Koji software je u NOKIA 6300? Moze li isti da se UPDATE-uje? Gde naci interesantne i zanimljive programe i igre za ovaj model. Ima li neko neku verziju Advanced Call Manager-a za ovaj mobilni?
Pozdrav,
Milosh The Great
Pitanja za NOKIA-she ...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ne, ne, ne sinko
Znam i ja da moze da se update-uje u tom smislu, ali moje pitanje ( nakon poslednjeg citanja i meni se ucinilo nepotpuno) se odnosilo na to da li moze da se podigne u neku verziju Simbijana recimo 6.0 ili sl. Moja 6300 ima fabricki software 4.71 sta god mu to znacilo.
Ako imas neki link ka programcicima i igricama za ovaj mob shini mi na PM.
Hvala u napred i u nazad ;o)
Milosh The Great

Ako imas neki link ka programcicima i igricama za ovaj mob shini mi na PM.
Hvala u napred i u nazad ;o)
Milosh The Great

Decko, tebi bas mora da se crta - 6300 NEMA symbian i NIKAKO ne mozes ubaciti Symbian u obican java telefon!!!
Konkretno bi vise upotreblivih programa nasao za SE k750 nego za 6300. Ne postoji Advanced Call Manager niti ista slicno za java telefone.

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
VMiloše, čitaj malo forum. Ima tu svašta da se nađe
I šta ti znači taj naslov? Dobar naslov teme služi i za lakše pretraživanje, a ovaj to nije.
Ono što bi ti možda pomoglo je tema koju je kolega pilgrim postavio i čika Google.

I šta ti znači taj naslov? Dobar naslov teme služi i za lakše pretraživanje, a ovaj to nije.
Ono što bi ti možda pomoglo je tema koju je kolega pilgrim postavio i čika Google.
Dobro, dobro, samo bez ljutnje. nisam zeleo da unosim zlu krv, mada ono "glupav" telefon... pa nisam primetio da je Nokija recimo 6260 mnogo pametnija od Nokije 6300, a ova prva vazi za kao "pametan" telefon. Ili sam mozda ja glup? Jedina korisna funkcija na bilo kom telefonu sem "halo, halo" i slanja SMS-a je upravo neki menadzer poziva, a sve ostalo tipa, MP3 player, neki fajl manadzeri, kamere, 3G, mislim realno koliko vas zaista koristi 3G, igrice na telefonu i sl. Ljudi vi onda mora da imate previse slobodnog vremena. Opet kazem i podvacim, ovo je bilo samo moje skromno misljenje koje mozete i ne morate deliti samnom.
Sve jedno, hvala svima koji izdvojise slobodnog vremena da mi odgovore, a ponajvise Gargamelu4 na linku.
Pozdrav svima
VMilos
Sve jedno, hvala svima koji izdvojise slobodnog vremena da mi odgovore, a ponajvise Gargamelu4 na linku.
Pozdrav svima
VMilos

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
VMilos, razlika izmedju pametnih i glupih telefona je u tome sto ovi prvi imaju operativni sistem, koji mozes da nadoponjujes aplikacijama, programima, i sl. Ovi drugi tu mogucnost nemaju, iako se pishu u JAVA programskom jeziku i za njih neke aplikacije, najvise igre. Znachi pametan telefon ti dodje nesto kao komp jer imas na njemu operativni sistem koji ti ne nudi bog-zna-sta, ali ubacivanjem drugih programa postaje vrlo mocna masina za rad.
Sto se korisnih aplikacija tiche, pa samo pregledaj sta se sve nudi za Symbian (operativni sistem Nokijinih "pametnih" telefona) i bices zabezeknut.
Sto se korisnih aplikacija tiche, pa samo pregledaj sta se sve nudi za Symbian (operativni sistem Nokijinih "pametnih" telefona) i bices zabezeknut.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!