nokia 6234 v 03.70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
nokia 6234 v 03.70
skoro sam kupio nokiu 6234.na forumu sam video da masa 6234 ima verziju 5...kada ukucam*#0000# pojavise v03.70 15.05.06 RM 123,jel to ok ili je ovo neki stariji softver u pitanju,unapred zahvalan !!!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
goranp pa dobio bi neka softwerska poboljsanja, neznam tacno koja, nisam imao takav telefon. uradi pa ces znati sta ces dobiti. to mozes da uradis preko NSU(Nokia Software Updater) programa, koga mozes skinuti na Nokia sajtu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
goranp sledeci put koriti opciju izmeni, a taj tvoj drugi post nema veze sa ovom temom, vec si to postavio u jednoj temi.
Neces nista zeznuti pri ubacavanju fw-a, jer je to tolko jednostavno da moze svako to da uradi, a ako bude nekih problema imas detaljno upustvo pri update-ovanju.
Neces nista zeznuti pri ubacavanju fw-a, jer je to tolko jednostavno da moze svako to da uradi, a ako bude nekih problema imas detaljno upustvo pri update-ovanju.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
goranp pogledaj ovu temu:
viewtopic.php?t=11934
mozda tu nadjes odgovor na tvoje pitanje o izmeni logo operatera.
viewtopic.php?t=11934
mozda tu nadjes odgovor na tvoje pitanje o izmeni logo operatera.
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
goranp tacno tako, obavezan je usb kabl, nema sanse da uradis update preko bluetooth-a.
tako da ako nemas usb, onda ka odma kupuj.
tako da ako nemas usb, onda ka odma kupuj.