Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
stwan,
razlika u softveru je najveca...music edition ima skroz crnu masku takodje!nisam se bavio toliko razlikama ali u principu to je to...neznam da li je propretna oprema ista ili su kom ME sluske bolje itd. Dosta njih je na obicnu N70 stavljalo softver ME...i nisu se nesto zalili...
razlika u softveru je najveca...music edition ima skroz crnu masku takodje!nisam se bavio toliko razlikama ali u principu to je to...neznam da li je propretna oprema ista ili su kom ME sluske bolje itd. Dosta njih je na obicnu N70 stavljalo softver ME...i nisu se nesto zalili...
Blackberry 9700
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
stwan, bolje nemoj da ga prebacuješ u ME, samo ćeš izgubiti neke opcije. Softverske razlike možeš videti ovde...
viewtopic.php?p=72267#72267
viewtopic.php?p=72267#72267
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
stwan, player je isti kao i na običnoj verziji. Najbolji player za OS8 je Power MP3, mada imaš i LCG JukeBox...
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 08. Dec 2007. 08:07
- Kontakt:
E ljudi mrsko mi je citati sve postove pa sorry ako se ponavlja pitanje. Pazi sad
... Skinem program sa neta u nemam pojma u kojem formatu (ona ikonica sa plavim i zelenim kockicama), i sad kako da prebacim u .sis ili .jar format da bi mogao i kako instalirati na fon? Stalno mi se javlja onaj security, smako sam se od njega
heheh

Bolje biti mrtav pijan nego mrtav trezan
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
stwan, probaj da sa Fe explorerom nadjes folder temp ili isto u Fe exploreu udjes u applications mozda se tamo nalaze repovi od tih fajlova
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
LJudi jel se vama cuje neko zujanje u slusalici, ono tiho, jedva cujno, dok rade svetla cuje se i to, kada se ugase svetla zujanje prestane. To do sada nisam ni primetio, tek malocas, interesuje me da li to moze da bude znak da telefon polako propada, pa da ga prodajem dok jos mogu...Inace mob radi ekstra, ali pocelo je da me nervira to zujanje...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
SmileBG, N70 nema brojac poruka ali mozes mu instalirati program koji za to sluzi i zove se Sms Counter,a verovatno i postoji program za graficke smajlije ali ne znam kako se zove
XIAOMI Mi 11 midnight grey