Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da, baterija mu je najveca boljka.. bilo bi dobro da je veceg kapaciteta, ali sta je tu je... To je izgleda boljka svih "symbian" telefona... ne sjecam se da je iti jedan drzao vise od 4 dana
a sto se tice formiranja baterije za tim nemas potrebe posto je to Li-Ion baterija... kao sto ti kazes "nema smila" dovoljno je samo da je tri-cetiri (privih par:)) puta napunis i ispraznis do kraja bez prekidanja... poslije tih par punjenja i praznjenja dostice svoj pun kapacitet koji ce trajati cini mi se 500-800 ciklusa i onda ce da pocne da opada.. ali posto ce do tada proci 1.5 god. bice vrijeme da mijenjas telefon
ili mijenjas bateriju?! Ali znajuci kakvog su kvaliteta ove kineske bat. bice ti gore nego sa starom... poslije par gasenja telefona (zbog lose baterije) u sred razgovora, slupaces tel:) Ta "nova" baterija nece drzati ni upola kao stara na 70% svog kapaciteta
koja_hc, eo punio sam ga jednom ... dali ce poslije tih 3-4 praznjenja i punjenja mozda duze trajati ?
i jos jedno pitanje. Da li neko zna kako da vidim sat i datum na screen saveru, tj. kada je zakljucana tipkovnica..samo da se svjetlo upali da bih vidio sat i datum... Inache u SE telefona pritsnes tipku za ton sa strane...
Imam pitanje dobio sam telefon preko mts express a i super je sve samo , zadnji poklopac za bateriju kao da je slepljen,znaci ako malo jace budem pokusavao mislim da cu polomiti telefon . Jel ima jos neko da ima problema sa ovim ili ja jednostavno ne uspevam nekako misteriozno da ga otvorim ???
da, trebala bi da dostigne svoj pun kapacitet... Ali nemoj previse ocekivati, ipak je njen kapacitet samo 890mAh a sa druge strane imas velike "potrosace": procesor,display,3G,kamera... prosjek ce da ti bude 2 dana nekog normalnog koristenja U najboljem slucaju cetiri ali sve je do tebe i toga koliko ga i za sta koristis! Bateriju mozes da ispraznis i za koji sat ako si uporan
Ako ne koristis 3G onda ga iskljuci, tako ces dobiti jos koji sat
Sto se tice screen savera po default-u je clock and date a ta fora sa svjetlom ne moze
ali kao sto millan rece imas cClock koji radi posao
mazzy kolko se ja secam to bi trebalo da bude u:
settings/networ/pa valjda mode ili tako nesto/ pa mozes da biras dual mode ili umts ili gsm.
tako je bilo na N71, valjda je isto i kod tebe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
aha ... hvala, iskljucio sam ma meni je kratko trajala ova dva dana zato sto mi je citav jedan dan bio ukljucen bluetooth , jer sitna ona ikona ,nisam je ni vidio eheheh
Razmisljam da kupim ovaj telefon preko mt:s-a, ali iskren da budem, na izgled mi se ne svidja mnogo, daleko su lepsi SE W810, W610, K550, pa i K530, ali mi se cini da je, sto se tice funkcija, i displeja bolji od pomenutih SE modela. Oce li neko da mi navede jos neki razlog, zbog kojeg bi trebalo da uzmem 6120 umesto nekog Sonyericssona?
mezzano, ja sam ga kupio prije 4-5 dana, i puno mi je ljepsi uzivo kad sam ga uzeo u ruku nego sto sam slike gledao, i nijedan od tih SE ne moze mu ni blizu po funkcijama,a meni ni po izgledu.. pored svega toga symbian je , i nokia je ( vjerujem da ces bolje proc ako ga budes nekad prodavao) ...
vlady, takav adapter pravi i Hama, imaš ga u Beogradskoj kod Pravnog fakulteta, kod tramvajske stanice ka Slaviji. Zaboravih kako se zove radnja, košta 177 din.
EJ dali ima novi software za ovu nokiu ? u mene je trenutno v03.70 . Ako ima dali je neko uradio update ... ? i kakvi su utisci ?
I moze li mi neko navesti nekoliko aplikacija za ovaj mob , koje su korisne... Trazio sam na netu za s60 v3 ali malo ih podrzaje 6120 ...
Hvala mazzy . Uspeo sam na kraju tog dana jos, he nemam pojma zasto je tako. Poklopac mi je bas ono bez trunke lufta , a fora je mali je telefon pa trebas naci polozaj ruku tako da ne drzis poklopac sa strane telefona dok ga guras .. al ok..
Uglavnom prezadovoljan sam telefonom , sve pohvale ... Sve sam isprobao i 3g i obican net super je. Signal mu je izvanredan , znaci imao sam benq siemens ef 81 koji nije hvatao 3G signal na pola mesta gde sa ovom nokiom imam pun. Jako je brz, kamera je ok , ponekada je boja malko cudna ali sam sigiran da se to sve moze srediti koga ne mrzi da ide u settings i tako dalje..Radio je glasan sa odlicnim signalom,zvuk na mp3 plejeru je jako cist, super kvaliteta, jedino sto slusalice mozda mugu biti malko boljeg oblika pa da priguse spoljasnje zvukove mada priznajem da cepidlacim , zaista zvuk je sasvim ok. Web browser je fenomenalan , sve moze i podrzava, regularno idem na gmail i jos par sajtova nema nikakvih problema. Takodje imam karticu od 1GB radi ok, jako brzo sa nje ucita podatke iako imam i dosta muzike i slika, stvarno telefon je odlican. Takodje povezivanje preko bluetoota sa racunarom ide bez ikakvih problema, samo instalirate PC suite, bekap je isto odlican, a mozete raditi jos kojesta korisno.
Jos jedna stvar koja opisuje nokijin prestiz sto se tice kvaliteta,a nesto u sta ne bi verovao da nisam video svojim ocima . Baterija se od prazne do pune puni tacno 80 minuta i kada radi telefon , bas kao sto pise u specifikaciji. Tacno je da baterija ide brzo ako se njaka tv na 3G ali opet ako bas nemate tv a crkli ste da gledate gurnite tel u punjac i gledajte do mile volje. Dovoljno je glasan , intuitivno se podesava sve , jako je lako. Ima par opcija koje su mozda na malo cudnijim mestima ali siguran sam da bas sve pise u uputstvu. Active Desktop radi super .. Prosto odlican telefon za ne mnogo para ...
Chux1, preporucujem ti nabavi neku futrolu za njega , ili slicno nesto... Ja jos nisam ali immam osjecaj da bi se vremenom mogao "ofucati" malo ... Ruku na srce nisu neki kvaliteti izrade.. Ali ko cuva dobar je fon
vi koji imate ovaj mob, ako vam baterija malo traje, smanjite osvjetljenje display-a na pola i trajat ce puno duze. Evo meni drugi dan jos 4 ostale crte one
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.