Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ville Valo
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 21:05
- Ville Valo
- Neredovni učesnik
Ja mislim da sam cuo da gps u n95ici ne podrzava 3rd party aplikacije kao tom tom i te.A meni treba neki program samo da odredim koordinate longitudinale i te stvari...Pa dali mozete da mi preporucite neki program???I imam problem ono music playera.Pc suite uopste nece da prebaci musicu bez music managera.STO????I imam jos jedan problem oko playera.Prebacio sam 5 pesme na mass memory i refreshovao sam player posle, ali on uopste nije pronasao te 5 pesme.A TAGovane su pravilno(album,izvodjac,naziv pesme).Zbog cega???
Nokia N95-2 + Spiderman 3 + Jackass 2.5!!!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ville Valo, pogledaj temu Gps i Funkcionalnost,tamo mozes naci odgovore,probaj neki od programa Garmin,Route 66.Kako nece pc suite da prebaci pesme?Lepo selektujes pesme koje hoces da prebacis i kopiras ih u memory card-sounds
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Ville Valo
- Neredovni učesnik
Desilo se i meni to. U pitanju je ipak neka aplikacija. Bez obzira što ne radi ni jedna u pozadini, prelazak u data transfer mode nije moguć. Nisam ukapirao koja je bila u pitanju pošto sam instalirao više aplikacija jednu za drugom. Nedavno, posle promene softvera, kad su sve aplikacije bile izbrisane, sve je proradilo kako treba.
Imam skroz glupav problem. Sad sam provalio da sam u zabludi i da kalendar ne obelezava dobro dane. Dakle danas je 6ti januar, nedelja, a meni u kalendaru on to pokazuje kao subotu. Uopste ne znam kako da promenim da normalno pokazuje?
Takodje skroz retardirana stvar - padne mi telefon sa 20cm, ispadne mu baterija. Ja je vratim, upalim ga, a njemu se izbrisali svi unosi iz kalendara - znaci rodjendani, to do, ma sve.
Takodje skroz retardirana stvar - padne mi telefon sa 20cm, ispadne mu baterija. Ja je vratim, upalim ga, a njemu se izbrisali svi unosi iz kalendara - znaci rodjendani, to do, ma sve.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ville Valo, ja koristim jednu foru kad nece da mi udje u data transfer mod, stisni dugme za gasenje telefona i izaberi "remove memory card", kad to uradis reci ce ti da rade neke aplikacije i da mora da ih pogasi, ti potvrdi da ih ugasi ali onda nemoj da vadis karticu, ili je izvadi pa vrati, posle toga moze normalno da udje u data transfer mod.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Ville Valo
- Neredovni učesnik
Sensei, ja nemam memory card. Imam n95 8gb tako da nemoze da se izvadi memory card.Nasao sam nacin na netu.Doduse najgori moguci ali nema nijednog drugog nacina.Kada se zameni font,kao sto sam ja uradio nemoze da se aktivira data transfer mod.Na n95ici obicnoj moze tako sto se izvadi memorijska kartica,ubaci u card reader i onda izbrisu fontovi,ali na n95 8gb moze samo da se vrate fontovi na staro tako sto se mass memory formatizuje...Tako da...Nemojte da menjate jos uvek font...Bar dok ne izadje neki program nalik na font remover...
Nokia N95-2 + Spiderman 3 + Jackass 2.5!!!
- Ville Valo
- Neredovni učesnik
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19