Nokia N80

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne verujem sta mi se upravo desilo, u galeriji mi nema uopste ni videa i slika a kad odem i pogledam u file menageru tu su svi :o Sta se to desilo? :blinky: Kako da ih vratim da se vide i u galeriji? I kako su uopste uspeli da nestanu iz galerije? Ostale su mi samo opcije da download slika i videa..

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Azimuth to mi se isto dogadjalo i na n71. ja sam to resavao ovako:
kad udjem u galeriju(nema nikakvih slika ni video zapisa) ja onda idem na options pa go to camera pa onda nesto bezveze slikam i vratim se u galeriju i onda on tu sliku koju sam slikao i ostale prikaze. probaj to ako neradi javi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

kljun, fala, proradilo je ali mene zanima kako su se uopste izgubili i sminci i slike. To mi je totalno ne jasno i da li ce se ponovo gubiti kad obrisem tu sliku? I provalio sam da su se snimci i slike pojavile pored toga sto su na mem. kartici sad su i na internoj memoriji :? Jel smem ja te da obrisem a da oni sa mem. kartice ostanu? Mrzi me da ih sad prebacujem na komp pa da isprobavam pa cisto da vidim jesi ti to probao :wink:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Azimuth to sto se gube slike to je problem kod softwera, mozda bi se novijom verzijom softwera to resilo.
nece nestati slike kad obrises tu sliku, ali ce i sa tom slikom i bez nje slike i video zapisi nestajati.
obrisi te snimke i video zapise koji su se pojavile na internoj memoriji, al proveri da li ih imas i na memorijskom kartici.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Koja je uopste poslednja verzija softvera? Ja imam v 5.0719.0.2 od 24.05.2007. Jel ima neka novija? Ako neko zna..

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Azimuth najnovija verzija update-a za n80 je V 5.0719.0.2, ti tu imas.
najnoviju verziju mozes proveriti na ovoj stranici:
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/ ... ?model=N80

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Onda izgleda da ipak nije ispravljen taj bug ... Jbg, steta al nije ni to toliki problem sad kad znam kako da ih vratim :D Hvala ti kljun u svakom slucaju na brzim odgovorima i strpljenju :wink:

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 11:54
:: S10 plus
:: S7 edge
Kontakt:

Post od DavaMO »

kljun napisao:DavaMO ... a mozes i da napravis jedan poseban folder na memorijskoj i da u taj folder stavis video zapise...
pa i jesu mi video zapisi u posebnom folderu, kao i slike, i na kartici je oboje nije na telefonu...
al svejedno mi cita i jedno i drugo zajedno :unsure:

Azimuth napisao:Ne verujem sta mi se upravo desilo, u galeriji mi nema uopste ni videa i slika a kad odem i pogledam u file menageru tu su svi :o Sta se to desilo? :blinky: Kako da ih vratim da se vide i u galeriji? I kako su uopste uspeli da nestanu iz galerije? Ostale su mi samo opcije da download slika i videa..
i meni se desilo jednom... memory - options - remove mem card
poslije je vratis... sve ok :roll: :dry:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nikako da skontam kako da ugasim blic? Stavim ja njega na off ali se on i dalje pali ali na jako kratko ali opet iritantno :dry:

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

azimuthe blic ne moze skroz da se iskljuci,iako stavis na njega off,on ce i dalje blicnuti malo,jbg tako je
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od DavaMO »

evo jedno glupo pitanje...
koristim n80 ima par mjeseci i sluzi me drama...
al nikad nisam imo vele potrebu da koristim onu "olovkicu" na tipkovnici (ispod zelene tipke) pa me fakat zanima koja joj je prava namjena... mislim znam za oznacavanje vise filova, ili kopiranje u sms-u... al jel to sve?! :unsure:

i ima li nekih fora/kratica jos... npr. kao kad drzite tipku za meni malo duze pa izbaci neke zadnje koristene stvari ili.. sta li je vec taj popis... :D :unsure: :oops: :oops: :oops:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

DavaMO osim sto ta olovka sluzi i za kopiranje ona sluzi i za promenu vrste texta kad kucas poruke, i neke promene u textu kad kucas poruke. preko nje mozes da odaberes da kucas brojemve ili slova, da ukljucis T9...

IviccA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Nov 2007. 05:03

Post od IviccA »

Pozdrav drugari,

Imam problem sa Nokiom N80,naime prilikom slanja sms poruke telefon skorz zablokira i ne reaguje ni na jedan taster,tek kada onaj kome saljem poruku primi tu istu poruku,telefon
mogu normalno da koristim,znaci za vreme slanja sms-a i dok ne stigne povratna poruka da je poruku primio onaj kome sam je slao telefon uospte ne reaguje ni na sta,samo se krece ona linija po displeju koja pokazuje slanje sms poruke,pa ako neko mozda zna sta moze da joj bude neka kaze slobodno...

P.S Verzija softvera je V 4.0623.0.41 model je N80-1 to joj pise na poledjini,

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

IviccA snimi Sms Accelerator i tvoji problemi su reseni, njega mozes skinuti sa ove stranice:
http://europe.nokia.com/A4149142

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od DavaMO »

kod mene je i sad na fonu verzija v 4.0632.0.38 - i nije updateiran nijednom. radi bez ikakvih problema, pa neznam kolko je preporucljivo da ga uopce barcem dok ne zeza? dal da stavljam noviju i koju verziju ili da ostavim kako je :unsure: :roll:

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

IviccA, potreban ti je update inace N80-1 ti je internet edition, imas uputstva na forumu kako da uradis update preko Nokia Software Updater-a

Igor

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jel postoji jaca baterija od ove fabricke? :| Ako postoji od koliko mAh je ona? Nije ni ova losa, izgura 2 dana bez gasenja al bi bilo bolje kad bi mogla i duze da traje :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jel zna neko, posto ja nisam provalio da li moze, kako da promenim ono kad zakljucam tastaturu pa se ugasi svetlo na displeju i onda pobeli i ostane samo ona crta sa satom i datumom tj screen saver. E sad mene interesuje da li to moze da se promeni tj da ne sija belo nego da se odma po gasenju svetla pojavi sat i datum?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Pa mislim da ne moze,jer to zavisi od podesavanja za "screensaver timeout",a mislim da je minimum 1 minut.Jel to pokusavas da na sve nacine produzis bateriju? :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ma jok, meni baterija izgura sasvim dovoljno s obzirom koliko "zlostavljam" telefon, 2-2,5 dana bez gasenja. A ovo sto sam pitao, ma nervira me kad uvece prekinem razgovor pa mi ostane beo displej narednih 15tak sekundi pa sam mislio da se toga resim ako je nekako moguce

Odgovori