Evo nekih mojih utisaka povodom ovog telefona:
1.dizajn i čuveni vauuu efekat ne izostaju ni malo.Sve je urađeno do poslednjeg detalja,sem mozda gornjeg,zadnjeg dela,gde se nalaze zvučnici...malo se klima,al ništa strašno

ocena:9
2.tastatura me je prijatno iznenadila,jer sam mislio da ću se opako mučiti sa kucanjem poruka,al mogu vam reći da nemam nikakvih problema.Prvih par dana sam imao,dok se nisam navikao...ocena 10
3.po meni veoma bitna,al nejasna stvar,je jačina zvičnika prilikom zvonjenja.Nije mnogo jaka,tačnije,slabija je od 6300,al za razliku od 6300,ovde do sad nisam imao ni 1 propušten poziv za mesec dana,tačnije,svaki put sam čuo zvon.Ocena:10
4.vibracija je slabija,a to sam i očekivao zvog težine telefona.Ocena:8
5.problem sa "šuštanjem" u slušalici koji sam imao na početku,nije problem telefona,već mreže

odneo sam tel na servis i isprobavali smo ga sat vremena,sa svim mogućim i nemogućim 064 karticama i verovali ili ne,svaki poziv se drugačije čuo.Takođe sam primetio da ujutru i kasno uveče,imam perfektno čist razgovor,dok u toku dana,sve zavisi od mreže i prenatrpanosti.
Osim 64 kartice,koristio sam i 63 i mogu vam reći da tu nisam imao većih problema,mislim na šuštanje.Koristio sam je nedelju dana,tako da je moj zaključak povodom ovog,mts je prenatrpan korisnicima svoje mreže i vip mreže

još nešto da dodam,jačinu slušalice držim na 4,svo vreme,tako da na tom polju,zaista mogu da dam ocenu 10
*još 1 problem sam imao sa ovim telefonom,tačnije sa šugavom mrežom,jer dok sam imao 63 karticu,nije mi se zadesio pomenuti problem sa gprs-om.Pre par dana sam podesio na 64 kartici da mi gprs bude non-stop upaljen,pa ću videti,da li će se problem ponoviti
6.baterija me je takođe iznenadila,jer traje više od 2 dana,sa 30 min razgovora,30 sms-a i dosta korišćenja gprs-a.Ocena:8
Telefon me je u potpunosti zadovoljio,sem nekih sitnica koje mi smetaju i nikako da se naviknem,al nisu toliko bitne,zbog toga mu dajem ukupnu ocenu 9