Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Mozete meni da kezete kako se iskljucuje USB dali ga cupam ili moram da se disconnectujem i kako da ga disconnectujem?

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Da bi bio najsigurniji imas u system tray-u ikonicu safely remove hardware i preko nje samo diskonektujes telefon sa racunara. Mada ovo nije neophodno, jer hardverski ne mozes nista da zeznes ako ga samo iscupas. Najgore sto moze da ti se desi je da ako kopiras nesto na telefon ili sa njega (pesmu npr) da fajl, iako pise da je skroz prekopiran, ne bude ceo prebacen i da ti ga zbog toga telefon ili komp ne prepoznaje. Samo se uveri da u tom trenutku nema komunikacije izmedju telefona i racunara i slobodno ga cupaj...

PozZ

h@no
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:44

Post od h@no »

jel zna neko koja je razlika izmedju n73 i n73me osim 2gb i boljih slushki i crne boje koje idu uz n73me ??? hitno :) hvala
:roll:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

h@no, Bar 10 x je bilo to pitanje.
Sem toga nabrojanog,razlika je samo u softveru koji možeš i sam da promeniš.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Da li neko zna dal je i N73ME isto skrnav music player kao i na N73 ili su ga napravili kako valja. 8)

voj@
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 17:31

Post od voj@ »

Imam jedan problem sa N73! Kupio sam ga prosle godine, i od tada sam redovno apdejtovao softver na netu, preko Nokiinog sajta! Medjutim, posle poslednja 2 apdejta vise ne mogu nista da instaliram, izbacuje mi poruku da je sertifikat istekao!!! Sta da radim, neka mi javi neko?! Hvala unapred! :smutny:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

voj@, Tvoj problem je već duže prisutan u raspravi ovde na forumu.
Pogledaj temu:
viewtopic.php?t=11373
Rebel in heart.

emerald
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 10. Jul 2007. 17:35

Post od emerald »

e, jel moze neko da mi kaze jel' moguce da uz n73me u original pakovanju koje radnja preuzima od uvoznika ne dolazi memorijska kartica?
meni nije logicno..
al eto, ako neko zna objasnjenje nek mi pomogne..
molim vas.. prilicno je hitno..

katarinadimedici
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37

Post od katarinadimedici »

Imam instaliran N70 na kompu,a pored njega i Samsung D900, ovaj drugi punim preko kompa jer nemam punjač ( pojele kuce). Sada sam kupila N73 i interesuje me da li može koristiti isti program kao i N70 jer nemam više mesta za USB priključke, a ranije kada sam ih premeštala dešavalo mi se da se portovi zaglupe i morala sam uvek da vraćam na stari ulaz konekciju!? Šta mi predlažete?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

katarinadimedici, Savet?
Da probaš.
Program Nokia Data Suit je isti pa... ;)
Rebel in heart.

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

[quote="emerald"][/quote]
Ja sam imao N73 ME sa Telekoma kojeg je uvezao Alpha Copy i naravno da je imao karticu od 2GB.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! !

emerald
Novajlija
Novajlija

Post od emerald »

e, hvala ti, ja sam bas trazio sa original kutijom u original pakovanju i nadjem u jednoj radnji sa dostupnom cenom a oni kazu da nema kartice?1
svasta..
pozz
p.s. sad sam zvao radnju u kojoj u originalu ne dolazi mem. kartica i rekli su mi da postoji vise pakovanja, tako da u nekima uz telefon dolaze samo punjac i slusalice.. eto!
bzvz, bas sam se ponadao da sam nasao po pristojnoj ceni full pakovanje, ali ne... :o :unsure:

peca1985
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 16:05

Post od peca1985 »

Kartica od 1gb kosta 1100 dinara a od 2gb 2000 dinara.mozes i odvojeno da kupis,imas u balkanskoj 29

emerald
Novajlija
Novajlija

Post od emerald »

ma, ok al ja hocu da kad kupim sve bude ok i original nokia sa full nokia opremom pa nek bude i skuplje, samo da ima na rate
lol

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

bas me interesuje koliko procenata onih koji kupe n73 ima problem sa maskom,odnosno koliko njih je lomilo masku i sl.poznato je da je jao osetljiv na udarce+jos taj veliki ekran ,bas je mekan fon,pa me interesuje da li je to bas preterano lose ili je losiji od drugih ali dovoljno kvalitetan da opstane
a ne da ga stavim u kola na mesto suvozaca,pa ako padne sa sedista da se polomi sav posto vozim ko lud,ali imam obicqaj da drzim fonove po futrolama
nokia c7

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni je ukupno 3 puta pao sa vece visine (pod tim racunam preko 1m i jednom cak 1.6m) od toga jednom na asvalt, jednom na mermer od stepenica i jednom na tepih. Osim pada na asvalt, nejedan pad nije ostavio ni traga, od tog pada je ostala mala ogrebotina na zadnjoj strani, ali osim ako se ne zagledas i ona je neprimetna.

Telefon nosim u dzepu, tako da se maska vrlo brzo izgulila na mestima koja se najvise "trljaju" i to mi je najveca zamerka na kvalitet maske...

PozZ

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Meni je za tri dana kako imam telefon maska pocela da skripi, a dzojstik se rasklimao :shock: , nije bas kvalitetna...

Djosr92
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 18:14

Post od Djosr92 »

Kvalitet telefona zavisi od toga gdje ste ga kupili to jeste gdje je proizveden. Jer sada je Bugarska u EU pa ona ovaj telefon (koji i ja posjedujem od skora) proizvodi no on mora da zadovolji strogr kriteriume EU tako da sve ono sto je "skart" prodaju nam.
Ja sam svoj telefon (N73) nabavio iz Holandije (tamo je proizveden) a bio je namjenjen za trziste Italije tako da sam sa uputama imao malih problema.
Te telefone na prvi pogled mozete razlikovati po tastaturi (uporedite slike iz ruke na ovom sajtu i par slika iz kompletno testa koje nemaju cirilicna slova).
Preporucujem puni oprez pri kupovini ovog izvrsnog telefona koji naravno ima i svoje mane. :roll:

Optimus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Jul 2007. 11:50

Post od Optimus »

Oprostite možda nisam pažljivo čitao ali nigdje da nadjem neke stranice za skidanje tema, igara i tome slično. Skoro sam nabavio ovaj telefon pa bi volio da ga mogu maksimalno iskoristi.
Tako akoneko zna neku stranicu neka javi. HVALA!!!

pomorandza
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Jul 2007. 17:52

Post od pomorandza »

pozzzz svima interesujeme kako mogu da sliku postavim preko celog ekrana. Hvala unapred! 8) 8)

Odgovori