Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jel ima neka fora da koristim neku pretragu u ovom telefonu? Ono kada trazim odredjeni fajl da ga nadjem lakse...Ona ikonica u glavnom meniju ''search'' pomaze...Koliko sam ukapirao to je za pretragu na netu, meni treba nesto u vezi lokalne pretrage...
Pardon, htedoh reci ''ne pomaze'' ta opcija...Ranije sam cini mi se mogao da pretrazujem uz pomoc te opcije, ali updateovanjem softvera to vise ne mogu....
presvega preko te aplikacije "search" mozes da pretrazujes sve fajlove na telefonu, samo treba da podesis da hoces da pretrazujes telefon, a ne internet.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Pa dobro ali kako? Kako je kod tebe uradicu i ja isto. Sve se svodu na biranje profila konekcije...i na kraju uvek ono ''Search services unavailable for this region, try again later. Jel moze korak po korak, sta i kako da podesim? Hvala unapred.
presvega ja sad tacno ne mogu da se setim kako sam ja to radio, ovo sto sam ti napisao je grubo objasnjenje, videcu da to pogledam kod druga, koji ima n73 sa naj novijim fw-om, pa cu videti sta treba uraditi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
pozdrav,kupio sam nokia n73 black al je sa TIM mreze i sad kad duze drzim multimedia key otvori mi neki njihov servicezstim,moze li se to nekako promjeniti,kako?
Hvala
aldenh ubacivanje drugog product coda i ubacivanje novog fw-a bi pomoglo, jer bi time dobio originas sw, na kojem nema nista sto se tice TIM mreze, tako sam ja mom drugu odradio fon i funkcionise.
imas temu za to: viewtopic.php?p=72714#72714
presvega, pokusaj da odes u File manager pa stisni Options i pogledaj da li ima opcija Find. Onda se pretrazuje telefon. Ali nisam 100% siguran da je tako (gledao sam kod drugara na faxu ali se ne secam kompletne radnje). znam da se na ovaj nacin trazi na 6630
Ovako promenio producte code flash na noviju ver software i sada kada ocu npr da uradim hard reset upisem 12345 pass nece znam za fazon ovaj drugi ui tako oce
Kada odem da promenim pass upisem stari 12345 stavim npr novi 14562 i kaze ok samo da potvrdim isto upisem 14562 i kaze da je greska u passu
Pozdrav! Da li neko koristi program "RotateMe" za landscape mode. Pokusao sam da ga skinem sa raznih sajtova, verziju za N73, ali nema sanse da ga instaliram. Na Yuotube sam video clip i shvatio da radi na N73. Odakle da skinem, kako da instaliram? Srecni praznici!
Dr Zaklan, koristim ja RotateMe na N73, verzija koja radi na ovom telefonu je rotateMe_1_21, samo sto ne moze da se instalira dok je ne sertifikujes, mozda si to zaboravio da uradis.
Ako ne mozes da je nadjes javi mi se na p.p.
Mir Boziji, Hristos se rodi!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
@darkado ne znam o cemu govoris,meni se to nije desavalo ni na starijim verzijama a ni sa najnovijom
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
e ovako ja sam se susreo sa slichnim problemom na dve n73, na prvoj koju sam imao sve pesme su mi se pojavljivale u images and video a nekad jednostavno nema nichega u malopre pomenutom delu galerije. e kad sam kupio novi bio sam miran neko vreme ali jednom su slike samo nesale. da naglasim slike su i dalje tu, samo ih galerija ne vidi
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.