Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
presvega,
hm.. da li imas taster sa muzickom notom na tastaturi iznad "c" tastera?
ako ti je kutija bila crna, ako si dobio sluske sa adapterom i kontrolama za menjanje jacine zvuka i pesama, onda je music edition.
ali u beloj boji.. hm, nisam jos cuo. a i kartica koja standardno ide (zanemarujem ovde edicije radjene za pojedine operatere) mora biti 2gb
hm.. da li imas taster sa muzickom notom na tastaturi iznad "c" tastera?
ako ti je kutija bila crna, ako si dobio sluske sa adapterom i kontrolama za menjanje jacine zvuka i pesama, onda je music edition.
ali u beloj boji.. hm, nisam jos cuo. a i kartica koja standardno ide (zanemarujem ovde edicije radjene za pojedine operatere) mora biti 2gb
::luv phonez::
Zdravo ljudi! Imam N73ME i sve radi odlicno, ali imam jedan problem. Naime, u imeniku ne mogu da memorisem dva telefona (jedan je fiksni sa 011, a drugi mobilni sa 065) koji imaju iste brojeve, a pripadaju razlicitim ljudima. Tacnije, mogu da ih memorisem i zovem bez problema, ali kada me neko od njih zove, izlazi mi samo broj bez imena! Probao sam i da ih obrisem, pa ponovo memorisem, jedan ili oba, ali nista se ne menja. Zona sumraka! Ako neko ima ideju...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
presvega, to sto si ti kupio nije pravi music edition tj. zvanicni...
mirkokg, restartuj telefon-to ce verovatno resiti problem
mirkokg, restartuj telefon-to ce verovatno resiti problem
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
E al znate sta, na stranu to sto nisam uzeo karticu od 2 gb i ful opremu, ja imam na tastaturi iznad tastera ''c'' jos jedan taster sa slikom kao nekog kvadrata koji me pritiskom na njega vodi u music player i jos nesto...Zapravo me zanima da li ja osim opreme ikartice mogu jos na koji nacin provaliti da li moj N73 ME ili nije...Neka finta tipa oznaka na nalepnici, verzija softvera...neki dodatni meni koji obicna N73 nema i td...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
presvega, očigledno da nije ME verzija, ako imaš ovakav taster (vidi sliku):
http://www.mobilnisvet.com/img/upl/mobl ... 084/13.jpg
Treba da je ovakav:
http://www.mobilnisvet.com/img/upl/mobl ... /422/3.jpg
Uostalom, i ja još ne videh ME izdanje u nekoj drugoj boji sem crne.
Proveri da li možeš da menjaš funkciju tog "media key" tastera. Ako ne možeš, onda je ubačen ME firmver, ako možeš onda je obična verzija.
http://www.mobilnisvet.com/img/upl/mobl ... 084/13.jpg
Treba da je ovakav:
http://www.mobilnisvet.com/img/upl/mobl ... /422/3.jpg
Uostalom, i ja još ne videh ME izdanje u nekoj drugoj boji sem crne.
Proveri da li možeš da menjaš funkciju tog "media key" tastera. Ako ne možeš, onda je ubačen ME firmver, ako možeš onda je obična verzija.
● PRAVILA FORUMA ●
Da, da...konacno sam zakljucio da nije ME, nego sta znam, znate da su nasi trgovci preprodavci majsto ri da zašakuju, prepakuju, od starog naprave novo, menjaju maske, ovo, ono...pa rekoh mozda cu imati srece da je ME ali nije...Hvala puno i pozdrav! P.S. Da li je moguce ubaciti najnoviji softver nokiji 3100 na isti nacin kako je to opisano u vezi symbian telefona, dakle, nokia updater i NSS-a? Hvala jos jednom.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
presvega da. isti je nacin za update, nigde se ne spominje da je to update za symbian telefone, prikaci ga na usb i pokreni NSU.
naj noviji fw za taj model je 06.11
naj noviji fw za taj model je 06.11
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- markosvaba
- Mobil fan
- markosvaba
- Mobil fan