Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
MMihajlo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 19:54

Post od MMihajlo »

Miskoni odlican komentar! 8)
I ja sam se nadao da je softverski. Reinstalirao sam 12.0.013 ali nista ista prica! Moje vidjenje je da se ne otvara mali poklopcic preko sociva u samoj kameri. On zapne pa se nekad ne otvori nekad otvori kako mu dune!Prednja radi normalno!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Evo pojavila se n95 u verziji 8gb u dve bgd radnje po veoma,veoma bezobraznoj ceni od 950e.......
E moj narode,bas smo ovce.....
:cry: :cry: :cry:
D500&E71

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Treba vremena...jedno dva/tri meseca i cena ce doci na realnu cifru kad ga budu imali vise mobil shopova
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

nseries, batice, cena ce pasti cim ovi iskomplexirani likovi kupe prve komade kojima telefoni predstavljaju statusni simbol. E tada prodaja staje i dolazi do pada cena na nekih 450-500eura i tada se opet prodaje ko alva, pa onda ide opet pad kad se trziste zasiti...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Azimuth, ne verujem da ce uskoro uslediti neki znacajan pad,barem ne do nove godine,iz prostog razloga idu praznici,a onda se kupuju pokloni...i tu se narod ispuca sa kintom i posle januar i februar su meseci gde se radnje slobodno mogu zatvoriti.....
Znaci neki pad od 100-150e bi mogao da se desi prosirenjem samog modela u ponudi (vise radnji ce ga drzati),a preko toga ne verujem pre NG.... :x
D500&E71

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Tesko da ce jos pasti cena,kupuje se kao da je dzabe.Neverovatno.Nikad nebi pomislio da ovako skup telefon ima ovakvu prodaju.Moj komsija (devizni penzioner) udje u radnju i trazi najskuplji telefon koji imaju.Naravno da su mu prodali N-95.Pa on ni sms ne pise a da ne govorim o ostalim funkcijama.Hoce covek da se pokaze.To je za kes a tek ovi sto uzimaju na ugovor.Uzmu a nista ne koriste osim razgovora.Za to moze i 1110.Ali,takav je nas covek.....
LG G2 Black,16GB

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

za par meseci razlika u ceni n95 i n95 8GB bice minimalna ( 100-tinak evra) mada jeste ova nova crna lepsa i zbog boje sigurno izgleda vizuelno manje, jedino se plasim zbog ovog sociva kamere sto nema zastitni poklopac da se ne izgrebe. a i bolji je ovaj Future pack, cini mi se da na navigacionom tasteru za potvrdu (u sredini) moze da se namesti ulazak u glavni meni (kao kod modela 6120 clasic) i jos puno nekih sitnica .....
A N D R O I D

netvlada
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 31. Okt 2007. 01:54

Post od netvlada »

Dobra vest.Nakon samo 48 sati od predaje nokie n95 u mobisov servis zbog fabricki rasklacenog slajdera,preuzeo sam ga popravljenog i slajder je apsolutno fenomenalan.Nemojte lepiti trake i primenjivati pljuni pa zalepi metode gurua sa youtuba,vec pravac mobis.

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

Cale mi je uzeo danas nokiu n95 pa sam se pitao gde da uplatim za GPS i da li je to kod nas uopste moguce?
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Slicno pitanje kao i LOSHMY.Kako da ubacim Serbian mapu?Kod prijatelja savrseno radi a kod mene trazi naplatu,bla bla itd. :o Drugo,posto koristim Wireless internet,kako da ga koristim WLAN na 95ici,jer je ne registruje? :o Da li su potrebna dodatna podesavanja u oba slucaja ili sta vec? :blinky: Unapred zahvalan!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

loshmy, cale, sve što je potrebno je da kupite mem. karticu (sasvim dovoljno 512Mb).
Startije se navigacija i kada zatraži izlaz na net PUSTIŠ da se konektuje.
Dovloljno je par sekundi da se prijavi na Nokia server.
Nakon toga ugasiti program za navigaciju i izvaditi mem. karticu iz telefona.
Sa Nokia site skinuti program "Nokia map loader" http://europe.nokia.com/A4509291
Instalisati na PC taj program i pokrenuti ga.
Kada zatraži da se konektuje tel ili kartica, ubaciti karticu u čitač kartica.
Program će ponuditi koje regione želite da ubacite (SRB, HR, GB, CAN... ima ih ogroman broj)
Izaberite npr Srbija.
Program će celu mapu smestiti na odgovarajuće mestu na memoriskoj kartici i to je sve.
Posle završetka tog procesa ubaciti mem karticu u tel i sve je tu i radi kada se pokrene navigacija :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

GAMEFORCE hvala najlepse!Zamolio bih te da mi jos samo objasnis sistem rada WLAN-a kao i parametre.U mom gradu ima par wireless provajdera ali N95ica ne registruje ni jedan :o Ocemu se radi?Naravno,unapred zahvalan!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

cale, ja sam imao prilike da se malo igram sa N95 ali nisam probao wireless.
Sama konekcija je verovatno ista kao i za svaki acc point.
Skini sa Nokia site uputstvo na srpskom za N95 i na stranama 28 do 31 piše kako se konektovati.
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_sr.pdf
Ako ti je i dalje nejasno sačekaj da ti odgovori neko sa N95.
Potraži i po forumu.
Bilo je par puta uputstvo kako se konektovati na wireless.
Rebel in heart.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Aman ljudi,da li bi neko bio ljubazan da mi objasni ulogu WIFI i GPS-a na 95ici.Cemu sluzi WIFI i kako ga aktivirati?Isto vazi i za GPS.Ja do sada nisam video nikakvu korist.Ubih se kopajuci po NETu,user manual-u i FAQ...O cemu se radi? :?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

cale, rekoh ti da malo pretražiš forum!?
WIFI
viewtopic.php?t=11739
Hot spotovi
viewtopic.php?t=12594
GPS sam ti objasnio kako da ga aktiviraš a o samom pojmu GPS pogledaj:
viewtopic.php?t=7222
Rebel in heart.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Odnedavno mi se pojavio problem na N95ici.Naime,ponekad mi se desava da ne mogu da startujem neku aplikaciju.Izbaci mi poruku "memory full!Close some app to continue,bla,bla,bla..." :shock: Posto mi u pozadini ne radi nijedna app primoran sam da ugasim pa ponovo upalim telefon da bih nastavio :disgust: O cemu se radi?Ako je problem neresiv,predlozite mi neki program za restartovanje mob-a.Hvala! P.S.FEexplorer mi odbija install.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

cale ako imas problema sa Fe, moze biti da je u pitanju sertifikat, ili je istekao (sertificate expired) ili program nije sertifikovan(sertificate error), ako ti je nesto do ova dva javi mi se na PP pa da to sredimo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

imam cudan problem sa sa kamerom.kad slikam sa automackim modom,desava mi se da nece ili nemoze da fokusira.tj bude crven onaj kvadratic,dok makro mod radi odlicno.u zatvorenom prostoru,recimo u sobi radi dobro na automackom podesavanju inormalno fokusira.jer moze ko da mi kaze u cemu je problem?inace ostalo sve odlicno radi.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

ovako bi trebao da izgleda full kutija i oprema
Slika
Slika
Slika
cak se i originalna futrola dobija,a kod nas dobijas bez futrole i prodaju je za 40 evra :x

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Možda malo debilno pitanje, ali ja trenutno ne mogu da dođem do rešenja - stavio sam sliku uz kontakt, i sad pojmam nemam kako da je obrišem?!!? :wacko:

Odgovori