Upravo ga testiram pa nisam siguran da li kod mene neke stvari ne funkcionišu ili je to kod njega jednostavno tako...
[uputstvo] Kako se root-uje Android telefon?
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Da li je neko probao ovaj softwer za Root u Unroot ??
Deluje veoma jednostavno i sigurno .
http://www.unlockroot.com/contact.htm
Deluje veoma jednostavno i sigurno .
http://www.unlockroot.com/contact.htm
Galaxy S 2
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
ljudi imam frku, imam sensation ia na njemu je ICS...kako da vratim 2.3.4. verziju androida? tj kad udjem cwm i idem na recovery pojavi mi se crveni trougao, S-off, i kaze aplikacija da je rutovan, medjutim kad udjem u cwm gore na vrhu pise locked, ne znam sta je to zakljucano? i na njemu je pyramide 4.0.1
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
stavio sam cm7 lepo je radio i onda puko nece nista samo ugasen ekran i svetli crvena lampica...pokusao sam da ga prikopcam na komp i rootujem, stavim drugi kernel ali nece ne vidi ga komp a ja ne mogu nista sa ekranom jer ne radi...pojavljuje se logo ali se stalno rebootuje sam... kako da obrisem sve sa telefona ne sa kartice tj kako da ubijem sistem i stavim originalni kernel i rom???
Pozdrav svima,poludeo sam danas ,naime radio sam root preko odina po uputstvu sa foruma i sada kada upalim tel vidim zuti trougao sa znakom uzvika,sta da radim da bi mi bio tel kao pre pokusaja roota nemam predstavu o cemu se radi i zasto nije uspeo root i nemam ni ikonicu superuser.Hvala na pomoci sto pre
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Da li mozda neko zna sa kojim alatom da root-jem Motorolu defy plus sa verzijom 2.3.5 Gingerbread?
Izcitavao stranice po netu i guglao satima i nalazio razne alate, ali sve su one uspesne do verzije 2.3.4 Za moju ne rade
Poslednji nacin koji sam probao je DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su (koji navodno radi) i on sve zavrsi i kaze uspesno, restartuje telefon i nakon toga nista, i dalje ne mogu uci u boot meni, sto znaci da od otkljucavanja nema nista.
Jedino sto sam dobio, je da program system tuner, omogucava promenu nacina rada CPU-a, sto pre nisam mogao, ali samo to i nista vise
Za ostale rubrike mi javlja da mi je potreban root.
Znam da ovde ima dosta mahera za android koji veoma vesto se snalaze u ovoj oblasti, eto ako neko moze pomoci, zahvalan unapred.
Izcitavao stranice po netu i guglao satima i nalazio razne alate, ali sve su one uspesne do verzije 2.3.4 Za moju ne rade
Poslednji nacin koji sam probao je DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su (koji navodno radi) i on sve zavrsi i kaze uspesno, restartuje telefon i nakon toga nista, i dalje ne mogu uci u boot meni, sto znaci da od otkljucavanja nema nista.
Jedino sto sam dobio, je da program system tuner, omogucava promenu nacina rada CPU-a, sto pre nisam mogao, ali samo to i nista vise
Znam da ovde ima dosta mahera za android koji veoma vesto se snalaze u ovoj oblasti, eto ako neko moze pomoci, zahvalan unapred.
-
svajceneger
- Novajlija

- Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32
Kako da rutujem LG GT540 OPTIMUS?probao sam Turn on the device and click the icon to open the phone dialler
- Enter the code '3845#*540#'
- Select the option 'Module Test', then 'Stability Test' then 'Enable Root Permission'
- You will now be prompted for a password - enter :SWIFT::GT540:
ali kao i mnogi nemam tu opciju enable Root permission.
pa onda sam probao da skinem ovaj program http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
dodje do 95 % i samo stoji i na kraju pise download failed.Da li neko moze da mi pomogne kako da rutujem ovaj tel?U njemu se nalazi android 2.1
- Enter the code '3845#*540#'
- Select the option 'Module Test', then 'Stability Test' then 'Enable Root Permission'
- You will now be prompted for a password - enter :SWIFT::GT540:
ali kao i mnogi nemam tu opciju enable Root permission.
pa onda sam probao da skinem ovaj program http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
dodje do 95 % i samo stoji i na kraju pise download failed.Da li neko moze da mi pomogne kako da rutujem ovaj tel?U njemu se nalazi android 2.1
-
svajceneger
- Novajlija

- Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32
svajceneger@, jebiga, to su vec drugi momenti, isto se meni desavalo pa sam ja iskljucivao AV pa je downlodovao, a posle nije hteo da mi radi Superone click 2.3.3.1 al ne znam kako da to pomognem, pomogao bih ti. ovde i ko zna pravi se lud, jebiga tako je sto je... 
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..