Pozdrav

Slazem se za ekran, nista posebno ali upotrebljiv.Lomnica_city napisao: (prosecan ekran,baterija za music fon ne bas jaka,teska je u ruci,sitni tasteri unutar slajdera,itd...)
HDD nije nikakav nedostatak, osim sto mozda donekle utice na tezinu i "gabarite" telefona. Naravno da bih voleo da je telefon dimenzija MOTOFONE F3, ali budimo realni, daleko smo od dana kad cemo imati smartfon s tim dimenzijama ali sa gomilom funkcijaPo meni je samo "nedostak" HD
Skini odnekud N91 Dismantle .pdf uputstvo i videces da je HD maltene iza ekrana,zato je gornji deo i zadebljan i rasiren,koliko sam ja video sa slika HD nije toliko nisko gde je i baterija,to se greje sama baterija,isto kao pri punjenju ili intenzivnom koriscenju na drugim telefonima,ili se nekako toplota prenosi na deo gde je baterija iz prostog razloga sto je deo iza HD-a od plastike jer stiti i antenu a plastika ne zadrzava toplotu isto kao i metal jelte,a poklopac baterije je od metala pa mozda deluje zato da se greje u predelu baterije odnosno donjoj polovini telefona!?Miškoni napisao:...
Što se tiče HDD-a i grejanja, pri dužoj reprodukciji audio/video fajlova mob se osetno zagreje, najviše u predelu baterije.
Brate ja cu tebe da vodim na jedan rucak kad dodjem u Bg koliko si mi puta izasao u susretMiškoni napisao:
Tebra,nije glupo pitanje ali uvek idem na Refresh...i nishta!..Uradim i defragmentaciju pa REFRESH I O5 nishta...hvslsnick6 napisao:Markoni, mozda je glupo pitanje ali jesi probao da ides na "Refresh Music Library"?