Nokia N91

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

NNN, postoji tema o formiranju baterija, pročitaj je...
viewtopic.php?t=1595

Još jedna stvar, koju si verziju uzeo, crnu ili srebrnu? Ako je crna, napiši i ti product code ovde...

nebo80bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 31. Jul 2007. 11:16

Post od nebo80bg »

sta,
jer ima veze da li je crna ili srebrna?koja je bolja miskoni?jel je tacno da se sa srebrne skida farba sa zadnje strane telefona?
cuo sam za interkom da je najbolji,svraticu ovih dana da pitam sta se kod njih dobija u paketu.nije mi jasno da niko za nu nema full pack...
zanimljiva sam osoba...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

nebo80bg, procitaj malo prethodne postove, ja sam isto pitao, naci ces odgovor...
iPhone + CX300

nebo80bg
Novajlija
Novajlija

Post od nebo80bg »

kada se kupuje fon kako se moze videti da li je novi softver-firmver u njemu da li 2. ili 3.?sta treba ukucati da bi izasla verzija?meni je lepsi u crnoj boji a i jeftiniji je za 40 e.
zanimljiva sam osoba...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa u crnoj verziji uopste ne postoji na nasem trzistu!!!

A, koristi opciju trazi, i lako ces naci, bila je velika tema o tim kodovima...
iPhone + CX300

markoni_po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 20:37

Post od markoni_po »

NNN napisao:Josh je formiram tako da ne znam.
znači uzimam kanapče i idem na tavan da se obesim!!!

SRBI !!!! Litijum jonska se ne formira!!!!! kupio sam N70 ME potrošio fabrički 2-3crte koje je imala u sebi punio 1h i 45minuta(1h i 15min treba da se napuni inače) i držala mi je 2-3dana u zavisnosti od akanja( gprs,slušanje muzike)

kupio sam N91,takodje sam potrošio fabrički 2-3crte koje je imala u sebi punio 1h i 45minuta i drži mi do 1.5 do 2dana(uzmi u obzir da sa "navlačiš" na N91 i slušanje fantastičnog kvaliteta zvuka..

Li-ion-ske baterije nemaju "memorijski efekat" kao stare Ni-Ch nikl-kardijumske baterije tj nije bitno 3x12h da ih maximalno nabudžiš.

Jedino što treba voditi računa kod Li-Ion je da m skroz ali skroz isprazniš fabričkih 2-3 crte energije i da puniš telefon 1h:30min d0 1h:45min UGAŠEN!!!

AMIN

p.s. (eto ja da odmenim Miškonija,čovek ima živce od kevlara i titanijuma kad može da objašnjava formiranje bat)

p.s. nije šliht nego istina na sto tema ima objašnjenja..

OFF
Miškoni napisao:Šta ti još piše na nalepnici?
Evo sve Bro!

Type: RM-43
Model: N91-1
FCC ID:
IC:
3583../00....bla,bla (to je imei da ga ne pišem)
Code: 0521545AN13VA
CE434
made in finland

Kako"Sorry, there is no software available for your product code?

Da nije neki Kinez??? :lol:

Poz Bro
N91..moja ljubav!

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Markoni, baš ono što me je interesovalo nisi napisao - FCC ID i IC. :D Mada je to najverovatnije isto kao i kod mene: FCC ID: QEYRM-43, IC: 661L-RM43.

Jako me čudi product code, 0521545 je ok ali šta predstavlja ovo - AN13VA... :?

Što se tiče obaveštenja "there is no software available for your product code", trebalo bi makar da izbaci koja je poslednja dostupna verzija, a ne da nema nikakve. Jesi li ti probao da kačiš mob na NSU?

nnn
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 16. Nov 2005. 14:20

Post od nnn »

@ Markoni

U redu je matori,kupice se nova ako se pokvari... :dry:

A ako neko moze da mi kaze zashto se deshava da player prvih 10ak minuta dok hodam povremeno pauzira pa moram da pustim play ponovo.Kao da mu treba vremena da se zagreje...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Evo, danas sam obisao ceo beograd i NISAM NASAO NORMALNU N91!!! :x Naravno, nisam ni uzeo telefon, jer u koju god prodavnicu sam otisao bio je sa vodafon mreze!

Znaci nista od n91... Kako stvari stoje, posto je jedino vodafon n91 na trzistu, moracu da uzmem neki drugi telefon, ne vredi... Mada mozda ima malo nade...

Sve u svemu, ako ne bude, videcu sta cu onda, ili n80 ili n73 ili e65 ili 5700...
iPhone + CX300

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Miškoni napisao: Vlado, jesi li tražio i da ih vidiš ili si čisto informativno svratio?
Na brzaka, nisam n91 video, to je to što su rekli (uvek idu "negde" pozadi po telefone pa ih nema "po pola sata" - mislim da je cela Balkanska spojena tunelima zbog Mob radnji - underground) ali sam video paket koji ide uz, i to je to što sam video/rekao. Garantovano je Vodafone (Alien), jbg, cena je extra, 250e.
Ja sam odustao od kupovine, ganjam polovnu 8GB (8 je ipak 8 :) ), sad sam na n6288
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

markoni_po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 20:37

Post od markoni_po »

[quote="Miškoni"][/quote]
Druze bukvalno sam sve prepisao sto stoji na nalepnici,ni jedno slovo nisam propustio!!
ZbUn!!!
mozda je radnik koji kuca nalepnice Srbin pa ga je mrzelo :D
Nego kako stojish sa baterijom? koliko ti traje i da li postoji neka jacha da se kupi?
Nosim se mišlju da kupim još jednu i da je imam u džepu--neophodna je keve mi! Koliko ga čačkam nekad ne izdrži ni dan :)
Jednostavno telefon te mami da ga drndaš i ako ga imam već skoro 7meseci..
Lepo sam krstio temu -- "Moja ljubav N91" stvarno je ljubav!~ iskrena

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka!
N91..moja ljubav!

nebo80bg
Novajlija
Novajlija

Post od nebo80bg »

bio sam u petak do balkanske,ne znam kako se zove radnja ali je pri kraju ulice sa leve strane,imaju n91 crnu ali od 8gb a cena je 42000 :shock: u oranzu imaju kazu samo srebrnu,nije originalno pakovanje,250 e,mada su mi oni nesto sumnjivi,a nisu mi rekli da li je sa vodafone mreze...ova od 8 gb je ekstra ali je kolje cena...na njoj nepise ni vodafone ni o2.jer ove nokije sa vodafone mreze imaju nekih problema?
Markoni,jel se mogu pregledati atachmenti na njij i pdf slike?a fajlovi u wordu?jel ti se rasklimala maska?kazu da vremenom dobija luft 1-2 mm :unsure:
da li se lako prebacuju pesme sa kompa na nju,i da li se mora instalirati poseban program ili moze prebacivanje bez ikakvog instaliranja?
zanimljiva sam osoba...

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Pitanja za korisnike: da li hard-disk često baguje kao što je ranije prijavljivano? Da li je na najnovijoj verziji firmvera to ispravljeno? Meni bi to mogao da bude veliki problem, jer planiram da čuvam oko hiljadu poruka koje već imam na N70, to bi moralo da ide na HDD, pa me strah ako baguje i mora da se formatira često da ne izgubim tolike poruke!!!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Alien, zar nisi zvao prodavnice i raspitao se pre dolaska?

Markoni, hoćeš reći da ti uopšte ne piše FCC ID i IC? :? Možda tvoj mob i ne postoji! :D
Baterija mi standardno kratko traje, do 10-ak sati žestoke upotrebe ili do 2 dana normalne. Ali imam još dve rezervne (jedna original, druga Maxximus od 1250mAh) pa me to uopšte ne dotiče. :)
Originalna jača baterija ne postoji, samo čajniz varijante koje su uglavnom sumnjivog kvaliteta i kapaciteta.

Vincent, meni ne baguje disk, a što se tiče poruka - njih komotno možeš da držiš u internoj memoriji. Nokia čak preporučuje da poruke idu na Phone Memory jer će se disk manje opterećivati sa konstantnim učitavanjem sitnih fajlova a i mnogo je brži pristup internoj memoriji.

nebo80bg, mogu da se otvaraju dokumenti uz pomoć 3rd party aplikacija, muzika se prebacuje kao na bilo koji prenosni disk a jedini sporan deo maske je plastika oko kamere koja vrlo lako može da se utegne...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Miškoni, Evo ovako:

-halo, dobar dan, interesuje me da li imate n91?
-Da, imamo, cena je xxx eura
-I, sta sve ide u paketu?
-Ide to, to, to i to.
I, mozete li mi reci koje je boje telefon?
-Telefon je srebrni.

Eto, to je bila procedura, nije mi uopste palo na pamet da moze biti sa vodafon mreze, a cak i da jeste, bio sam siguran da se negde moze naci normalna verzija...

Ali, posto je ovo SRBIJA, nista ne moze da te zacudi...

Sad ne znam ni sam sta da radim, videcu da nadjem neki drugi model...
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Alien, pa lako bi mogao da skineš oznake sa metalne maske, jedino ne znam da li ima nešto sa zadnje strane na plastičnom delu. A njihov softver - znaš i sam - bye bye čim promeniš product code... :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Miškoni, to sam i ja razmisljao, cak sam tajno i probao malo da ogrebem...

A, kako da promenim product code?

I, jel tesko da se updejtuje softwer preko NSU-a?
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Alien, vidi se da si SE-ovac... :D

Nije teško i sve ti piše u temi za fleš. :wink:

Je l' bila neka oznaka i pozadi sem one na dnu poklopca?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Miškoni, ne znam zgadio mi se cim sam video ono napred... :shock:

Mada, nazvacu pa cu videti, nije mi tesko...

I, mislis da nije tesko skinuti nalepnicu sa metalnog dela? Nisam bas siguran da je bila nalepnica, cini mi se kao da je ofarbano???

E, a oni u Logic shopu su ispali takvi jadnici, da je to neverovatno... Kazem ja da bih zeleo n91, kad ono kaze neka zena nekom coveku(oboje su zaposleni) "Idi donesi n91 iz magacina"

Dolazi on, donosi n91, a ona kaze: Zaboravio si da ubacis postolje... Idi donesi jedno postolje...

Rekao sam "Hvala vam, dovidjenja..." :x :x :x
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

nasao sam na nemackom ebay-u za 300 eura novu n91 8 gb ,provericu ako je ta cena uzimam odmah sebi :oops: :oops: :oops: i to nije sa mreze :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori