Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Dejan8, u pravu si Csorbica, kod svake n73 je isti slucaj kad se nocu snima,softver nece doneti promenu u vidu toga
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
ljudi pomagajte,razbicu telefon
taman sam resio problem sa porukama(nije neko vreme hteo da prima poruke a slao ih je.problem sam resio tako sto sam izbrisao sve poruke iz foldera primljene i poslate poruke)a sada se gubi signal evo vec 2 dana tako.mislio sam da je do mreze al nije proverio sam.kada hocu nekog da zovem buni se i kaze mi da je greska u vezi.ja nemam poima sta to znaci
jel se desilo bilo kome nesto slicno i kako je to odklonio.hvala

jel se desilo bilo kome nesto slicno i kako je to odklonio.hvala
-
retard, ne znam tacno sta bi moglo da bude ali probaj da odradis format telefona *#7780# +sifra za lock code 12345 mozda ces tako resiti problem a mogao bi i da updatujes softver na telefonu ako imas stariju verziju na najnoviju koja je dosta stabilna 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
-
Milijas, rezolucija videa je 352x288 pixela
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Ljudi ja opet imam isto pitanje.Da li moze nekako da se prebace slike ili snimci na neko drugo mesto?Znaci,da ne budu sve slike i snimci na istom mestu u galeriju.Pokusao sam da napravim neke albume ali posle vidim da ako izbrises sliku sa galerije,brise se i na albumu.Prosli put mi je Sale_M odgovorio da ne moze nista da se uradi.Ali mene to toliko nervira da azmisljam da vratim opet 6680 i njega da koristim.Da li je moguce da ne postoji resenje za to??Ako neko zna nesto,moze da pomogne>?Unapred hvala
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
o;enr, ako hoćeš da sakriješ neke slike i klipove da se ne vide u galeriji, ali da možeš da im pristupaš - kreiraj na kartici "Temp" folder i u njega potrpaj sve što hoćeš. Možeš da ih vidiš pomoću bilo kog fajl menadžera... 

● PRAVILA FORUMA ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Isko nije nikakav problem u pitanju, vec ne kompatibilnost sa animniranim slikama koje hoces da stavih na pozadinu, tj. nemoze da se stavi tek tako kako ti mislim, mozda postoji neki program koji to moze, nisam siguran jer to bas i ne interesuje. to isto vazi i za flash animaciju, tj. animaciju sa extenzijom .swf .
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
Milijas, nisam siguran ali mislim da rade na svim mrezama Isko, kao opciju screen saver u telefonu imas samo opcije sat i text,da bi koristio nesto drugo kao screen saver moras ubaciti program a n73 ne podrzava animiranje slika na dekstopu a za flash animaciju mozda postoji program
-
Milose imas u kaficu specijalnu temu upgrade slusalica i preporuka pa pogledaj
viewtopic.php?t=5105
raspitaj se za neke od koss,sennheizer,creative,sony modela
viewtopic.php?t=5105
raspitaj se za neke od koss,sennheizer,creative,sony modela
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 20:47
Da li neko moze da mi pomogne, imam Nokiu N73 clasic, problem je da me zezaju slusalice.
Kada upalim radio i prebacim da svira samo na zvucnik, svira i na zvucnik i na slusalice a ton je upola slabiji nego sto je prije bio, jer mi se ovo prvi par dana nije desavalo.
Da li sam nesvesno upalio neku opciju ili je neki drugi problem, mozda mi nisu orginal slusalice.
Molim, da mi neko pomogne.
Kada upalim radio i prebacim da svira samo na zvucnik, svira i na zvucnik i na slusalice a ton je upola slabiji nego sto je prije bio, jer mi se ovo prvi par dana nije desavalo.
Da li sam nesvesno upalio neku opciju ili je neki drugi problem, mozda mi nisu orginal slusalice.
Molim, da mi neko pomogne.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
_Aleksandar_ pre svega, ne postoji N73 clasic, nego N73 i N73 music edition, mora da ti je software u pitanju, neki bug ili tako nesto (nista cudno za Nokiju), probaj da uradis update fw-a, ili stavi neke druge slusalice pa vidi da li ce se ponovo javljati taj problem.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album