Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
da li neko ima pouzdan antivirus,skinula sam neki kaspersky (trial) i kad sam skenirala mob,pokazao mi je preko 20 voirusa...trojanci i crvi uglavnom..svih vrsta..jel ima neko dobar antivirus???
hwala ewo nasla sam.
nadam se da ce raditi jere ne zelim da mi crkne mob..
usput,da vas pitam:
da li se vama gubio mob za NG?
meni se tooootalno izgubio.pixeli su se razlivali i zabagovao se..
Narode moze mala pomoc?Imam N70 i interesuje me kako da namestim telefon da se automatski zakljucaSta god sam probao ,corak.Verovatno da je pitanje totalno glupo ali bas mi je neophodna ta funkcija a ne mogu da je namestim.
melink, ides u tools-settings-security-phone and sim i tu imas opciju autolock preiod i lock code.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
melink, to što je napisao Sale_M je za zaključavanje telefona ali svaki put moraš da otkucaš šifru da bi ga koristio.
Ako si mislio samo na zaključavanje tastature, to N70 nema nego moraš da ubaciš programčić koji to radi
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
profa, Zar je toliko teško da se pogleda malo po forumu?
Sve treba da bude sažvakano?
Medju lepljivim temama imaš jednu koja se samo time bavi a na strani 8 je kompletno uputstvo.
Namerno neću da dam link jer je tebe mrzelo da tražiš pa i mene eto mrzi da taj link pastujem
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Na koju foru da snimi imenik na komp?da mogu posle ako se nesto pokarambasi da vratim I naravno i ako nije tema za taj tel da li moze isto da se uradi i na nokia n95
dexter1974 mozes da uradis bakup imenika na racunar, tako sto ces, preko Nokia PC Suite, odabrati opciju Backup. I preko toga mozes da manipulises sa stvarima koje hoces da prebacis na racunar, i posle, kad hoces da vratis na telefon, odes ponovo u Backup i odaberes Restore, i to je cela mudrost, to vazi za sve Nokia modele koji mogu da se prikace na racunar, sve sto ti treba jeste Nokia PC Suite.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
acm104, pa nadji brojeve firmi koje su ovlasceni uvoznici/distibuteri legalne nokijine dodatne opreme....npr:
Com trade
Alpha copy
Mobis
eventualno Tehnomobil
Mislim da naci brojeve i nije toliko tesko,a lakse ces sam naci sta ti treba i cenovno odgovara!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.