Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
miXjalo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:00

Post od miXjalo »

znam za to ali do pre dwa - tri dana nije to pisalo u specifikaciji , pisalo je samo za n82 ! reci mi zashta konkretno sluzi tv kabal ? :unsure: :wink:

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

pa da sadrzaj sa telefona gledas na tv-u...i mozes da igras igre valjda i slicno...uglavno kad povezes,sve sto je u telefonu vids na ekranu tv-a.... 8) 8)

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Okt 2004. 21:12

Post od pop73 »

Na N95 8gb moze da prouzrokuje problem ako pesma nema pravilnih informacija (TAG) ovo je provereno .Problem je u tome sto u library ostaju sve stare informacije tako da Nokia Player ih prikazuje sve cak i one koje ne postoje :P
tako ti je to...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

pop73 ,Tacno tako.I to me nervira do besvesti.Pokusavao sam da provalim u cemu je problem i dosao do zakljucka da je Nokia tu napravila nevidjenu soft glupost :dry:

deharade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Dec 2007. 02:50

Post od deharade »

...da li takva pesma moze da se obrise,ili ce zauzeti memoriju i tu ostati,da li ostavi neki trag gde se moze naci i obrisati .

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Od skora mi se pojavio problem koji mi kida zivce.Naime,aplikacije su pocele da se zatvaraju odmah po startovanju,uz poruku "Application closed.KERN-EXEC 3" :shock: Da li neko zna o cemu se radi i imali pomoci?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

cale jedan update bi pomogao, a ako si odradio update onda uradi reinstallaciju fw-a, tj. prikaci ga na NSU i nek ti odradi fw preko onog koji ti imas.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

kljun,Nazalost firmware na mom telefonu je up to date,a ne bi bas nesto cackao sa "gazenjem" vec postojeceg.Samo jos jedno,na telefonu mi se nalaze oko 25 installiranih crackovanih applikacija.Da li u tome lezi problem?

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 21:05

Post od Ville Valo »

Treba uskoro da kupim N95 8gb preko telenora.Pa bih hteo da znam dali je stvarno kodiran da radi samo na telenor karticama ili ne?Posto je bio slucaj za nokia-u n73 gde nije bila kodirana a telenor kaze da jeste.Pa samo pitam da proverim.I da pitam dali je tesko prilagodjavanje na na 92 verziju symbiana posto sada imam 6630 a on je S60 symbian tel.
Nokia N95-2 + Spiderman 3 + Jackass 2.5!!!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Nazalos N95 kao svi ostali modeli telefona kod nasih operatera su kodirani.Tako da dobro razmislis o kupovini jer mozes kasnije imati problema ako resis da ga prodas :wink:

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ville Valo »

Ne kupujem 1000 posto u telenoru.Nego samo pitam onako.A da ga prodajem necu jedno DUZE vreme!!!:D.A dali se telenor n95 razlikuje od obicnih nazovi cistim verzijama(tj dali nesto nedostaje od opreme i funkcija telefona posto sam gledao jedan vid na youtube gde u orange kodiranoj n95ici nema VoIP funkcije!!!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Ville Valo ma sve ti je isto sto se tice sw-a, mozda dobijes ikonicu za internet u obliku telenora, tako je kod sony ericssona k530, mada ovo nije sigurno tacno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Okt 2004. 21:12

Post od pop73 »

Sto se tice Nokia player obrisu se par fajlova i Nokia player radi Kao nov sve slozeno pod konac na primer album.genre,artist, itd evo resenja How to Delete the Old Albums in N95 8GB & N95 (FW V20)

How to delete the OLD Album folders in MUSIC LIBRARY

This is a bug currently being faced in N95 8gb and N95 (FW V20)

When u delete an album contents in the music library, even the album content is completely removed , an empty album will still remain in the MUSIC library, even you refresh the music library ,it will still exist.

If you try to delete it , u will get an error

"General : Feature not supported"

Here is the solution to delete it :

* Firstly, connect your phone to a PC via USB.
* Choose Data Transfer (a.k.a. Mass Storage). Do not select PC Suite because you won’t be able to browse protected folders in PC Suite mode.
* Open Windows Explorer on your PC.
* Go to \private\101FFC31 on the phone’s folder.
* There, you should be able to find the mpxv1.mpd (for MP3) and pcv5.mpd (for AUDIO PODCAST)
* Goto \private\101f8857\Cache
* Goto \private\101ffca9
* In all the 3 folders delete all the files Not the FOLDER
* Now refresh ur music library
tako ti je to...

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ville Valo »

Uzeo sam juce n95 8gb!!!!Fenomenalan je!!!!!samo me zanima kako da aktiviram gps posto na kutiji pise da nije dostupan gps za scg a ja u to ne verujem!!!i da pitam koji je najnoviji firmware za n95 8gb???

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Ville Valo sto se tice naj novijeg fw-a, to mozes proveriti ovde:
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ville Valo »

Ok hvala a za gps???dali neko zna kako se podesava i koji access point da koristim i kako da taj access point nadjem!!!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

ne znam da li mislimo na isto,ali i ja na mom biram telenor wap,jer ti samo on moze raditi,ili nesto preko wifija...

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ville Valo »

aaaaaaaa!!!E pa onda je meni radio gps!!!Zbunilo me je to sto mi na kutiji pise navigacija nije dostupna za srbiju i crnu goru!!!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

ma dostupna je samo kad krene da dere kredit...uff...najbolje je da to cackas u wlanu,ali nikakva korist kad si u mestu :)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Inace n95 nema dva sistemska procesora,vec zaseban graficki,koji je zaduzen za igrice,tv out i sl.Nemojte brkati dual core sa 2 procesora :)

Odgovori