Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Na N95 8gb moze da prouzrokuje problem ako pesma nema pravilnih informacija (TAG) ovo je provereno .Problem je u tome sto u library ostaju sve stare informacije tako da Nokia Player ih prikazuje sve cak i one koje ne postoje
pop73 ,Tacno tako.I to me nervira do besvesti.Pokusavao sam da provalim u cemu je problem i dosao do zakljucka da je Nokia tu napravila nevidjenu soft glupost
Od skora mi se pojavio problem koji mi kida zivce.Naime,aplikacije su pocele da se zatvaraju odmah po startovanju,uz poruku "Application closed.KERN-EXEC 3" Da li neko zna o cemu se radi i imali pomoci?
cale jedan update bi pomogao, a ako si odradio update onda uradi reinstallaciju fw-a, tj. prikaci ga na NSU i nek ti odradi fw preko onog koji ti imas.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun,Nazalost firmware na mom telefonu je up to date,a ne bi bas nesto cackao sa "gazenjem" vec postojeceg.Samo jos jedno,na telefonu mi se nalaze oko 25 installiranih crackovanih applikacija.Da li u tome lezi problem?
Treba uskoro da kupim N95 8gb preko telenora.Pa bih hteo da znam dali je stvarno kodiran da radi samo na telenor karticama ili ne?Posto je bio slucaj za nokia-u n73 gde nije bila kodirana a telenor kaze da jeste.Pa samo pitam da proverim.I da pitam dali je tesko prilagodjavanje na na 92 verziju symbiana posto sada imam 6630 a on je S60 symbian tel.
Nazalos N95 kao svi ostali modeli telefona kod nasih operatera su kodirani.Tako da dobro razmislis o kupovini jer mozes kasnije imati problema ako resis da ga prodas
Ne kupujem 1000 posto u telenoru.Nego samo pitam onako.A da ga prodajem necu jedno DUZE vreme!!!:D.A dali se telenor n95 razlikuje od obicnih nazovi cistim verzijama(tj dali nesto nedostaje od opreme i funkcija telefona posto sam gledao jedan vid na youtube gde u orange kodiranoj n95ici nema VoIP funkcije!!!
Ville Valo ma sve ti je isto sto se tice sw-a, mozda dobijes ikonicu za internet u obliku telenora, tako je kod sony ericssona k530, mada ovo nije sigurno tacno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Sto se tice Nokia player obrisu se par fajlova i Nokia player radi Kao nov sve slozeno pod konac na primer album.genre,artist, itd evo resenja How to Delete the Old Albums in N95 8GB & N95 (FW V20)
How to delete the OLD Album folders in MUSIC LIBRARY
This is a bug currently being faced in N95 8gb and N95 (FW V20)
When u delete an album contents in the music library, even the album content is completely removed , an empty album will still remain in the MUSIC library, even you refresh the music library ,it will still exist.
If you try to delete it , u will get an error
"General : Feature not supported"
Here is the solution to delete it :
* Firstly, connect your phone to a PC via USB.
* Choose Data Transfer (a.k.a. Mass Storage). Do not select PC Suite because you won’t be able to browse protected folders in PC Suite mode.
* Open Windows Explorer on your PC.
* Go to \private\101FFC31 on the phone’s folder.
* There, you should be able to find the mpxv1.mpd (for MP3) and pcv5.mpd (for AUDIO PODCAST)
* Goto \private\101f8857\Cache
* Goto \private\101ffca9
* In all the 3 folders delete all the files Not the FOLDER
* Now refresh ur music library
Uzeo sam juce n95 8gb!!!!Fenomenalan je!!!!!samo me zanima kako da aktiviram gps posto na kutiji pise da nije dostupan gps za scg a ja u to ne verujem!!!i da pitam koji je najnoviji firmware za n95 8gb???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.