moguć problem vratanca limčića kartice
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
moguć problem vratanca limčića kartice
naime drugari moji jako bi mi značilo da mi neko kaže da li nekome otkazo mehanizam otvaranja i zatvaranja limčića koji preklapa karticu koji je po meni jako osetljiv mehanizam i samim ti jako loše urađen, znači iako je pravilno i pažljivo poastupao da li nekome otkazao taj mehanizam, recimo da nemože više da zaključa već landara ili je limčić pukao u onom delu kod kvakice itd... hvala. 

Prve tri reči posta su ti sasvim nepotrebne za razumevanja problema (stilska greška). Nemože se pravilno piše: ne može
Ne verujem da će ti mnogo značiti informacija da li se to još nekome desilo. Mnogo će ti više značiti da li to kod tebe može da se popravi ili ne. Nisi napisao koji je telefon, ali i u najprosečnijem servisu bi to trebalo da može da se preseli sa nekog starog telefona na tvoj. Postoje ukupno dve varijante: metalna i plastična. Plastična su u ležištu iz koga lakše mogu da ispadnu, ali i da se vrate, a metalna malo teže, ali metalna mogu da se iskrive. Obzirom šta se tebi desilo predpostavljam da ćeš reći da su varijante sa klizačem umesto poklopca bolja varijanta, ali obzirom kakva je to intervencija to nije mnogo ni važno. Javlja mi se da to košta 5 - 10 evra.

Ne verujem da će ti mnogo značiti informacija da li se to još nekome desilo. Mnogo će ti više značiti da li to kod tebe može da se popravi ili ne. Nisi napisao koji je telefon, ali i u najprosečnijem servisu bi to trebalo da može da se preseli sa nekog starog telefona na tvoj. Postoje ukupno dve varijante: metalna i plastična. Plastična su u ležištu iz koga lakše mogu da ispadnu, ali i da se vrate, a metalna malo teže, ali metalna mogu da se iskrive. Obzirom šta se tebi desilo predpostavljam da ćeš reći da su varijante sa klizačem umesto poklopca bolja varijanta, ali obzirom kakva je to intervencija to nije mnogo ni važno. Javlja mi se da to košta 5 - 10 evra.

Poslednja izmena od gargamel4 u Uto, 20. Nov 2007. 04:00, izmenjeno 1 put ukupno.
gargamel4
kod svih modela nokia aparata koji imaju metalna vratanca, da li neko imao problem, ja ga još nemam ali imam osećaj da će da otkaže, znači da je potrebno da mi odgovore na ovu temu iskljičivo oni koji su imali taj problem ili oni koji često akaju, otvaraju izatvaraju vratanca bez problema i da me uvere da mi se samo čini,.... vratanca su ne uništiva prilikom pravilne upotrebe....itd... uf. 
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
mojne, pa vratanca nisu ni naprevljena za svakodnevno otvaranje i zatvaranje po 500 puta....
Normalno da su kvalitetno odradjena,ali bas toliki zamor materijal ne moze da izdrzi....
A cestim vadjenjem sim kartice,mislim da ces pre pokvariti karticu (postace inactive sim-tj izgrebaces joj kontakte odole) nego sto ces pokvariti vratanca...
Normalno da su kvalitetno odradjena,ali bas toliki zamor materijal ne moze da izdrzi....
A cestim vadjenjem sim kartice,mislim da ces pre pokvariti karticu (postace inactive sim-tj izgrebaces joj kontakte odole) nego sto ces pokvariti vratanca...
D500&E71
OK ako sve radi a čini ti se da je klimavo, onda najgluplji mogući savet: budi pažljiv
Kao što rekoh, metalna su jača i mogu eventualno da se iskrive, ali u najvećem broju slučajeva iz onih plastičnih držača mogu da ispadnu samo ako ispadnu klinčići koji ih drže. A u svakom slučaju mojne da ih akaš.

Kao što rekoh, metalna su jača i mogu eventualno da se iskrive, ali u najvećem broju slučajeva iz onih plastičnih držača mogu da ispadnu samo ako ispadnu klinčići koji ih drže. A u svakom slučaju mojne da ih akaš.

Poslednja izmena od gargamel4 u Pon, 19. Nov 2007. 22:24, izmenjeno 1 put ukupno.
A je li
Znači ti si od tih? Ti u vezi s telefonima imaš samo tragična iskustva i doživljavaš ga kao sredstvo kontrole? E pa onda pazi kome daješ broj i relativno si bezbedan. Osim ako te ne traži Hag. U tom slučaju nemoj ni da kupuješ karticu, nego uzmi neki model koji radi u offline modu i samo ga tako koristi.

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
pa-pa paranoja
Inache,meni se deshawalo da plastichna vratanca iskoche,da se potpuno odwoje od telefona,ali samo ih opushteno wratish,shto reche gargamel4,samo wraish kukice ili klinice u lezishte.NE znam shto se uopshte opterecujesh oko toga,i da se pokwari lako se poprawlja ili zameni,ali eto. . ima nas raznih

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3