Nokia 6300

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
dusanrstc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Dec 2007. 20:22

Post od dusanrstc »

kako da flesujem nokiu 6300 skinut je sa mreze,updateovao sam softver uspesno ali mi nije jasno kako da ga flesujem i sa kojim programom to da odradim? hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ako si updateovao software, onda si ga ujedno i flashnuo. To je ista stvar, jedino sto update mozes da uradis samo kad postoji novija verzija software-a, a flash, uvek mozes da uradis.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

dusanrstc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Dec 2007. 20:22

Post od dusanrstc »

moj tel je skinut sa mrreze i ostala je neka ikonica od mreze i pun je nekih opcija od mreze,jel to moze nekako da se izbrise? ja sam promenio code i updateovao softver ali nista se od toga nije izbrisalo! kako to da izbrisem?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

dusanrstc, ako ima i dalje ikonice to znači da NISI promenio product code kako treba.
Sva uputstva i nastavak za takva pitanja ovde:
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

bibby
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2005. 21:39

Post od bibby »

Da li je neko uspeo da pokrene Gmail aplikaciju na mts-u, i kako?
Meni izbacuje poruku: "This program requires data connection".

sashapfc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Dec 2007. 02:11

Post od sashapfc »

ljudi jedno pitanje... telefon je super, bla bla, i ako je kamera krs kao da je nema, samo se grebe zdabe... nego gde sam stao... a da...zasto je toliko slogiran, stavim na ringing,a on kad me neko zove postepeno pojacava ton, ne bas kao kod acesding ali smara, ja da hocu da mi ide tise pa glasnije stavio bih tako! Ima li neka fora, ili je bag? hvala
Sasha

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

bibby napisao: ... izbacuje poruku: "This program requires data connection".
To znači da ti nisu dobra podešavanja za internet...

szabad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Jan 2008. 06:43

Post od szabad »

Za sashapfc: moraš da smanjiš jačinu zvona, nemoj da bude na maximumu. Nokia kapira da je prejako pa zato uvek kada je na max. tako zvoni.

stasad
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2008. 16:26

Post od stasad »

jedno pitanje: da li postoji nacin da poruke iz saved messages sacuvam na sim, kako promjenom telefona ne bih izgubila sacuvane poruke?
Pozdrav

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

stasad neznam tacno da li to moze, al nevidim prednost u tome, jer kolko ti mozes da sacuvas poruka na SIM, mozes jako malo, zato bolje radi backup na racunar, i posle kad promenis telefon samo vratis, to naravno vazi ako ti sledeci telefon bude Nokia, a ako se opredelis za drugog proizvodjaca, e onda radi ko sto sam i ja pre radio, prepisuj poruke na papir pa vracaj u nov telefon. :wink:
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

szabad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Jan 2008. 06:43

Post od szabad »

Da li neko zna kako se podešava e-mail na telefonu ali za POP3 servere; eunet, ptt, ... Da mogu skidam poruke sa mog e-mail naloga i šaljem

Tashica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 02. Feb 2008. 19:57

Post od Tashica »

Zelim da kupim ovaj mobilini,ali imam velike dileme...Procitala sam neke komentare da je kamera nikakva i da je bukvalno tu koliko da se kaze da mob ima kameru i da postoji veliki problem sa memorijom.Tacnije memorija se puni sama od sebe.Da li je sve to tacno?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Tashica slike kamere sa 6300 mozes pogledati ovde:
http://www.gsmarena.com/nokia_6300-review-135p3.php
a sto se tice memorije, to je glupost, ne moze sigurno da se puni sama od sebe, to je sigurno neko imao problem u sw-u, sto se ispravlja updateom fw-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

zivotinja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 25. Avg 2007. 12:35

Post od zivotinja »

...interesantan mi je telefon,koristio bih ga za pricanje i SMS, eventualno igre - koliko bi mi u tom slucaju trajala baterija...?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Pa on u principu ima relativno mali kapacitet baterije u odnosu na ostale nokia modele iz te klase,ali mislim da bi mogla da izgura do 3 dana
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

zivotinja, pa sve zavisi od kolicine,ako bi pricao nekih 1-1.5h dnevno i nekih 15-20 sms-ova i nesto gprs-a i igrica,tesko da bi ti izdrzao vise od jednog punog dana....ako si nesto umereniji mozda naguras bateriju do 2 dana,a 3 dana sa izuzetno malo koriscenja....
Ako ti je bitno trajanje baterije,trebao bi da pogledas npr 6233 (ima skoro 50% jacu bateriju) ili neki iz SE ponude...(npr k550)
D500&E71

cokili
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Feb 2008. 21:38

Post od cokili »

Ima li neko sifre za nokiu 6300?npr. za pojachavanje zvuka zvuchnika i ostalo!!!Trebaju mi hitno!!!!!!!!Unapred hvala :)

fanste6300
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 02:33

Post od fanste6300 »

Imam 6300 skoro vec godinu dana, kupljena je kod generalnog zastupnika za Nokiju, dakle original je i sve je Ok, ali me je tastatura pocela da krcka u poslednje vreme,tj cini mi se kao da ona podloga koja se nalazi ispod dugmica prozivodi taj zvuk i to me prilicno nervira, zanima me dal neko zna da li je to znak da pocinje da se kvari pa da odem sa garancijom dok jos mogu ? ili da zanemarim...
I jos nesto, kako se update-uje softver moj je V 04.70 koje su razlike izmedju poslednjeg i mog softvera?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Idi u servis za stastaturu pa vidi, ako ti je fon pod garancijom, nista ne kosta, a puno znachi. Za updateovanje softvera imas sve opisano u posebnom odeljku (potrazi po forumu), a koje su razlike... minorne (verovatno malo brzi softver i mozda jos po neki sitan bug ispravljen) - potrazi na netu o tome.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ma-Ja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Mar 2008. 19:55

Post od Ma-Ja »

Narode, treba mi pomoc. Imam vec neko vreme 6300 i prezadovoljna sam. Imam samo jedan problem. Ne mogu da povezem Bluetooh slusalicu sa telefonom :smutny:
Elem, ukljucim slusalicu i ukljucim Bluetooth na telefonu ali nikako ne mogu da provalim kako da telefon prepozna slusalicu.

Odgovori