Nokia 6233 - problem pri prijemu fajlova
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 6233 - problem pri prijemu fajlova
Kako da promenim da mi poruke poslate bluetooth-om ili infrared-om stizu automatski na memorijsku karticu umesto u folder Received files koji se nalazi u memoriji telefona? Hvala unapred

- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
korki, ne bih rekla da si u pravu...  ako na telefonu nema dovoljno mesta za prijem fajla piše ti da je memorija puna i dok god sam ne prebaciš prijem poruka na karticu neće telefon sam to auomatski da uradi...
  ako na telefonu nema dovoljno mesta za prijem fajla piše ti da je memorija puna i dok god sam ne prebaciš prijem poruka na karticu neće telefon sam to auomatski da uradi... 

ako na telefonu nema dovoljno mesta za prijem fajla piše ti da je memorija puna i dok god sam ne prebaciš prijem poruka na karticu neće telefon sam to auomatski da uradi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						Ninolina, ako je micila,  pitao za SMS poruke onda nisam u pravu, jer kod ove nokie ne mozes da prebacis na karticu poruke, a ako se radi o fajlovima vecim od 6 mb onda tel automatski prebacuje na karticu, i napravi folder recieved files, ovo se meni jednom desilo pa zato mislim da je isto kod svih! Ako nije tako  

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
						- Sensei
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Potvrdjujem da je korki u pravu, do sada sam imao tacno 3 nokije 6233 pa sa sigurnoscu mogu da tvrdim da fajlovi primljeni preko bluetooth-a koji ne mogu da stanu na internu memoriju automatski idu direktno na memorijsku karticu.
Vec kod symbian telefona je drugacije tj. onako kako Ninolina i miodrage kazu, koju memoriju odaberes u podesavanjima na tu prima fajlove.

Vec kod symbian telefona je drugacije tj. onako kako Ninolina i miodrage kazu, koju memoriju odaberes u podesavanjima na tu prima fajlove.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo