Pravila foruma Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Izvinjavam se ako je vec negde to napisano, ali nemam nazalost vremena da citam sve stranice. Da li neko mozda zna kako se na htc desire-u vraca sa 2.2 na 2.1 android? Hvala unapred na odgovoru
Randy, hvala puno za link, pogledacu sta mogu da uradim. Kupio sam od nekog lika desire koji je navodno nekoliko dana pre toga update-ovan na 2.2. Pola dana recimo radi sve odlicno i onda pocinje da se restartuje pa se zamrzne na pocetnom htc logo-u i sl. Probacu da ga vratim na 2.1
LimunBG, bolje odradi factory reset,pa vidi da li ce to pomoci,jel cisto sumnjam da se softver baguje zato sto je prebacen na 2.2 verziju. Ako to ne pomogne,onda probaj da ga vratis na 2.1. Al kad vec to radis mozes i da ga rootujes i stavis neki custom rom
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
vanjuska, hvala na predlogu. Ali kako da uradim factory reset kad telefon ne moze da prodje pocetni htc logo ? U pocetku je radio pola dana-dan a sad kad ga upalim zaustavi se na htc boot ekranu i ne moze da dodje do home menija...
LimunBG, factory reset ti nece vratiti telefon na 2.1, izbrisace ti samo sve informacije iz telefona (ne i sa SD kartice), sva podesavanja i sl. Ako uspes da pokrenes telefon, odradi root te 2.2 verzije i flesuj neki custom 2.1 ROM. Mislim da ti je ovo najlaksi nacin da se vratis na 2.1...
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW
A jel ti root-ovan telefon sada? Ako jeste onda vidi da ti preporuce ovi koji imaju desire neki dobar custom rom pa da ubacis njega i da se resis tih muka.
da li neko zna kako da se rootuje sony ericsson arc?:)
posto sam ja nova u ovome i sve mi je po malo zbunjujuce
volela bih da promenim velicinu fonta,ali bilo koji program da skinem sa marketa,kaze mi da ne mogu jer nemam root ...
hvala vam unapred...
pozdrav
Ovako sam i ja rootovala moj ARC... Jako je jednostavno i bukvalno traži jedan ili dva klika i sve program sam odradi... Pretpostavljam da dovoljno poznaješ engleski da se snađeš...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ovaj program : [ROOT] Framaroot, a one-click apk to root
some devices xda-developers, za lako rutovanje se stalno usavrsava i obuhvata dosta telefona. Dobar za pocetnike, lako se snaci s njim.
Danas san bio do drugara koji drži servis za mobilne. Pošto se ne razumem u rutovanje i ne znem engleski, pitao sam ga da li bi mi rutovao telefon LG L7. Kaže da se ne dobija puno na tom modelu. Takođe mi je rekao da izbegavam aplikacije koje traže rutovan telefon, jer onda mogu da "prčkaju" po njemu.
Šta vi mislite o tome i kakva su vaša iskustva?
Koji ti je drugar to rekao:-) nema bas puno smisla,uostalom sta ce ti rootovan tel?? Kod androida i bez root mozes da imss aplikacije koje se placaju ocas posla,jedino ako hoces da se igras sa custom recovery i romovima sto ja prvi ne praktikujem
Root nema veze sa "prčkanjem" aplikacija po telefonu.
Mnogo važnije su tzv. permission (dozvole) koje imaju aplikacije, a na to 99% ljudi ne obraća pažnju pa im aplikacije rovare po telefonu i gaze privatnost. Rešenje za to, naravno, postoji.
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB
Imam Samsung galaxy core, pa me interesuje, ako rutovan telefon restartujem, radi promene sa telenora u mts i drugog gmail naloga, da li će se taj rut izgubiti?
Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.