Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
jel postoji nokia n95i? moja drugarica kaze da njen brat ima taj model i da taj model ima 5.2 Mpix, ja neverujem dok to licno nevidim.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Tha_Maddog, gledao sam ja na netu i nisam nasao.
kaze da ce ga doneti u skolu, pa cu ga slikati i poslati slke na forum. ima ona neku cudnu nokiu koju je nabavila iz Rusije.
kaze da ce ga doneti u skolu, pa cu ga slikati i poslati slke na forum. ima ona neku cudnu nokiu koju je nabavila iz Rusije.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ninolina
Pa usred instalacije mi ispise da je sertifikat istekao i sam izadje odnosno prekine instalaciju.
Rekao mi je jedan drugar da u telefonu promenim datum odnosno da vratim datum na 3.10.2006 i da bi onda trebalo da odradi instalaciju.
Probacu pa cu javiti sta se desava.
Pozdrav.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Pa usred instalacije mi ispise da je sertifikat istekao i sam izadje odnosno prekine instalaciju.
Rekao mi je jedan drugar da u telefonu promenim datum odnosno da vratim datum na 3.10.2006 i da bi onda trebalo da odradi instalaciju.
Probacu pa cu javiti sta se desava.
Pozdrav.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
-
- neaktivan nalog
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
a evo i gugo ovekivanih slika nokie n95i(drugarica ga nije donela u skolu nego ga je slikala sa svojim telefonom):
uzivajte

uzivajte

-
- neaktivan nalog
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Tha_Maddog ne lozi me, verujem joj, zato sto i ona ima neku cudnu nokiu(cale im donosi iz Rusije).
Stefke_W_ Neznam ni ja odakle mu natpis Nokia, odakle ti znas da mu je cena 250 evra?
Stefke_W_ Neznam ni ja odakle mu natpis Nokia, odakle ti znas da mu je cena 250 evra?
Telefon je kineski,vidjao sam ga na stranim forumima a i na ebay-u. Kineski n95 postoji u najmanje 10 varijanti. Pogledaj ovde
http://www.ecplaza.net/tradeleads/selle ... .html#none
http://www.ecplaza.net/tradeleads/selle ... .html#none
Imam problem sa N-95, ili tacnije sa njegovim aparatom. Evo sta se desava.
Kad god pokusam nesto da slikam sa desne strane ekrana pojave se 3-4 reda sa funkciajma aparata umesto jedan, i uopste se nepojavljuje slika kako bi mogao da slikam. Sve jedno dali cu da udjem preko menija da aktiviram aparat ili direktno sa slajderom sa zadnje starne telefona, problem je isti.
Molim Vas ako neko zna sta da radim da mi pomogne. Pozdrav svima.
Kad god pokusam nesto da slikam sa desne strane ekrana pojave se 3-4 reda sa funkciajma aparata umesto jedan, i uopste se nepojavljuje slika kako bi mogao da slikam. Sve jedno dali cu da udjem preko menija da aktiviram aparat ili direktno sa slajderom sa zadnje starne telefona, problem je isti.
Molim Vas ako neko zna sta da radim da mi pomogne. Pozdrav svima.
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
ja sam se u ovaj telefon zaljubio i cvrsto odlucio da ga kad tad kupim..
ljubav je utvrdjena u autobusu (46) kada sam se vracao iz skole..
sedi jedan covek i cacka n95 (najverovatnije se igrao sa internetom), ja ga gledam i gledam BALAVIM!!
ne budem ti ja lenj i pitam ga neke stvari koje su me zanimale i to sta ga nervira kod telefona i nervira ga jedino mesto na kome se nalazi jack za sluske..
uh kako sam se zagrejao da ga pazarim..

ljubav je utvrdjena u autobusu (46) kada sam se vracao iz skole..
sedi jedan covek i cacka n95 (najverovatnije se igrao sa internetom), ja ga gledam i gledam BALAVIM!!
ne budem ti ja lenj i pitam ga neke stvari koje su me zanimale i to sta ga nervira kod telefona i nervira ga jedino mesto na kome se nalazi jack za sluske..
uh kako sam se zagrejao da ga pazarim..

N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gallee, razumela bih da ga nervira slajder koji nije baš čvrsto utegnut, baterija koja traje najviše jedan dan ili, pak, manjak RAM memorije...ali zašto bi ga nerviralo mesto gde je jack za sluške? 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***