imam telefon vec mesec-2
sto se tice izrade telefona i samog kvaliteta, u poredjenju sa n73me koji sam imao prethodno razlika je 2 do 3 klase. nokia je zaista odlucila da unapredi izradu telefona. aluminijum i plastika su odradjeni savrseno. nema krckanja, pomeranja, losih spojeva delova telefona.
ekran nema zastitnu plastiku vec neku drugu zastitnu "foliju" pa samim tim nema ni ogrebotina.
vidljivost ekrana subjektivno: jedan od "najvidljivijih" nokia ekrana pod direktnim suncem
objektivno: to isto sam procitao i u jednom testu - argument za tako nesto je upravo ta zastitna folija a ne plastika koja reflektuje svetlo
vazan adut: posto ne postoji nikakva plastika ili staklo iznad ekrana - samim tim nema ni prasine koja se kod svih ostalih telefona skuplja
ne bih se slozio sa tim da je 1gb premalo. sasvim dovoljno ako ne i suvise za ovu klasu telefona. za muziku je to sasvim prihvatljivo, a ako se zna da fotografije u proseku zauzimaju 200-300kb, moze se zakljuciti da ce vecini korisnika ostati dobar deo memorije neiskoriscen.
s obzirom da sam koristio i nokiu 6300 mogu reci da je razlika od 100evra sasvim opravdana.
o ukusima ne treba raspravljati, ali objektivno telefon je lepog izgleda. nesto veca duzina telefona po mom misljenju mu daje elegantniji izgled. to se da primetiti kada se telefon stavi u ruku.
baterija je prosecna, izdrzace vam 2 dana i nece se ugasiti.
kamera je prosecnog kvaliteta, standardna za Seriu 40
napomenuo bih da je tastatura tvrdja nego inace jer je zbog debljine telefona hod tastera nesto plici. nista na sta se posle 2 dana ne mozete navici...
ako ima jos nekih pitanja, slobodno recite... to je sve manje vise bitno sto je trebalo da se kaze

I'd explain it to you, but your brain would explode.