Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
miXjalo, N95 obična... sa najnovijim firmware-om predstavlja dobru kupovinu... ako već dodaješ na neku prethodno odvojenu cifru nije ti neophodno da toliko dodaješ da bi uzeo onu sa 8GB... I to ti je moja preporuka...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
imam nokiu n95 8gb...sta da koristim za prenos podataka izmedju kompa i telefona.na samsungu d600 sam probao i BT i usb preko onog samsung PC studio il kako vec,onaj program sto se standardno dobije na cdu i preko blututa je islo 20x brze,ali cujem da je preko usba brze i to mnoogo brze,....treba da instaliram nokia pc suite i oce li preko njega ici brze prebacivanje preko usba ili koji vec program da koristim za najbrzi transfer podata,auuuuu al sam ga oduzio
Stefan33 pazi, ako koristis USB, onda bolje korsiti File Transfer mod, jedina mana ovoga je sto mozes samo da prebajes na memorisku, jer je dosta brzi od Phone mode, a sto se tice bluetooth-a, po meni je on spor za razliku od USB-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Prenos podataka preko USB kabla je brži od prenosa preko Bluetooth-a pa koristi njega ako ti je cilj da brže preneseš podatke. Možeš PC Suit ili klasično Mass Storage.
Na N95 -8gb treba paziti kada se prebacuje muzika ako pesme nisu (sredjene) (TAG) Nokia player poludi tako da u library ostaje sve i ne moze se obrisati ,ali postoji resenje ako neko ima ovakvih problema ili ce da ima neka se javi..
Stefan33 ma ako tebi radi Nokia plyaer odlicno, onda nema sta da brines, to se sigurno misli na TAG pesme, tj. informacije o njom, o izvodjacu, albumu... ne verujem da to moze da prouzrokuje problem.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ma qpicu obicnu, sa najnowijim softwerom i firmware-om pa shta mu bog da:P ! hwala swima ! ne widim bitne razlike izmedju obicnog i 8 gb ,sem to da 8gb ima za nijansu veci eekran i narawno 8 db !
neces se prevariti...i 95 obicna odlicna..ova 8gb je poboljsana ali ne nesto extra,meni je recimo 8gb mnogo...na N70 imam 1GB i pola mi je prazno...ali to sam ja,ljudi gledaju filmove preko moba...
ekran je veci za 0.2 i razlika u velicini se itekako vidi,iako ne deluje tako iz price.a sto se tice ram-a,obicna:64 MB SDRAM memory,od cega je neka mizerija raspoloziva(oko 20mb),dok 8 gb ima 128,a raspolozivo oko 80-90...i to se dosta oseti,a slider zategnut.ma imas ovde u sitna crevca pa pogledaj: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2088
tnx Stefana33 ,i ne samo da ima swe to bolje nego ima i mnogo bolju bateriju ,shto i nije tako bitno ! daj mi neku preporuku za GPS ,koji je najbolji ? tnx unapred !
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.