Nokia E65
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
He he, rado bih ga kupio, ali kad bih imao love za takve stvari to bi značilo da sam sve ostale problme već uveliko rešio. Elem originalni TOMTOM bez modula košta oko 250 evra.
Ono što u principu Srbi rade je da kupe kod nekog divljaka GPS modul (u suštini bilo koji, mada postoje izvesne razlke), a program i mape skinu sa nekog sharea, torrenta, or stuff. Dobio sam ga dakako od drugara na DVDu sa još gomilom drugih stvari. Raspitaću se ovih dana, ili ću te uputiti direktno na njega, pa da vidimo šta može da se uradi, ali sad sam mrtav (Chemicalsi kicked asses) da bih to jurcao, i njega gnjavio.

Ono što u principu Srbi rade je da kupe kod nekog divljaka GPS modul (u suštini bilo koji, mada postoje izvesne razlke), a program i mape skinu sa nekog sharea, torrenta, or stuff. Dobio sam ga dakako od drugara na DVDu sa još gomilom drugih stvari. Raspitaću se ovih dana, ili ću te uputiti direktno na njega, pa da vidimo šta može da se uradi, ali sad sam mrtav (Chemicalsi kicked asses) da bih to jurcao, i njega gnjavio.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Evo i ja sam ga uzeo, do duse polovnog, 168 eur ali imam problem koji je izgleda uveliko prisutan. Guli mu se boja na donjem dijelu kod konektora i sa strane. Je li se desavalo to nekome i ako jeste, je li rjesio to nekako?
Evo slike da vidite o cemu se radi...

Ako ne bude otvorilo u postu imate ovdje direktno link, nisu velike slike
http://img61.imageshack.us/my.php?image=cimg2382sj8.jpg
http://img61.imageshack.us/my.php?image=cimg2383tn6.jpg
Evo slike da vidite o cemu se radi...

Ako ne bude otvorilo u postu imate ovdje direktno link, nisu velike slike
http://img61.imageshack.us/my.php?image=cimg2382sj8.jpg
http://img61.imageshack.us/my.php?image=cimg2383tn6.jpg
Eh ovako, ja sam dobila ovu nokiu jucer kao rodjendanski poklon iskreno nije moj prvi izbor aparata no poklon je i eto..uglanvom ja nemam pojma na njega bukvalno mi je prekomplikovan zato imam ludilo pitanja prvo kako da spremim muziku na memoy card i gdje se ona uopce nalazi jer kada povezem sa kompom sve ja to fino snimim ali ne mogu da nadjem gdje mi je ta muzika media mi je rpazna au memory card nema sanse da udjem i nerviram se pravo onda je li moguce koristiti ikakve druge melodije osim njegovih ? uglavnom ako iko ima uputstva ljubazno bih zamolila da mi da link jer ih ja nisam mogla skinuti sve gdje ih treba biti nema ih jednostavno prazni prozori a uz njega sam dobila na njemackom jeziku pa me sve to zajedno j.be i jako nervozi hvala unaprijed na svakoj mogucoj pomoci

Quality Never Goes Out Of Style...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Meddena upustvo za ovaj telefon mozes pogledati ovde:
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_en.pdf
moras imati snimljen adobe pdf reader.
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_en.pdf
moras imati snimljen adobe pdf reader.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Eh sada imam problem koji sam sinoc otkrila naime telefon je nov ima skoro mjesec dana i kada slajd dignem gore i stavim donji dio moba na uho cujem zujanje kada zatvorim slajd sve je ok, sad me zanima sta je to je li to normalno? jer ne cuje se tek tako nego sam i ja to slucajno otkrila...ali opet me prepalo nije mi nikako jasno sta mu je
pa molim za pomoc ako neko nesto zna neka mi javi...i btw cesto mi se desi da mi kaze da izvadim memory card i da je opet stavim, jednostavno mi sam promijeni temu koja je takodjer na mem. cardu postavi svoju klasicnu i prikaze isto kao da kartice nema dok je ne izvatim i opet vratim i to mi se pocesto desava
help help

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
Nemam ovaj fon, jos, ali generalno problem bi mogao da bude u tome sto bi sve teme koje imas trebala da prebacis na internu memoriju i onda sigurno neces imati problem koji imas. Mone je tako bilo na vecini telefona. Jednostavno, telefon se pogubi kad izvadis mem karticu na kojoj je tema i zato brlavi. Dakle, najsigurnije je da sve teme i slike koje kacis na kontakte iskopiras u telefon i gotova stvar.
A to za zujanje me malo buni, posto planiram da kupim ovaj tel uskoro pa ne znam koliko to zujanje smeta i koliko je intenzivno. Da li ga ima samo po neko ili svi? Cini mi se, po komentarima pored telefona na mob. svetu, da je to prilicno cest problem.
A to za zujanje me malo buni, posto planiram da kupim ovaj tel uskoro pa ne znam koliko to zujanje smeta i koliko je intenzivno. Da li ga ima samo po neko ili svi? Cini mi se, po komentarima pored telefona na mob. svetu, da je to prilicno cest problem.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
the maniac, ti kanda nisi skontao sta devojka prica.. Al da ne ulazim u to.. Sve u svemu, problem je verovatno oko kontakta, moguce cak i da su vratanca malo olabavila od tog cestog otvaranja pa zato gubi kontakt telefon sa karticom. A to zujanje je cesta pojava ne samo kod tebe i ne samo na ovom modelu nego na vecini, tj gotovo svakom koji sam drzao u ruci. Cuje se kao neko pucketanje, kao kad radi procesor na kompu, neki izmesani i cudni zvukovi i to cujes samo kad naslonis tastatutu na uho, jel? Ako je to onda nemas razloga za brigu al eto ako je telefon vec pod garancijom odnesi ga zbog tog problema sa karticom pa pitaj i za to zujanje i vidi sta ce ti oni reci.
eh da bas to kao npr kada ti fixni tel trazi bazu onaj bip ali neprekidni bas kao procesor i bas tako cuje se kad stavis uho na tastaturu tj skoro blizu rupice za punjac... ne cuje se to mnogo tj u toku dana nema sanse da bih to primijetila ali navece u tisini nacula sam blago zujanje i posto sam ja osoba koja cuje sve sto treba i ne treba kad sam otkrila da je to fon pravo sam se sje.ala...
i sad mi je krivo jer je fon skup i nov i ne mogu da vjerujem sta mu je..moze li biti da je i do zime? jer su nepodnosljive hladnoce a njega nosim ili u torbi ili u dzepu ??

- Azimuth
- Moderator
Nije to nista strasno, mislim na to zujanje, normalna pojava. A u vezi onog sa karticom, e to vec moras u servisu, nisam cuo da je neko nasao neko alternativno resenje a i zasto bi kad ti je telefon jos uvek pod garancijom i prakticno nov. Sve u svemu pravac servis da ti oni odrade to u vezi kartice. Umalo da zaboravim, pa normalno je da kad se kartica izvadi tj. u tvom slucaju kad izgubi kontakt sa telefonom, da se sa nje nista ne ucitava pa tako ni teme i automatski se prebacuje na predefinisanu tj. onu fabricku
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
Pa to je i bila poenta mog prethodnog posta. Nisam ulazio u to da li ima problem sa kontaktom memory carda vec samo da je najbolje sve teme i kontakt slicice drzati na internoj memoriji da ne bi dolazilo do problema koje je ona imala. Jednostavno, logicno je, kao sto kazes, da se izgube teme ako se izvadi mem. card. Ne vidim da sam nesto mnogo skrenuo sa teme i poente ako kazem da je to najbolje da se uradi, cisto da se u buduce ne susrece sa tom vrstom problema. Ako pak jesam, molio bih Meddenu da mi oprosti na neskontavanju onoga sto je ona pricala!Azimuth napisao:...Umalo da zaboravim, pa normalno je da kad se kartica izvadi tj. u tvom slucaju kad izgubi kontakt sa telefonom, da se sa nje nista ne ucitava pa tako ni teme i automatski se prebacuje na predefinisanu tj. onu fabricku
- Azimuth
- Moderator
the maniac, opet si otisao daleko, njoj nije to problem, rekla je da je to uocila. To sa temom je samo posledica onog sa karticom. E sad, ni teme na internoj memoriji nisu resenje jer ce joj i dalje povremeno kartica biti ne upotrebljiva. I koja je onda njena svrha? Jel me sad razumes sta hocu da ti kazem? A i ja nisam za to da se sa svakojakim glupostima opterecuje interna memorija.