Problemi i diskusija nokia 6233
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Xaxaxaxaxaxaxaxa pa jednostavan je odgovor, kad mi stigne sms/mms od drage osobe naravno da cu ga sacuvati. Ista je prica i sa prijateljima/kolegama koji mi putem poruka ( umesto mail-a ) salju neke za mene bitne podatke/cinjenice i sl. I tako malo po malo i nagomila se par desetina a vremenom i stotina poruka

Evo da kazem da sam ja nosio moju 6233 u ALPHA COPY i da su je drzali tacno 21dan!!! Potpuno sam se smorio, ali sam pregurao jer sam mislio da ce da mi rese problem, ali nista!! doduse, javlja mi se malo redje nego ranije,ali opet se javlja (da me sagovornik ne cuje kada se javim na njegov poziv) i tako mi je par puta doslo da ga olupam o pod ali sam samo duboko uzdahnuo i krenuo dalje u nadi da ce uskoro nova verzija softvera...
Dakle ima li neko najnoviju verziju?? pozz
Dakle ima li neko najnoviju verziju?? pozz
Kupio sam Nokiu 6233 preko Telenora krajem decembra prosle godine. Isti telefon se pokvario posle nekoliko dana (poceo je posle dan, dva da se restartuje nekoliko puta dnevno, dok se na kraju totalno ne pokvari). Isti kvar se desava vec cetiri puta i svaku put se u servisu samo flesuje softver mimo moje primedbe da je u pitanju hardverski problem cim zamena softvera ne resava kvar. Prilikom zadnjeg kvara sam dobio uveravanja da ce telefon biti zamenjen novim, medjutim posle nedelju dana na servisu me obavestavaju kako eto vec par dana "testiraju telefon" i kako se doticni ne kvari, ali ce mi izaci u susret i zameniti osnovnu plocu. Na moje pitanje da li ipak mogu da dobijem nov aparat mi odgovaraju stupidnom konstatacijom da je zamena ploce u stvari kao da sam dobio nov telefon (?!). Telefon je u toku ovih sest meseci na servisu bio preko mesec dana, medjutim garancija mi nije produzena vec sam samo dobio usmeno obecanje da eto oni imaju podatke o mom telefonu i da ce garancija biti produzena. Nisam pametan sta da radim, pozvacu ovih dana par brojeva udruzenja za zastitu potrosaca i ministarstva trgovine, ali voleo boh da mi neko da konkretan savet sta da radim. Inace, serviser je Mobis electronic, ali to vec verovatno svi pretpostavljaju i znaju. Unapred hvala na odgovorima!
Damjanic, nemogu da upalim 6233 ide nokia welcome ,sat betery,mreza,sat ali kad treba da se poveze sa softw.iskljucuje se ,verovatno treba lashovanje ali gde to da uradim pozdrav iz majdanpeka,hitnoo,moj mail serbiafish@gmail.com
Ja imam ovaj tel godinu dana i extra sam zadovoljna,ali sam nedavno kupila memorijsku od 1G i mislim da sam pogresila. Ovo sto se sada desava nije nikada. Kad snimam klipove odjednom zablokira i ne reaguje ni na jedno dugme,tako da moram da ga ugasim. Dobro,to nije strasno,vise me uplasilo kada neporedno po stavljanju kartice nije hteo da primia poruke. Kao memory full,a u njemu 10 poruka.Do tada je primao mnogo vise. Vidim da vi pisete kako mozete da cuvate po 700 poruka u inboxu i ne mogu da verujem. Znam da je interna mem. 6mB i da poruke tamo prima,ali zar interna memorija nije podeljena tako da jedan ogranicen deo bude za poruke,drugi za nesto drugo itd. Nije mi jasno zato sto koliko god stvari da izbrisem sa interne,prazno mesto u porukama je isto. Ako neko zna,nek kazeeeeeee.
p.s. Gde da kupim original masku za ovaj tel?
Kad se vec nakacih da pitam proverene ljude sve sta me zanima.
Hmmm...
Vreme stizanja poruke mi nije tacno,pise otprilike sat vremena kasnije nego sto je poruka stvarno stigla. Pokusala sam da promenim vremensku zonu,ali tad mi se poremeti sat???
Hmmmm...
Da li nekom mozda cesto pada domet na ovom telu i non-stop stize info da ne mozete tada primati poruke??
Meni nekad tako padne domet da displej pobeli. Da li je to mraza ili je moj tel defektan???
Nadam se da ce mi neko ovo gore odgonetnuti.
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
p.s. Gde da kupim original masku za ovaj tel?
Kad se vec nakacih da pitam proverene ljude sve sta me zanima.
Hmmm...
Vreme stizanja poruke mi nije tacno,pise otprilike sat vremena kasnije nego sto je poruka stvarno stigla. Pokusala sam da promenim vremensku zonu,ali tad mi se poremeti sat???
Hmmmm...
Da li nekom mozda cesto pada domet na ovom telu i non-stop stize info da ne mozete tada primati poruke??
Meni nekad tako padne domet da displej pobeli. Da li je to mraza ili je moj tel defektan???
Nadam se da ce mi neko ovo gore odgonetnuti.
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Lija Li sto se tice video klipova uradi update preko NSU-Nokia Software Updater imas ga na www.nokia.com program, malo potrazi, i tim update bi trebalo da se to resi, valjda.
a sto se tice poruka uradi jedan format i imaces vise slobodnog mesta na telefonu i onda sve ispocetka.
i sledeci put koristi opciju izmeni jer je zabranjeno uzastopno postovanje, procitaj ovo:
viewtopic.php?t=1924
a sto se tice poruka uradi jedan format i imaces vise slobodnog mesta na telefonu i onda sve ispocetka.
i sledeci put koristi opciju izmeni jer je zabranjeno uzastopno postovanje, procitaj ovo:
viewtopic.php?t=1924
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
I kako nakon svega da se covek odluci za 6233? Nevalja ovo nevalja ono... Samo neki problemi. Mali broj vas kaze da nisu imali nikakvih problema. Btw cuo sam da je izasao novi 5.60 firmware. Jel ga probao neko?
Extra mi se svidja fon,samo neusudjujem se da ga kupim pored ovolikog broja prituzbi
Neka me neko razuveri ako nije tako 
Extra mi se svidja fon,samo neusudjujem se da ga kupim pored ovolikog broja prituzbi