7500
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
7500
Pozdrav ljudi ja sam qpio malopre nokiu 7500 prism upravo sam je tu na sajtu nashao za 170 eura novu , i zanima me da li stvarno postoji opcija menjanja boje osvetljenja tastature i naravno svaki savet od iskusnijih ce mi dobro doci
Hvala unapred

da da slazem se sa tobom svi su nekako bacili hejt na taj telefon a ja sam bas skroz zadovoljan za te pare kamera mu nije losha, zvuk mu je sasvim dovoljno kvalitetan i glasan, displej 16 mil boja + izgled mu je unikatan a i kvalitetan je samim tim sto je nokia
A sto se tice te opcije menjanja boje osvetljenja tastature ,procitao sam u magazinu mobi da 7900 ima 50 boja osvetljenja tastature , a vidim da se tu i na komentarima za 7500 raspituju nesto za to , cak je neko i potvrdio da ima bez obzira na to cini mi se dacu biti zadovoljan telefonom 

7900 je ipak nesto drugo, noviji je model pa tako ima i nesto sasvim novo da ponudi u odnosu na 7500. Doduse ljudi se i zbune koji je koji model,pa daju pogresne informacije
Slike sa kamere 7500 mozes videti u temi "Slike sa mobilnih telefona", gde sam postavio nekoliko...
Sve u svemu,sto se dizajna tice,mnogo mi je lepsa 7500 od 7900...

Slike sa kamere 7500 mozes videti u temi "Slike sa mobilnih telefona", gde sam postavio nekoliko...
Sve u svemu,sto se dizajna tice,mnogo mi je lepsa 7500 od 7900...