Inače, ta baterija je svojevremeno radila bez ikakvih problema u 6600.
Kupovina baterije!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
nazgul, možda je neispravna, insistiraj na zameni. I ne odgovori ti meni na postavljena pitanja.
● PRAVILA FORUMA ●
Sorry nisam primetio ovaj post, nije original ima neki beli omot unesto onog standardnog, a platio sam je 750din i ima 6 meseci garancije idem sad da je zamenim! Nego sam se uplasi da jednostavno iz nekog razloga ne moze da radi na mom tel-u pa onda nisam hteo da je menjam da se ne zeznem pa ni sledeca da neradi pa da moram i tu da platim. Nego ja imamo i 6030 tel i na njemu nece nista, tako da verujem da je ona u kvaru...Miškoni napisao:BL-6C ide i u E70. Da li je original Nokia baterija ili neki Čajniz klon? Koliko si je platio? Moguće je da bi još neki od novijih telefona mogao da radi sa njom, pod uslovom da može da se spakuje.
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Njegovan, a zapaljen?
Probaj i jednu i drugu varijantu i obrati pažnju koliko je vremena potrebno da se napuni isključen a koliko uključen. Ako je isto - onda nema veze, ako se duže puni kada je isključen - verovatno će ti nešto duže trajati baterija...
nazgul23, znači nije original. Verovatno je Maxximus, Koracell ili neka slična firma...
Probaj i jednu i drugu varijantu i obrati pažnju koliko je vremena potrebno da se napuni isključen a koliko uključen. Ako je isto - onda nema veze, ako se duže puni kada je isključen - verovatno će ti nešto duže trajati baterija...
nazgul23, znači nije original. Verovatno je Maxximus, Koracell ili neka slična firma...
● PRAVILA FORUMA ●
Zamenili su mi, ova radi i to izgleda super ne mogu da je ispraznim, 3 sata mi je na 1 crti i pustam muzilu i filmove i nikako. Ne zna mkoje je marka ali je divca svakako, kako ce se pokazati to cemo da vidimo. A ovaj lik mi kaze pa desava se da u svakoj posiljci ima 1 koja ne radi, mislim se pa gde bas ja da izvucem mucak, strasno bas sam neke srece!!!
E imam jos jedno pitanje, jer dobar znak kad se isprazni baterija i ugasi tel, i probas da ga upalis i nece, jer prva moj baterija koju sam nesrecno izgubio tako se ponasala i radila mi je 3-4 dana i sa arcenjem! A sad ove 2 sto imam one mogu da palim tj telefon i kad se ugasil!??
A sto toliko dugo, koji telefon imas?? Moj punim max pola sata , tj toliko mu treba da se napuni.Njegovan napisao:Или преко цијеле ноћи или преко дана.
E imam jos jedno pitanje, jer dobar znak kad se isprazni baterija i ugasi tel, i probas da ga upalis i nece, jer prva moj baterija koju sam nesrecno izgubio tako se ponasala i radila mi je 3-4 dana i sa arcenjem! A sad ove 2 sto imam one mogu da palim tj telefon i kad se ugasil!??
Pa ne znam bas koliko ti je to pametno da radis, ako vazi za ove Li-on baterije da kad se "formiraju" ne bi trebale da se drze dugo na punjacu, ja verujem da je to i inace kad su vec formirane! Mozda ima nesto steti, bolje puni preko dana kad imas uvid u to, barem ja tako radim i takvo je moje misljenje...
Slobodno je ostavi na punjenju koliko god hoćeš, ne može da se prepuni. Svaki telefon ima merač i isključi je kad je puna. Celu noć ili ceo dan ili satipo (koliko im inače treba da se napune osim ako su većeg kapaciteta) i to je to. Jedino moj ćale nikako da skonta to i ima onaj tajmer i nikada ne puni telefon duže od 3 sata

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO