema sa zoom-om, pa da podelim sa vama. Sad sam radila JB i opet mi se to pojavilo. Jednostavno dupli tap sa tri prsta po ekranu i ekran se vrati na normalno. U podesavanjima mi je bio ukljucen zoom (General>Accessibility>Zoom On/Off) sa tri prsta se komanduje :) Jedino ne znam zasto se to samo aktivira (zumira).

dachakragujevac80
Expert
Expert

Layne_Staley napisao:I razmisljao sam da uzmem beli 6.. Ali kada sam otisao uzivo da ih vidim, mnogo mi zenski delovao beli 6, barem za moj ukus tj moj fazon :)
Šta bi onda rekao za moj beli,pa još zlatni! :unsure: :o :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

JeLeNaa, nisam znao da postoji takva opcija, barem je se ne secam da je bila na 7.1.2. To mora da je doslo sa 8 ili kojom vec verzijom.

dachakragujevac80, moram da te pitam, da li si zaista hteo zlatni ili ti je zapao takav? :lol:

Odgovori