Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kapoerista90, pitam samo da li ima da se kupi ta kartica kod nas. Gledao sam na nekoliko domacih sajtova (prodavaca kompjuterske opreme) i nigde nisam nasao da ima 8gb vec samo ona od 4gb. Pa eto reko da priupitam mozda neko i zna da ima 8gb u BG i po kojoj ceni!
Napunilo bi se to nekako!!!
:):)
Napunilo bi se to nekako!!!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Cackao sam danas N82 u jednoj prodavnici kod mene u gradu i mogu vam reci da je tel extra odradjen. Tipke su dosta male i bilo mi je nezgodno kuckati kad sam probao ispisati sms ali to je ipak zbog prelaska na tu tastaturu. Vremenom kad se covek navikne ta mala tastatura vise ne bi bila problem! Lepo lezi u ruci.
Cena mu je 470E sa PDV-om (full pakovanje i original kutija).
Cena mu je 470E sa PDV-om (full pakovanje i original kutija).
Nisu u potpunosti iste. Na N82 su manji tasteri i veci je razmak izmedju njih.
Ali manje-vise to je to.
Samo mnogo je 470e dati za telefon iako je extra odradjen
Ali manje-vise to je to.
Samo mnogo je 470e dati za telefon iako je extra odradjen
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Nemojte dzabe pricati o nekim karticama od 8 GB ,idite na zvanicni sajt Nokije i videcete tamo da ova N 82 maksimalno moze da gura 4 GB, 4 a ne nekakvih 8 gb,............I procitao sam ovde negde na forumu da se neko cudi zasto tako brzo pada cena,N 82 u odnosu na N 95 8 GB, odgovor ..... Nokia razlicito pozicionira seriju N-7... ,N-8..., N-9..., za nju telefoni serije N -9... predstvljaju visoku klasu i njima cena najsporije pada

Forever !!!
kocapro, u okviru ove teme ima postavljen link na kome se vidi da je lik ubacio 8GB karicu u N82 i tel radi bez ikakvih problema!!!
Link: http://nseries-mobile.blogspot.com/2007 ... y-n82.html

Link: http://nseries-mobile.blogspot.com/2007 ... y-n82.html
Malo sam googlao i na vise razlicitih sajtova sam naisao na potvrdne odgovore da N82 podrzava 8gb. E sad da li je istina ili ne nemam pojma ali verujem da moze da podrzi 8gb bez nekih velikih poteskoca!!!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
kocapro, nisi dovoljno upucen,kartice od 8gb postoje,samo nisu dostupne siroj javnosti,ali ce biti u neko dogledno vreme.I ono nije bilo kakav sajt,nego sajt gde se testiraju najnoviji modeli N serije+razne ostale novosti za nokijine symbian modele
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo, kupio sam telefon, prvi utisci su odlicni, spreman sam da odgovorim na sva pitanja koja Vas interesuju...
Sada nemam vremena za neke utiske, pisacu ih kada budem imao vremena, ali uglavnom su jako pozitivni...
kocapro, moze kartica od 8gb, a zasto to na nokija sajtu pise suprotno, ne zna se, ali tako su i pre govorili a 6630 da moze 256mb i ostale gluposti, nije im prvi put
Sada nemam vremena za neke utiske, pisacu ih kada budem imao vremena, ali uglavnom su jako pozitivni...
kocapro, moze kartica od 8gb, a zasto to na nokija sajtu pise suprotno, ne zna se, ali tako su i pre govorili a 6630 da moze 256mb i ostale gluposti, nije im prvi put

iPhone + CX300