Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
saint, problem je u tome da Nokia N73ME kao i skoro svi telefoni koji imaju Symbian 9.1 3rd ne podrzavaju .sis(mada se mogu instalirati i neki .sis fajlovi ali samo oni koji su pravljeni za tu verziju symbian-a) fajlove tj. programe koji su pravljeni za starije verzije symbian-a a N70 je ja mislim v8.1 symbian-a.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
saint, ne postoji još FExplorer v1.17 za OS9.1. Možeš da instaliraš v1.16 beta verziju odavde. Ili još bolje, potraži ActiveFile v1.17...
Robibd, u čemu je tačno problem, zašto ne možeš da upariš BT slušku i mob? Držiš dugme na slušalici dok ne uđe u mod za uparivanje. Koji je model u pitanju?

Robibd, u čemu je tačno problem, zašto ne možeš da upariš BT slušku i mob? Držiš dugme na slušalici dok ne uđe u mod za uparivanje. Koji je model u pitanju?
● PRAVILA FORUMA ●
- take it easy
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 14. Jun 2007. 12:29
1.Imam n73 ME i nece da mi otvara pdf prebacen sa kompa,moze li neko da mi kaze sta je u pitanju?
2.Ima li neko neki link za free programe za simbijan 3rd gen?
3.Koji antivirus da skinem?
4.Ima li neko problema sa jojsticom?
5.Kako da proverim da li je fon skidan sa mreze,na sebi nema nikakvu nalepnicu?
Hvala unapred!!
2.Ima li neko neki link za free programe za simbijan 3rd gen?
3.Koji antivirus da skinem?
4.Ima li neko problema sa jojsticom?
5.Kako da proverim da li je fon skidan sa mreze,na sebi nema nikakvu nalepnicu?
Hvala unapred!!

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
1.Nemas program za citanje .pdf-ova!?
2.Imas tih programa gomila,reci sta ti treba da dobijes linkove?
3.NIJEDAN,samo ti usporava telefon a skoro da nema virusa za 3rd edition symbian,dovoljno je da ne prihvatas fajlove preko BT-a od nepoznatih osoba!
4.Ne bih znao!
5.Ako nema nikakvu nalepnicu,niti softver ima neku slicicu (recimo kad startujes telefon) onda nije skidan sa nijedne mreze!
Pozdrav

2.Imas tih programa gomila,reci sta ti treba da dobijes linkove?
3.NIJEDAN,samo ti usporava telefon a skoro da nema virusa za 3rd edition symbian,dovoljno je da ne prihvatas fajlove preko BT-a od nepoznatih osoba!
4.Ne bih znao!
5.Ako nema nikakvu nalepnicu,niti softver ima neku slicicu (recimo kad startujes telefon) onda nije skidan sa nijedne mreze!
Pozdrav

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 14. Jun 2007. 15:27
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 14. Jun 2007. 12:29
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 20:44
Zdravo svima ja sam novi ovde, imam nekoliko pitanja o N73 ME.
1.Da li vredi ove pare?
2.Neki kazu da je mnogo spor, da cesto "zakuca"... da li je istina?
3.Da li mogu BT stereo slusalice na njega?
I najzad ako moze neko da mi kaze u kojoj prodavnici moze da se kupi u full pakovanju(mem.kartica 2Gb,sluske...) na mail: stef_jankovic@yahoo.com - sto jeftinije to bolje...lol
Hvala unapred!
1.Da li vredi ove pare?
2.Neki kazu da je mnogo spor, da cesto "zakuca"... da li je istina?
3.Da li mogu BT stereo slusalice na njega?
I najzad ako moze neko da mi kaze u kojoj prodavnici moze da se kupi u full pakovanju(mem.kartica 2Gb,sluske...) na mail: stef_jankovic@yahoo.com - sto jeftinije to bolje...lol
Hvala unapred!
pozdrav za celu ekiou na forumu.
prvo hteo bih sve da Vas pohvalim na diskusiji koju vodite jer stvarno covek posle ovakih postova nema potrebe da pali google .
drugo resio sam da uzmem N73me pa me interesuje gde moze da se kupi sto bi rekli nasi ljudi original u ovim nasim radnjam po beogradu.znaci kutijica kao na 33 strani ove diskusije i tako to .Vi koji ste kupili tako nesto znate bolje nego ja, pa ovim putem zelim da zamolim sve ljude dobre volje (a znam da vas ima
) da mi posaljete odgovore ili na P.P ili na mail neba@nadlanu.com.
unapred hvala

prvo hteo bih sve da Vas pohvalim na diskusiji koju vodite jer stvarno covek posle ovakih postova nema potrebe da pali google .

drugo resio sam da uzmem N73me pa me interesuje gde moze da se kupi sto bi rekli nasi ljudi original u ovim nasim radnjam po beogradu.znaci kutijica kao na 33 strani ove diskusije i tako to .Vi koji ste kupili tako nesto znate bolje nego ja, pa ovim putem zelim da zamolim sve ljude dobre volje (a znam da vas ima

unapred hvala

- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
ljudi molim vas recite mi kako da poruke iz telefonske memorije prebacim na karticu..? sutra flesujem telefon pa sam u frci..
i pitanje, da li kojim slucajem ubacivanjem ME softvera dobijam na kvalitetu kamere, brzini telefona ili je to samo drugi pleyer i par temica???????
i pitanje, da li kojim slucajem ubacivanjem ME softvera dobijam na kvalitetu kamere, brzini telefona ili je to samo drugi pleyer i par temica???????
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!