zabrinula sam se i nadam se da ce neko moci da mi odgovori. imam ovaj telefon godinu dana i prezadovoljna sam sa njim. ali, prije nekoliko dana poceo je da se kvari, cini mi se. odjednom ekran pobijeli, na displeju se vidi kakva je baterija i domet ali nista drugo nema., to traje od petnaest minuta do pola sata i onda se sve vrati kako je i bilo. o cemu se radi? sad sam upravo ubacila drugu karticu i ukljucila sam telefon i upravo to se desava. sad nije ni bijel ekran nego je tel kao iskljucen iako ja na displeju vidim tu oznaku o bateriji, tj , pokazuje da je on ipak ukljucen....help
![]()
Umire li mi nokia 7390 :(
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Umire li mi nokia 7390 :(
Dakle, ovo sam prije par minuta napisala tamo u pitanja vezano za sam fon...I dok sam se nanovo registrovala ovdje, on je proradio. Hajde, ko se razumije, pomozite. Koji mu je djavo?
Ako ti je telefo u garanciji, trk u radnju, naravno ako jos traje garancija,jer si rekla da imas telefon 1 godinu. Ali dobro probaj sa sim mogucim glupostima, za svaki slucaj, sad cu ja kao vlasnica radnje u kojoj sam ja kupila 7373. znas probaj da ga restartujes, vidi da nisi ubacila nesto sto bi smetalo tvom telefonu. Ma znam da su to gluposti ali probaj.
E sta su mi jos rekli momci iz Mobis Electronica da telefoni koji nisu simbijan ne mogu imati virus, eto mozda ce ti i ova informacija trebati, ako krenu sa takvim pricama.
inace ja sam ovaj fon kupila 30.12.2007. eto za sad je super.
Jedino sto primecjem a mozda je to normalno, kada ga otvorim, i kada ulazis u meni malo je spor.
Nadam se da ces resiti uspesno svoj problem
pozdrav i naravno javi sta si uradila
E sta su mi jos rekli momci iz Mobis Electronica da telefoni koji nisu simbijan ne mogu imati virus, eto mozda ce ti i ova informacija trebati, ako krenu sa takvim pricama.
inace ja sam ovaj fon kupila 30.12.2007. eto za sad je super.
Jedino sto primecjem a mozda je to normalno, kada ga otvorim, i kada ulazis u meni malo je spor.
Nadam se da ces resiti uspesno svoj problem
pozdrav i naravno javi sta si uradila
juce sam izbrisala poruke... oko 500. ja sam racunala da u inbox-u i u sent imam toliko, ali sam zaboravila na draft...sada je ok, od juce...inace nemam garanciju vise, ta radnja daje garanciju samo na pola godine...ok je i kao bude flat u pitanju, samo da ne crkne skroz, prosto mi to sad ne treba. a i volim ovaj telefon. prvi put poslijegodinu dana nemam zelju da kupim drugi... htjela sam jos da pitam da li je uredu da kupim memoriju od 512 mb, hoce li tu praviti probleme?
pozdrav i hvala.
pozdrav i hvala.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Takodje, vlasnik 1 Gb Kingston, i radi savrseno. Moja topla preporuka. MAda najbolje je da podjes sa nekim ko takodje ima neki fon sa bluetoothom (sa kojim znas da mozes da se uparis), i da ti tamo na licu mesta posalje neki malo veci fajl (tipa 5-6 MB) i ako sve radi, kupuj karticu i adios.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!