Caos,
Upravo sam kupio ovaj telefon, i skapirao da je skinut sa VODAFONa!
Pa me zanima kakve su izmene u softveru u odnosu na obicnu NOKIU??
Ver. softvera je 4.44
Znaci sem iritirajuceg crvenog VODAFON znaka sa zadnje strane...
Cuo sam razne glasine, tipa da su redukovane neke funkcije telefona, da baterija krace traje, da ne moze da se konfigurise GPRS...
Sta je od ovoga tacno? I ako je VODAFON bas veliki krs koliko kosta fleshovanje u normalnu Nokiu i da li je to rizicno, tj da li se preporucuje??
P.S. Meni stvarno ne smeta sto je VODAFON...ali nisam nikad probao "obicnu" pa da mogu da kazem da je identicna!
Hvala unapred!
RipperBIA@gmail.com
Nokia 6230 VODAFON
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Koliko čujem(čitam), tvoj telefon je dekodiran, ubačen je novi softver(a pretpostavljam da si ga kupio kad nas), tako da nemaš šta da brineš. Što se kaže: Slobodno razgovarajte! Inače, softver se ne razlikuje skoro ni malo na Vodafone verziji(čak su i ikonice iste kao na "običnoj"). Ja pretopstavljam da ti možeš da konfigurišeš MMS i GPRS, pa ti je pitanje koje se na to odnosi malo glupo. 

U susret novim izazovima...
Skoro svaki je skinut, samo je rjetkost da mu ostave software ili čak neku oznaku na masku da mu priljepe.
Od 100 telefona koje prodam 80 je sa mreže, a tako je u 80% prodavnica.
To što je telefon sa mreže može imati samo neke estetske posljedice, ikonice, melodije pri uključivanju (ovo je karakteristično za t-mobile), niko neće zeznuti nokijine performanse, nije lud.
Za SE k700 ljudi kažu da je brži i pouzdaniji sa O2 softverom.
Mene lično to strašno nervira, pa ga flashnem svaki put.
Od 100 telefona koje prodam 80 je sa mreže, a tako je u 80% prodavnica.
To što je telefon sa mreže može imati samo neke estetske posljedice, ikonice, melodije pri uključivanju (ovo je karakteristično za t-mobile), niko neće zeznuti nokijine performanse, nije lud.
Za SE k700 ljudi kažu da je brži i pouzdaniji sa O2 softverom.

Mene lično to strašno nervira, pa ga flashnem svaki put.
Skinuti 6230 sa O2 je sasvim ok, moj tel je takav, i mogu vam reci da se to primecuje samo pri paljenju (gasenju) telefona a meni licno ne smeta (cak mi se i svidja plavi O2 znak), plus ima i O2 ok pozadinu i slicni ssaver... Ostalo je u + od vodafona sto ima fabricke melodije koje (koliko sam primetio kod ortaka) on nema...
Nokia E65 + Logitech BT Headset