kako da mp3 muziku prebacim na mob

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
vuled
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 18:47

kako da mp3 muziku prebacim na mob

Post od vuled »

da li neko moze da mi pomogne kako da prebacim sa kompa mp3 muziku da zvoni na n6230,imam bt.koji programi i kako.moj mejl je vuled80@yahoo.co.uk .hvala

Rubiroza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 09:59
:: HTC HD2
:: Samsung B7610

Post od Rubiroza »

Da se ne bi mucio puno sa drugim programima koristi najnoviju verziju Nokia PC Suit programa. Prvo klikni na Manage connection ikonicu i uspostavi vezu izmedju telefona i kompa. Nakon toga klikni na ikonicu Transfer files i onda ti se otvara program slican Windoes exploreru preko kojeg ces vrlo lako i brzo prebaciti mp3 na memorijsku karticu, ali OBAVEZNO muziku stavljaj u root direktorijum.
Da bi MP3 pesma bila ring tone na telefonu idi u Media (6), Media player, Open gallery, Izaberi memorijsku karticu, oznaci mp3 koji zelis i pritisni options. Izaberi Set as ring tone i to je to.

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Post od outlaw »

Još lakši način je da klikneš na fajl na kompu desnim dugmetom miša, odabereš SEND TO... pa onda BLUETOOTH pa nađeš 6230 i to je to...
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Jos laksi nacin je da ne gubis vreme i zivce na bt i kupis cardreader od 15 eura i brzo i kvalitetno prebacujes velike fajlove na mmc i obrnuto.

Rubiroza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 09:59
:: HTC HD2
:: Samsung B7610

Post od Rubiroza »

Ne bih preporucio cesto otvaranje N6230 telefona zbog vadjenja mmc-a jer se maska vrlo brzo razglavi.

Odgovori