Problemi i diskusija nokia 6233

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nikad nisam mogao da razumem cuvanje poruka, ja i mailove odmah brisem, osim ako imaju neki attachment koji moze da mi bude potreban, pa da ga imam za svaki slucaj na 2 mesta. Sve ostalo, ide u korpu onog momenta kad procitam. Ali opet, to sam samo ja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nemoj tako miodrage, ovo je jako dobro mesto da ispitamo zašto neko čuva 1, 10, 50, 100, 200, 500...sms poruka na svom mobilnom??? Dakle?
:?
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Xaxaxaxaxaxaxaxa pa jednostavan je odgovor, kad mi stigne sms/mms od drage osobe naravno da cu ga sacuvati. Ista je prica i sa prijateljima/kolegama koji mi putem poruka ( umesto mail-a ) salju neke za mene bitne podatke/cinjenice i sl. I tako malo po malo i nagomila se par desetina a vremenom i stotina poruka :wink: 8)

meex
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Feb 2007. 16:30

Post od meex »

Evo da kazem da sam ja nosio moju 6233 u ALPHA COPY i da su je drzali tacno 21dan!!! Potpuno sam se smorio, ali sam pregurao jer sam mislio da ce da mi rese problem, ali nista!! doduse, javlja mi se malo redje nego ranije,ali opet se javlja (da me sagovornik ne cuje kada se javim na njegov poziv) i tako mi je par puta doslo da ga olupam o pod ali sam samo duboko uzdahnuo i krenuo dalje u nadi da ce uskoro nova verzija softvera...
Dakle ima li neko najnoviju verziju?? pozz

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Ja imam verziju v3.70 i da kucnem u drvo nemam nikakvih problema, znaci da ga ne flesujem dok ne izadje ta nova verzija ili...?

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Kupio sam dotični telefon još pre nego što su počeli da ga "uvaljuju", sa softverom verzije v3.70. NIKADA mi se dosad nije zablokirao i sl. :) :?

Telefon je odličan, svaka čast Nokiji. Svi koji ga vide se oduševe, ali mi kažu da ih mnogo podseća na neki SonyEricsson :|

box
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:38

Post od box »

Problem je definitivno resen u verziji 5.10
Ne desava se vise da vas sagovornik ne cuje.
Sada bi trebalo da moze sa Nokia Software Updater-om da upgrade-uje posto je vec izasla vezija 6233_rm145_CareDP_140.0_05.43.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

box, ja sam skinuo tu verziju ali mislim da je jos uvijek nema sa srpskim jezikom pa nisam ni probao da je ubacim u mob a i na zvaničnom nokia sajtu i dalje kao zadnja verzija stoji 5.10...
Da li je neko probao 5.43 i kakva su iskustva?
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

mokelet
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 11:41

Post od mokelet »

Kupio sam Nokiu 6233 preko Telenora krajem decembra prosle godine. Isti telefon se pokvario posle nekoliko dana (poceo je posle dan, dva da se restartuje nekoliko puta dnevno, dok se na kraju totalno ne pokvari). Isti kvar se desava vec cetiri puta i svaku put se u servisu samo flesuje softver mimo moje primedbe da je u pitanju hardverski problem cim zamena softvera ne resava kvar. Prilikom zadnjeg kvara sam dobio uveravanja da ce telefon biti zamenjen novim, medjutim posle nedelju dana na servisu me obavestavaju kako eto vec par dana "testiraju telefon" i kako se doticni ne kvari, ali ce mi izaci u susret i zameniti osnovnu plocu. Na moje pitanje da li ipak mogu da dobijem nov aparat mi odgovaraju stupidnom konstatacijom da je zamena ploce u stvari kao da sam dobio nov telefon (?!). Telefon je u toku ovih sest meseci na servisu bio preko mesec dana, medjutim garancija mi nije produzena vec sam samo dobio usmeno obecanje da eto oni imaju podatke o mom telefonu i da ce garancija biti produzena. Nisam pametan sta da radim, pozvacu ovih dana par brojeva udruzenja za zastitu potrosaca i ministarstva trgovine, ali voleo boh da mi neko da konkretan savet sta da radim. Inace, serviser je Mobis electronic, ali to vec verovatno svi pretpostavljaju i znaju. Unapred hvala na odgovorima!

cili
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 01:41

Post od cili »

Damjanic, nemogu da upalim 6233 ide nokia welcome ,sat betery,mreza,sat ali kad treba da se poveze sa softw.iskljucuje se ,verovatno treba lashovanje ali gde to da uradim pozdrav iz majdanpeka,hitnoo,moj mail serbiafish@gmail.com

Lija Li
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Nov 2007. 06:28

Post od Lija Li »

Ja imam ovaj tel godinu dana i extra sam zadovoljna,ali sam nedavno kupila memorijsku od 1G i mislim da sam pogresila. Ovo sto se sada desava nije nikada. Kad snimam klipove odjednom zablokira i ne reaguje ni na jedno dugme,tako da moram da ga ugasim. Dobro,to nije strasno,vise me uplasilo kada neporedno po stavljanju kartice nije hteo da primia poruke. Kao memory full,a u njemu 10 poruka.Do tada je primao mnogo vise. Vidim da vi pisete kako mozete da cuvate po 700 poruka u inboxu i ne mogu da verujem. Znam da je interna mem. 6mB i da poruke tamo prima,ali zar interna memorija nije podeljena tako da jedan ogranicen deo bude za poruke,drugi za nesto drugo itd. Nije mi jasno zato sto koliko god stvari da izbrisem sa interne,prazno mesto u porukama je isto. Ako neko zna,nek kazeeeeeee.
p.s. Gde da kupim original masku za ovaj tel?

Kad se vec nakacih da pitam proverene ljude sve sta me zanima.
Hmmm...
Vreme stizanja poruke mi nije tacno,pise otprilike sat vremena kasnije nego sto je poruka stvarno stigla. Pokusala sam da promenim vremensku zonu,ali tad mi se poremeti sat???
Hmmmm...
Da li nekom mozda cesto pada domet na ovom telu i non-stop stize info da ne mozete tada primati poruke??
Meni nekad tako padne domet da displej pobeli. Da li je to mraza ili je moj tel defektan???
Nadam se da ce mi neko ovo gore odgonetnuti.

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Lija Li sto se tice video klipova uradi update preko NSU-Nokia Software Updater imas ga na www.nokia.com program, malo potrazi, i tim update bi trebalo da se to resi, valjda.
a sto se tice poruka uradi jedan format i imaces vise slobodnog mesta na telefonu i onda sve ispocetka.
i sledeci put koristi opciju izmeni jer je zabranjeno uzastopno postovanje, procitaj ovo:
viewtopic.php?t=1924
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Kakav si ti lik Lija Li :D
Ja ti mogu samo jedno reci: procitaj pravila o postovanju na forumu !!!

Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

I kako nakon svega da se covek odluci za 6233? Nevalja ovo nevalja ono... Samo neki problemi. Mali broj vas kaze da nisu imali nikakvih problema. Btw cuo sam da je izasao novi 5.60 firmware. Jel ga probao neko?
Extra mi se svidja fon,samo neusudjujem se da ga kupim pored ovolikog broja prituzbi :cry: Neka me neko razuveri ako nije tako :dry:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Marko123, kroz moje ruke su prosle 3 nokie 6233, jednu sam koristio skoro pola godine a druge dvije nesto manje, i ni sa jednom nisam imao apsolutno nikakvih problema, po meni jaaaako dobar telefon je 6233, nisam se pokajao ni za jednog od ta 3 :D

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Marko123, ja koristim ovaj tel godinu i po dana i apsolutno nikakav problem nisam imao sa ovim tel! Evo sad mi je zao da se odvojim od njega a imam ponudu za n73!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

Koji firmware koristite i gde ste ih kupovali? Mislio sam da je sigurnije uzeti fon u nekom servisu gde daju godinu dana garancije... Nekako mi nisu sigurni ovi sto daju 6 meseci :uhuh:
I odakle se ti bugovi pojavljuju uopste? Zar je moguce da ljudi ne mogu da hexuju obican telefon :chytry: ili sta vec radu :)

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Ja sam svoj uzeo u mts paketu u februaru, i prezadovoljan sam. Nisam imao nikakvih problema, osim ovog sa zvukom kad me neko zove, ali instalacijom firmware-a v5.43 i to je reseno. Telefon je extra pouzdan

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Kod mene je stari softver v4.53 nisam imao problema ni sa zvukom, jednostavno ni sa cim, inace kupljen je u jednoj radnji ne znam da li mogu da kazem u kojoj! :wink:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Odgovori