Sense vs NO-Sense romovi
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Sense vs NO-Sense romovi
Da li koristite Sense ili no-Sense romove? Zasto?
Prednost Sense romova, prednost no-sense romova?
Prednost Sense romova, prednost no-sense romova?
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
stalno se setam... uglavnom izmedju nekog novog najtli-ja od cijanogen tima, i dobrog starog wildpuzzle-a... madacesto isprobam ako naidjem na bilo kakav drugi ROM.
svaki ima svoje prednosti... mada se na kraju cesto odlucim za non-sense rom.
nekako mi vise cuci uz android platformu... 
svaki ima svoje prednosti... mada se na kraju cesto odlucim za non-sense rom.

Samo nek se rolaju....sarme.
Ne znam ali ja sam se bas navuk'o na ovaj MIUI.
Koristim ga vec skoro mesec dana i za sada radi perfektno. jedini problem sam imao sa Fancy Widgetom koji je "zaboravljao" da update-uje vreme casovnika...
Za one koji mozda ne znaju, mala prednost ovog rom-a je ta sto ima precicu za screen shots, znaci ne treba nikakva aplikacija.

Koristim ga vec skoro mesec dana i za sada radi perfektno. jedini problem sam imao sa Fancy Widgetom koji je "zaboravljao" da update-uje vreme casovnika...

Za one koji mozda ne znaju, mala prednost ovog rom-a je ta sto ima precicu za screen shots, znaci ne treba nikakva aplikacija.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Mislim da se moj telefon mene stidi posto na poklopcu pise ...with HTC Sense a ja samo nonsens(e) romove drzim. I ja sam se prilicno navukao na MIUIje jos od prvog SDa koji sam imao. Isprobam neki, mozda ga i zadrzim ali se uvek vratim na MIUI. Beautiful widget odlicno radi posao i ne znam sta bi mi Sense drugo doneo osim da mi sat bude animiran.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO