Android OS *generalna diskusija*
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Re: Android OS *generalna diskusija*
Minus reklame 

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Dobro se setili da ubace dual window i dark mod. 
Glupi karakteri

Glupi karakteri
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Koji je najstariji Nexus koji ce dobiti ovaj update?
Ovo deluje ozbiljno
Ovo deluje ozbiljno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Pa premišljam se i dalje. Mada, kad bih prelazio na Nexus, pre bih išao na 6P, ali mi finansije trenutno to ne dozvoljavaju. [emoji4]Baraba napisao:Pa, pređi
Planirao sam i da sad uzmem 5X, pa ga posle prodam i uzmem 6P, ali ne znam koliko će cena padati 5X, pa ne bih da izgubim previše novca u tom prelasku...
Jel se desava nekome da youtube sam od sebe pauzira?
Ovo mi se desavalo i na stock LP,sada i na custom.
Ovo mi se desavalo i na stock LP,sada i na custom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Meni se desilo par puta, sada više ne. To je bilo, recimo, pre par meseci, ako se dobro sećam.
Evo ovako treba mi mala pomoć.
Želeo bih da namestim u kalendaru da me obaveštava bilo kako za rođendane koje ja unesem preko Google contacta.
Znači u kontakt unesem datum rođenja, on se uredno pojavi tamo u kalendar , ali me ne obavesti, već samo stoji i ćuti. Jel moguće da moram ručno da namestim svaki rođendan da me obaveštava ili postoji lakši način.
Želeo bih da namestim u kalendaru da me obaveštava bilo kako za rođendane koje ja unesem preko Google contacta.
Znači u kontakt unesem datum rođenja, on se uredno pojavi tamo u kalendar , ali me ne obavesti, već samo stoji i ćuti. Jel moguće da moram ručno da namestim svaki rođendan da me obaveštava ili postoji lakši način.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
acamatic,
Ja ne razumem tvoje pitanje jer prvo pitas da zelis da te obavestava a posle kazes da te ne obavestava vec da cuti i stoji...
Moras naravno da ubacujes jednog po jednog u kalendar ali iskljuci notifikacije, zvono itd ili ukljuci ako ti treba.
Ja ne razumem tvoje pitanje jer prvo pitas da zelis da te obavestava a posle kazes da te ne obavestava vec da cuti i stoji...
Moras naravno da ubacujes jednog po jednog u kalendar ali iskljuci notifikacije, zvono itd ili ukljuci ako ti treba.
Android 12
Nisi lepo pročitao(razumeo) moj post, pa zato nisi razumeo, lepo sam ja napisao da želim da me obaveštava ali ono to ne radi.acamatic napisao: Znači u kontakt unesem datum rođenja, on se uredno pojavi tamo u kalendar , ali me ne obavesti, već samo stoji i ćuti.
Pod obaveštenje smatram(JA) da: zvoni ili izađe prozor ili pojavi se u statusnoj traci, itd...
Ne smatram obaveštenje ako samo čuči u kalendar i to je to.
Nisam se snašao da to namestim automatski, već svaki pojedinačno editujem da me obavesti u zadato vreme.
Vec par dana me zeza playstore,nece da uradi update aplikacija.
Stalno neki error.Jel se jos nekome desava?
Stalno neki error.Jel se jos nekome desava?
Ja nisam imao takvih problema. Jel si probao da obrišeš chache i podatke od prodavnice ili običan restart telefona?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Behemoth, postoje razni tipovi errora na playstoru zato je bitno da napišeš tačno koji tebi iskače da možemo adekvatno da pomognemo 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Iskreno, počela je da me nervira ta dvodimenzionalnost na Androidu (mada ni drugi nisu bolji, samo drugačiji). Imamo ekrane ogromne rezolucije i procesore izuzetnih mogućnosti - a serviraju nam nekakve crteže u akvarel tehnici, ispratih boja i potpuno flegmatične.
Braćo iz Gugla, dajte malo trodimenzionalnosti i dubine svojim ikonicama - kao i celom OS-u, ubiše me ove flat varijacije na (već istrošenu) temu!

Braćo iz Gugla, dajte malo trodimenzionalnosti i dubine svojim ikonicama - kao i celom OS-u, ubiše me ove flat varijacije na (već istrošenu) temu!

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ufff... Ja baš volim tu fletčinu!
Zato mi je i legao WP dizajni. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
@Evindzer, prošlo je doba 3D-a i onih ikonica pre iOS7. 
Vremena se menjanju, pojavljuju se novi trendovi. Sad je aktuelan flat dizajn, ko zna šta će biti sledeće.
A ako malo bolje zagledaš, Google se ipak malo izdvojio od ostalih koji su prisvojili flat dizajn.
Material design oponaša papir i senke koje isti stvara, i ja lično mislim da su odlično odradili sve to.
Evo baci pogled na making of sadašnjih Google ikonica i samog "pravca" - https://youtu.be/rrT6v5sOwJg

Vremena se menjanju, pojavljuju se novi trendovi. Sad je aktuelan flat dizajn, ko zna šta će biti sledeće.
A ako malo bolje zagledaš, Google se ipak malo izdvojio od ostalih koji su prisvojili flat dizajn.
Material design oponaša papir i senke koje isti stvara, i ja lično mislim da su odlično odradili sve to.
Evo baci pogled na making of sadašnjih Google ikonica i samog "pravca" - https://youtu.be/rrT6v5sOwJg

- Evindzer
- Prijatelj foruma
sugarcoated_ass, fletčina na starom WP, pa i na ovom novom W10M, izgleda uniformno i jednostrano, kao kad obučeš dobro odelo sa kravatom - i to se i meni izuzetno dopada(lo), a kod Androida je sve šareno i (pre)veselo, ali nekako isprano i iznošeno, kao stare farmerke i starke koje nosiš svaki dan.
iamivan, ne kažem da ideja nije dobro sprovedena, jedino što se meni ta ideja ne vizuelno sviđa.
iamivan, ne kažem da ideja nije dobro sprovedena, jedino što se meni ta ideja ne vizuelno sviđa.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Dobro, ja odelo u životu nisam obukao niti stavio kravatu, a iz farki i sl. pantalona ne izlazim... Onda treba neke stvari da ti budu jasne. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Normalno da su mi jasne: za tebe je Android.