Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Pa vise od tih 600e sigurno ne mozes da dobijes, jos ako si pricao sa njega sad je polovan pa ne vjerujem da mozes vise od 500... Ali to pricam napamet jer telefon kod nas jos nema konfigurisanu trzisnu cijenu...
Ali sto bi ga prodavao bre?!
Imas najbolji telefon na svijetu i ti bi da ga prodas :s
Ostavi ga sebi i uzivaj...a ako ti bas ne treba dacu ti ja n73me i neku manju doplatu za njega :p
Ali sto bi ga prodavao bre?!
Imas najbolji telefon na svijetu i ti bi da ga prodas :s
Ostavi ga sebi i uzivaj...a ako ti bas ne treba dacu ti ja n73me i neku manju doplatu za njega :p
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa ako si vec zadovoljan sa n95 onda...pokloni meni n82 
salim se(kao), onda ti je najbolje da ga prodas takvog neotpakovanog, okaci oglas na ovom sajtu i vjerujem da ce ti se brzo javiti neko, cak i za 600e.
Mada ja da sam na tvom mjestu prodao bi n95 a sebi ostavio n82...ali to sam ja...

salim se(kao), onda ti je najbolje da ga prodas takvog neotpakovanog, okaci oglas na ovom sajtu i vjerujem da ce ti se brzo javiti neko, cak i za 600e.
Mada ja da sam na tvom mjestu prodao bi n95 a sebi ostavio n82...ali to sam ja...
Ja se u potpunosti slazem sa Sensei, sto se tice toga prodaj n95 i ostavi sebi n82 i sa njim se skrasi, uostalom ja ne mogu da verujem sta citam, kako bre izdrzavas da ne otvoris kutiju...
Au ja bih je otpakovao odmah cim bih je u ruke uzeo (jos sam i zavisnik od toga da nesto novo otpakujem...
) ostavi sebi n82 i bar jedno vreme ce da budes ponosni vlasnik jednog od najboljih telefona na svetu dok ga svi mi sa podforuma nokia ne kupimo... 

Au ja bih je otpakovao odmah cim bih je u ruke uzeo (jos sam i zavisnik od toga da nesto novo otpakujem...

.::HTC Desire Z::.
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Upravo sam cuo da u jednoj radnji u BG-u ima da se kupi novi neotpakovan n82(doduse pravljen za azijsko trziste) za svega 470e! Tako da pocetna cijena i nije toliko losa a baklaja ako ga ipak prodajes smanji malo cijenu od one koju sam ti bio preporucio 

uf kad bih imao 500e na raspolaganju dosao bih odmah kod tebe u NS da ga kupim. 
odavno sam bacio oko na ovaj tel i nadam se da cu ga i uzeti! Kako izdrzavas da ne otvoris to pakovanje?
Ja bih ga morao raspakovati da vidim kako izgleda! 

odavno sam bacio oko na ovaj tel i nadam se da cu ga i uzeti! Kako izdrzavas da ne otvoris to pakovanje?

Poslednja izmena od IDzO u Ned, 16. Dec 2007. 10:01, izmenjeno 1 put ukupno.
uspeo sam da nadjem onog lika iz novog sada i kaze mi da je juce prodao telefon nokia n82 u original pakovanju po ceni od 480 eura...
kaze da ni on nije video telefon dok nije otvorio kutiju,a kad je otvorio,kaze da je telefon babaroga...
zanima me samo ko je stavio na cenovnik viktormoba telefon nokia n82 i onda ga sledeci dan sklonio...
kakve su to igre,stvarno mi nije jasno...
Izmenio:gameforce:Zabranjeno nesuvislo korišćenje smajlija.Sledeći put brisanje bez upozorenja!
kaze da ni on nije video telefon dok nije otvorio kutiju,a kad je otvorio,kaze da je telefon babaroga...
zanima me samo ko je stavio na cenovnik viktormoba telefon nokia n82 i onda ga sledeci dan sklonio...
kakve su to igre,stvarno mi nije jasno...

Izmenio:gameforce:Zabranjeno nesuvislo korišćenje smajlija.Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49