[uputstvo] Kako se root-uje Android telefon?
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
serbian-boss, da bi istaliro igo ako imas igo.apk na kartici moras jedino da ceiras u sttings-applications-unknown sources da bi mogao da instaliras programe a da nisu sa marketa.
A da bi usao u hboot drzeci VOL DOWN i Power moras prvo u settings-applications da otstkliras fast boot
A da bi usao u hboot drzeci VOL DOWN i Power moras prvo u settings-applications da otstkliras fast boot
and justice for all...
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
Imam apk od iGo i stavio sam kao install i on napise posle par sekundi da je installed i onda kada stisnem open,on kaze licence file missing a licenca mi bleji pored ili kad skinem drugu nav. napise Please insert youre motonav sd...,hvala za hboot,nisam znao da moram da ugasim fast boot.Ja sam mislio da je root u pitanju ali sad ne znam sta da mislim vise,vrv nesto ne radim lepo 

- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
beochke91, ako si ubacio stock rom preko odina onda nije rutovan, skini ovde fajl koji odgovara tvom romu i flešuj kao pda preko odina, ako ne znaš koji fajl da skineš stavi sliku iz about phone.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
HTC Desire moze da se otkuljuca u kucnoj radinosti a za neki drugi telefon ne znam.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726
and justice for all...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS