Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam jedan problemcic, po preporuci sa ovog foruma gprs podesavanja za n73 sam primio u obliku poruke sa nokia sajta.Bez problema sam se konektovao nekoliko puta pristupio mondu i jos nekim sajtovima.Instalirao operu i sve je bilo ok.I odjedanput nece da pristupa netu, a u operi mi izbacuje sistem error.Ponovim proceduru izbrisem operu ponovo je instaliram ponovo sve radi i evoga opet nece.Sta moze da bude u pitanju?Zasto ne pristupa netu,nista nisam dirao i postoji acess point koji sam postavio i koji je bio ok?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
evo jednog bug-a na N73, pogledajte ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=wx3YdRzxFd0
to sam danas snimio, neznam jel ovo normalno ili se desava samo kod mog druga, tj. na njegovom telefonu.
Snimak je malo taman, snimao sam u mraku, a zaboravio sam da ukljucim blic.
Inace u pitanju je onaj senzor za automatsko osvetljenje tastature i displeja, koji blinkuje plavo svetlo.
http://www.youtube.com/watch?v=wx3YdRzxFd0
to sam danas snimio, neznam jel ovo normalno ili se desava samo kod mog druga, tj. na njegovom telefonu.
Snimak je malo taman, snimao sam u mraku, a zaboravio sam da ukljucim blic.
Inace u pitanju je onaj senzor za automatsko osvetljenje tastature i displeja, koji blinkuje plavo svetlo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Jel moguće nekako mijenjati pjesme dok je mob zakljucan? mutavi w800 to ima, a ovaj symbian od 3500kn nema tako jednostavnu opciju.Kad su mi spojene slusalice onda cak imam i pojacavanje i stisavanje, no ne i play/pause,te next i previous track.Onaj gumbic na mikrofonu mi sluzi za glasovno biranje i automatski mi pjesma stane kad bilo sta drugo pokrenem,a da ima veze sa zvukom te se prilikom iskljucenja istog pjesma ne pokrece tamo di je stala.....malo više glupo.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Sensei onda to nije bug, jer je i kod njega u stand by rezimu i samo tad blinkuje plavo svetlo, malo sam se utripovao da nije samo to kod njega, al sad je sve razreseno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
kljun, to je sasvim normalno
LED radi kada fon ode u standby(kao sto sensei rece
)
Mozes iskljuciti je jedino ako iskljucis i sam standby: Tools>Settings>Phone>Display>Sleep Mode
Inace sluzi da te obavesti da je telefon ukljucen iako izgleda kao da je mrtav

Mozes iskljuciti je jedino ako iskljucis i sam standby: Tools>Settings>Phone>Display>Sleep Mode
Inace sluzi da te obavesti da je telefon ukljucen iako izgleda kao da je mrtav

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
@kljun to nije nikakav problem.Kao sto kaze Sensei, ...senzor blicka kad je fon u stand- by modu Ciclajbek, nemoguce je menjati pesme kad je fon zakljucan
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ninolina sreco ovi momci su neozbiljni, ti mi ovde dodjes najkompetentnija za pomoc.Pitanje sam postavio par postova iznad ali Kljun ubaci neku foru o nekom bug-u pa sam ostao neprimecen.Salu na stranu evo ponovicu o cemu je rec.Imam jedan problemcic, po preporuci sa ovog foruma gprs podesavanja za n73 sam primio u obliku poruke sa nokia sajta.Bez problema sam se konektovao nekoliko puta pristupio mondu i jos nekim sajtovima.Instalirao operu i sve je bilo ok.I odjedanput nece da pristupa netu, a u operi mi izbacuje sistem error.Ponovim proceduru izbrisem operu ponovo je instaliram ponovo sve radi i evoga opet nece.Sta moze da bude u pitanju?Zasto ne pristupa netu,nista nisam dirao i postoji acess point koji sam postavio i koji je bio ok?
- Optimus_Prime
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
samo-partizan, ima druga fora,znaci ovako-1.ugasis telefon.2.pritisnes i istovremeno i drzis tri tastera:taster zvezdicu,taster zelenu slusalicu i taster 3.Dok drzis ta tri tastera upali telefon i ne pustaj nijedan od ta tri tastera dok ne vidis formatizovanje na ekranu.Kada se proces zavrsi telefon ce biti fabricki podesen
XIAOMI Mi 11 midnight grey
E kupih N73, prodavac mi uvaljuje pricu kako je Music Edition posto sam ga kupio sa 1 gb karticom...E sad kako mogu da budem 100 % da li je moj N73 ME ili nije. Maska je bele boje, a ispod baterije na onoj nalepnici telefona pise RM-133 Nokia N73-01. Vazno mi je to posto planiram da ubacim najnoviji softver...Hvala unapred.