Baterijska lampa u nokia mobilnom telefonu
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Baterijska lampa u nokia mobilnom telefonu
Znam da 3200, 5110, 5140 imaju baterijsku lampu ali šta je sa novijim modelima? Mislim da je ta sitnica mnogo korisna stvar ako ti zafali malo svetla a ti ga imaš pri ruci uvek.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
imaju ga i ovi iz prve serije tj što im oznaka počinje sa 1
inače to je samo d abi ljudima opravdali cenu od 40-50 e za nov fon
ovi koji imaju malo bolju kameru njima ne treba to jer imaju blic koji radi posao
inače to je samo d abi ljudima opravdali cenu od 40-50 e za nov fon

ovi koji imaju malo bolju kameru njima ne treba to jer imaju blic koji radi posao
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- ThePrphecy
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 17. Apr 2007. 12:12
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Već sam pominjao jednom, ali evo da ponovim. Meni je slučajno na N70 dioda ostala uključena skoro 4 sata i ništa joj se nije desilo, sem što se ceo telefon prilično ugrejao. Nisu te diode baš toliko osetljive... 

● PRAVILA FORUMA ●
Da isto kao i 5110 model sa 5MPx (aparat zalepljen izolirkom, jel).
Nego iskustva sa k750i su da onaj njegov blic (jel beše xenonski?
) obzirom da ne radi kao klasičan blic na fotoaparatima, nego je jaka lampa koja može da ostane uključena, može da radi nekoliko minuta, a onda se automatski gasi (zbog pregrevanja), i to na poprilčno niskoj spoljnoj temperaturi, što znači na vrućinama i kraće. A diodice na Nokiama su znatno slabije, i samim tim i mnogo izdržljivije. Dioda inače može da se zagreje do određene temperature i onda je održava, i ako se ne pretera s naponom NE MOŽE da pregori. A to u slučaju tlefonske baterije naravno ne može da bude lsučaj. Samo će brže da se isprazni.

Nego iskustva sa k750i su da onaj njegov blic (jel beše xenonski?

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, da, da, ja sam na w800 dosta koristio lampicu. Jednostavno povuces poklopac od kamere i pritisnes zvezdicu. Znacila mi je dosta puta kada sam se vracao kuci kasno, lakse pogodim bravu kljucem...
A, da je jaka, jaka je, i to dosta.
Mada, na k800 ne moze tako da svetli, verovatno zato sto je jaca pa bi se brze ugrejala.

A, da je jaka, jaka je, i to dosta.
Mada, na k800 ne moze tako da svetli, verovatno zato sto je jaca pa bi se brze ugrejala.

iPhone + CX300