Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
pa ima mnogo dobar site sa temama ali bih hteo da za wallpaper stavim neku drugu sliku ali nece da mi bude preko celog ekrana ako neko zna program koji mi pomogao neka javi,KOREn hvala u svakom slucaju.
Telefon imam vec mesec dana i radio je besprekorno sve do pre dva dana. Hteo sam da pogledam slike u usao u gallery i onda je usledilo ono ucitavanje "opening" (ne znam zasto nikad mi to nije radio jer ima svega stotinak slika) i tako je ucitavao jedno 3 minuta kad je vec postalo ocigledno da se zapucao. Nijedno dugme nije reagovalo i ama na bas nista nije reagovao. Kad sam hteo da ga ugasim ni na to nije reagovao tako da sam morao da ga ugasim vadjenjem baterije......
Kad sam vratio bateriju nazad i upalio telefon svi podaci sa memorijske su mi se izbrisali a za memorijsku mi pise da je corrupted...... telefon normalno radi, ali jel moze neko da pomogne oko memorijske??
da li ima razlike u kvalitetu uzrade standardne n73 i n73me,naprave super fon al ga osakate za taj kvalitet,a i morali su psto se n73 masovno proizvodi,svuda se pojavljuje i svi je imaju,pa su resili da malo ustede
llulle, posto se razlikuju samo po masci, mozda je ona kvalitetnija kod ME modela pa zato odaje da je ceo telefon kvalitetniji, a u sustini su isti, nema razlike.
htedoh samo da podelim svoju srecu sa vama i kazem da se sa najnovijim softverom za n73me konacno moze iskljuciti music player na najnormalniji nacin tj na "exit"
Hteo bih da kupim ovaj telefon al me interesuje sta mislite koji je bolji.. dal obicna N73 ili N73ME
Ja sam milsio N73 ME
I jos nesto.... kako da znam dal je telefon original ili je skidan sa mreze...
SVI su telefoni originalni,ne prave njih operateri!!A da li imaju obican softver by Nokia ili by Vodafon se vidi iz aviona,cim ukljucis telefon zaslepi te njihov logo,a skoro svi imaju na masci i nalepnicu sa imenom provajdera!!
Pozdrav
Mene interesuje za koju cifru bi moglo da se nadje N73me ful pakovanje znaci da nije skidan sa mreze i da ima karticu 2gb i adapter za 3,5mm dzek, slusalice i sta vec ide uz original pakovanje kao sto je ovde vec neko postavio slike na 33. ili 32. strani ne znam na kojoj bas tacno!? Znaci ako neko zna cifru i da mi preporuci prodavnicu u kojoj zna da ima!!? Jer bih hteo da uzmem n73me ali kad to vec radim hteo bih da ga uzmem u u toj varijanti, a ne da mi neko proda sa nekom malom karticom i bez sluski, pa onda cu da uzmem obicnu n73 i da kupim ostatak opreme, nadam se da ste me razumeli, ustvari siguran sam da jeste majstori........poz......
i ja cu uzeti n73 me,necu da iz golfa r32 udjem u novu corsu(kada su u pitanju kamere)-kakvo poredjenje.taj fon ima sve, sto mozes za fon da dokupis,a stock verzija je extra jaka(velika memorija,dobre sluske,extra crna maska i super player)
na koju foru je ortak kupio fon sa onom obicnom kutijom, bez svih onih garancija uputstava i ostalih stvari, a na fonu kad se izvadi baterija pise MADE IN FINLAND? Music e.
e, i gde je proizvedena vasa baterija?
To sto je telefon svercovan i prodat bez original pakovanja, ne znaci da je on sklepan u nekoj garazi na jugu azerbejdzana, vec samo da je kupljen negde u inostranstvu i uvezen ovde bez placanja carine ili poreza Ja imam N73 "obicnu" i telefon je iz finske. a baterija je mejd in kina
Ljudi da li znate koji je najbolji antivirus za N73 ME,ili bar koji je vama radio posao.
I jos nesto,kako se zarazi fon virusom?
Jel moze da se preskenira program koji zelim da ubacim u fon sa antivirusom?
Eventualno ako se setite jos necega napisite
Hvala vam
Moze li da neko postavi sliku originalne kutije za n73me? Znam da je bila na strani 33, ali vise ne mogu da se vide slike, ne znam zasto, probao sam i sa internet explorerom i sa fire-fox-om, i nece ni jedno.
Tako da, bio bih zahvalan da se slike ponovo okace.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.