Ima li iko problema sa kupovinom muzike?
Nisam duže vreme ništa kupovao jer imam mesečnu pretplatu. Međutim sada kada sam išao da nešto kupim ubaci me u petlju prilikom kupovine preko telefona.
Da unesem karticu, pa nastavi, pa opet me vrati da unesem karticu, pa nastavi, itd.
Sa aplikacijama nemam problema. Tu me odmah prebaci da platim i prikaže mi karticu.
Probao i na računaru i isto.
Probao sam i na tuđem telefonu sa nalogom koji je na tom uređaju i isto se dešava.
Pa da proverim da li je to nešto do mene ili je opet Srbija negde izvisila.
Google Play Music problem sa kupovinom
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Re: Google Play Music problem sa kupovinom
Brate mili, pa ko još danas kupuje muziku s interneta?

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nemoj tako Green,covek radi sve legalno,postuju se autorska prava itd

Sent from Sony Xperia Z2

Sent from Sony Xperia Z2
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23
Imao sam problem i ja, sest kartica sam probao (kreditne, debitne) i odustao. Aktivirao sam Deezer preko Telenor play paketa i ako si korisnik njihove mreze to je moja preporuka.Radi ok na vec zastarelom S3 i izbor muzike je full kao i kvalitet tona a net za Deezer imas 2 giga samo za servis.cgmiki napisao:Ima li iko problema sa kupovinom muzike?
Nisam duže vreme ništa kupovao jer imam mesečnu pretplatu. Međutim sada kada sam išao da nešto kupim ubaci me u petlju prilikom kupovine preko telefona.
Da unesem karticu, pa nastavi, pa opet me vrati da unesem karticu, pa nastavi, itd.
Sa aplikacijama nemam problema. Tu me odmah prebaci da platim i prikaže mi karticu.
Probao i na računaru i isto.
Probao sam i na tuđem telefonu sa nalogom koji je na tom uređaju i isto se dešava.
Pa da proverim da li je to nešto do mene ili je opet Srbija negde izvisila.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока