Pre 2 meseca sam kupio E61i i par dana je radio ok, a onda sam primetio da ne prima SMS poruke. Dao sam ga u servis , dobio ga posle mesec dana, i sad je opet radio 1 dan normalno, i vise ne prima SMS-ove, ili ih prima sa dan-dva zadrske. Sto se slanja tice, to isto ide kilavo, i moram par puta da idem u outbox i stiskam 'send'.
Da li neko ima slicno iskustvo, ili jos bolje resenje?
Jel resenje da promenim telefon?[/b]
E61i - problem sa primanjem i slanjem SMS-ova
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
a mozda je problem SIM kartica, pre ce to biti problem nego telefon, posto je telefon slao poruke.
probaj da ubacis neku drugu SIM karticu i onda probaj da saljes poruke.
ako ti to ne uspe probaj da resetujes telefon na fabricki podeseno, ukucas *#7370# pa sifra 12345 i mora da radi.
probaj da ubacis neku drugu SIM karticu i onda probaj da saljes poruke.
ako ti to ne uspe probaj da resetujes telefon na fabricki podeseno, ukucas *#7370# pa sifra 12345 i mora da radi.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Update za telefon je poslednji koji ima.
Slican problem imaju i drugi korisnici po svetu (citao sam ne engleskim forumima)
Evo, probao sam da stavim 064 karticu, i onda radi (sa 063 nije radilo).
Onda sam vratio moju 063 karticu, resetovao telefon, i sad radi najnormalnije.
ALI dajem mu sansu jos par dana, jer ovo su simptomi kod svih korisnika kojima ne rade sms-ovi.
Par dana radi najnormalnije, i onda pocne da brljavi.
Hvala&Pozdrav
Slican problem imaju i drugi korisnici po svetu (citao sam ne engleskim forumima)
Evo, probao sam da stavim 064 karticu, i onda radi (sa 063 nije radilo).
Onda sam vratio moju 063 karticu, resetovao telefon, i sad radi najnormalnije.
ALI dajem mu sansu jos par dana, jer ovo su simptomi kod svih korisnika kojima ne rade sms-ovi.
Par dana radi najnormalnije, i onda pocne da brljavi.
Hvala&Pozdrav