Kupovina baterije!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

nazgul, možda je neispravna, insistiraj na zameni. I ne odgovori ti meni na postavljena pitanja. :roll:

Inače, ta baterija je svojevremeno radila bez ikakvih problema u 6600.

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 00:35

Post od nazgul23 »

Miškoni napisao:BL-6C ide i u E70. Da li je original Nokia baterija ili neki Čajniz klon? Koliko si je platio? Moguće je da bi još neki od novijih telefona mogao da radi sa njom, pod uslovom da može da se spakuje.
Sorry nisam primetio ovaj post, nije original ima neki beli omot unesto onog standardnog, a platio sam je 750din i ima 6 meseci garancije idem sad da je zamenim! Nego sam se uplasi da jednostavno iz nekog razloga ne moze da radi na mom tel-u pa onda nisam hteo da je menjam da se ne zeznem pa ni sledeca da neradi pa da moram i tu da platim. Nego ja imamo i 6030 tel i na njemu nece nista, tako da verujem da je ona u kvaru...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Када смо код батерије да питам нешто. 8)
Да ли је боље да се мобилни пуни угашен или упаљен? :D
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Njegovan, a zapaljen? :wink:
Probaj i jednu i drugu varijantu i obrati pažnju koliko je vremena potrebno da se napuni isključen a koliko uključen. Ako je isto - onda nema veze, ako se duže puni kada je isključen - verovatno će ti nešto duže trajati baterija...

nazgul23, znači nije original. Verovatno je Maxximus, Koracell ili neka slična firma...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Шта ја знам. Од када имам мобилни увијек пуним угашеног. Или преко цијеле ноћи или преко дана. Угасим па пуним. :D

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nazgul23 »

Zamenili su mi, ova radi i to izgleda super ne mogu da je ispraznim, 3 sata mi je na 1 crti i pustam muzilu i filmove i nikako. Ne zna mkoje je marka ali je divca svakako, kako ce se pokazati to cemo da vidimo. A ovaj lik mi kaze pa desava se da u svakoj posiljci ima 1 koja ne radi, mislim se pa gde bas ja da izvucem mucak, strasno bas sam neke srece!!!
Njegovan napisao:Или преко цијеле ноћи или преко дана.
A sto toliko dugo, koji telefon imas?? Moj punim max pola sata , tj toliko mu treba da se napuni.

E imam jos jedno pitanje, jer dobar znak kad se isprazni baterija i ugasi tel, i probas da ga upalis i nece, jer prva moj baterija koju sam nesrecno izgubio tako se ponasala i radila mi je 3-4 dana i sa arcenjem! A sad ove 2 sto imam one mogu da palim tj telefon i kad se ugasil!??

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Па, не пуним га дуго. Имам Нокију Н70. Недавно купљена. :lol: Чисто онако када легнем ставим на пуњач и оставим на пуњењу до ујутро. И онда скидам. :wink:

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nazgul23 »

Pa ne znam bas koliko ti je to pametno da radis, ako vazi za ove Li-on baterije da kad se "formiraju" ne bi trebale da se drze dugo na punjacu, ja verujem da je to i inace kad su vec formirane! Mozda ima nesto steti, bolje puni preko dana kad imas uvid u to, barem ja tako radim i takvo je moje misljenje...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Хајд послушаћу те. :wink:
А то нека потврди Мишкони ако не ваља. :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Njegovan, nazgul23, kada stavis telefon na punjenje duze vreme (tipa nocu) kada se baterija napuni telefon automatski prekine dalje punjenje,tako da ne skodi a i ne koristi...
D500&E71

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Па тако сам и контао, али као што видиш има свакаквих тумачења. :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Slobodno je ostavi na punjenju koliko god hoćeš, ne može da se prepuni. Svaki telefon ima merač i isključi je kad je puna. Celu noć ili ceo dan ili satipo (koliko im inače treba da se napune osim ako su većeg kapaciteta) i to je to. Jedino moj ćale nikako da skonta to i ima onaj tajmer i nikada ne puni telefon duže od 3 sata :o

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori