Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Da bi bio najsigurniji imas u system tray-u ikonicu safely remove hardware i preko nje samo diskonektujes telefon sa racunara. Mada ovo nije neophodno, jer hardverski ne mozes nista da zeznes ako ga samo iscupas. Najgore sto moze da ti se desi je da ako kopiras nesto na telefon ili sa njega (pesmu npr) da fajl, iako pise da je skroz prekopiran, ne bude ceo prebacen i da ti ga zbog toga telefon ili komp ne prepoznaje. Samo se uveri da u tom trenutku nema komunikacije izmedju telefona i racunara i slobodno ga cupaj...
PozZ
PozZ
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
voj@, Tvoj problem je već duže prisutan u raspravi ovde na forumu.
Pogledaj temu:
viewtopic.php?t=11373
Pogledaj temu:
viewtopic.php?t=11373
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37
Imam instaliran N70 na kompu,a pored njega i Samsung D900, ovaj drugi punim preko kompa jer nemam punjač ( pojele kuce). Sada sam kupila N73 i interesuje me da li može koristiti isti program kao i N70 jer nemam više mesta za USB priključke, a ranije kada sam ih premeštala dešavalo mi se da se portovi zaglupe i morala sam uvek da vraćam na stari ulaz konekciju!? Šta mi predlažete?
e, hvala ti, ja sam bas trazio sa original kutijom u original pakovanju i nadjem u jednoj radnji sa dostupnom cenom a oni kazu da nema kartice?1
svasta..
pozz
p.s. sad sam zvao radnju u kojoj u originalu ne dolazi mem. kartica i rekli su mi da postoji vise pakovanja, tako da u nekima uz telefon dolaze samo punjac i slusalice.. eto!
bzvz, bas sam se ponadao da sam nasao po pristojnoj ceni full pakovanje, ali ne...

svasta..
pozz
p.s. sad sam zvao radnju u kojoj u originalu ne dolazi mem. kartica i rekli su mi da postoji vise pakovanja, tako da u nekima uz telefon dolaze samo punjac i slusalice.. eto!
bzvz, bas sam se ponadao da sam nasao po pristojnoj ceni full pakovanje, ali ne...

bas me interesuje koliko procenata onih koji kupe n73 ima problem sa maskom,odnosno koliko njih je lomilo masku i sl.poznato je da je jao osetljiv na udarce+jos taj veliki ekran ,bas je mekan fon,pa me interesuje da li je to bas preterano lose ili je losiji od drugih ali dovoljno kvalitetan da opstane
a ne da ga stavim u kola na mesto suvozaca,pa ako padne sa sedista da se polomi sav posto vozim ko lud,ali imam obicqaj da drzim fonove po futrolama
a ne da ga stavim u kola na mesto suvozaca,pa ako padne sa sedista da se polomi sav posto vozim ko lud,ali imam obicqaj da drzim fonove po futrolama
nokia c7
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Meni je ukupno 3 puta pao sa vece visine (pod tim racunam preko 1m i jednom cak 1.6m) od toga jednom na asvalt, jednom na mermer od stepenica i jednom na tepih. Osim pada na asvalt, nejedan pad nije ostavio ni traga, od tog pada je ostala mala ogrebotina na zadnjoj strani, ali osim ako se ne zagledas i ona je neprimetna.
Telefon nosim u dzepu, tako da se maska vrlo brzo izgulila na mestima koja se najvise "trljaju" i to mi je najveca zamerka na kvalitet maske...
PozZ
Telefon nosim u dzepu, tako da se maska vrlo brzo izgulila na mestima koja se najvise "trljaju" i to mi je najveca zamerka na kvalitet maske...
PozZ
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 18:14
Kvalitet telefona zavisi od toga gdje ste ga kupili to jeste gdje je proizveden. Jer sada je Bugarska u EU pa ona ovaj telefon (koji i ja posjedujem od skora) proizvodi no on mora da zadovolji strogr kriteriume EU tako da sve ono sto je "skart" prodaju nam.
Ja sam svoj telefon (N73) nabavio iz Holandije (tamo je proizveden) a bio je namjenjen za trziste Italije tako da sam sa uputama imao malih problema.
Te telefone na prvi pogled mozete razlikovati po tastaturi (uporedite slike iz ruke na ovom sajtu i par slika iz kompletno testa koje nemaju cirilicna slova).
Preporucujem puni oprez pri kupovini ovog izvrsnog telefona koji naravno ima i svoje mane.
Ja sam svoj telefon (N73) nabavio iz Holandije (tamo je proizveden) a bio je namjenjen za trziste Italije tako da sam sa uputama imao malih problema.
Te telefone na prvi pogled mozete razlikovati po tastaturi (uporedite slike iz ruke na ovom sajtu i par slika iz kompletno testa koje nemaju cirilicna slova).
Preporucujem puni oprez pri kupovini ovog izvrsnog telefona koji naravno ima i svoje mane.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 29. Jul 2007. 17:52