Ne bi trebalo to da te brine jer je dozvoljeno do 2.0 W/kg. Drugo, da je toliko strasno, telefon bi odavno bio povucen iz prodaje.goxee napisao:Nego, mene brine druga stvar, SAR = 1.40 W/kg, e sad kolika je to zaista razlika u poredjenju sa telefonom koji recimo ima 1.1?
E51 naslednik E50
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Xaxaxa, ma nema problema loki13
nikad dosta predostroznosti, a?
U svakom slucaju, nisam bas dete (skoro pa dva puta toliko koliko si naveo
), ali loki13 je u pravu, najbolje da ih sam pozoves sutra pa da pitas. Uvek sam placao kesom tako da to ne znam 

U svakom slucaju, nisam bas dete (skoro pa dva puta toliko koliko si naveo

Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 06:20
Kupio sam ga i telefon je EXTRA!!! Firmware mi je bila za azijsko trziste,pa sam promijenio kod telfona da je za balkansko trziste i odradio update sa nokijinog sajta i sad mi je na srpskom! Napunio sam ga temema,porukama,igrama,aplikacijama i radi kao da je prazan(imam kard od 1GB) sto znaci da je strasno brz! Oklop mu je cvrst,metalni,tastatura je laka za pisanje poruka,ekran ima zastitnu plastiku...! Ima i blink senzor (kao na E50) za poruke i pozive! Mane su mu sto mu je malo slabiji zvuk nego u E51 i E65 (moja 2 prosla tel) i sto mu osvjetljenje ekrana za nijansu oslabi kada se upali svjetlo tastature i obratno! Eto toliko i bez obzira na mane preporucujem ga svima koji hoce ozbiljan i kvalitetan telefon! 

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 06:20
Izlazi E51 bez kamere http://www.gsmarena.com/cameraless_noki ... ws-428.php .
Poslednja izmena od milann u Pet, 08. Feb 2008. 20:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Evo po uzoru na E50,nokia na trziste izbacuje i novu verziju E51 ali bez kamere.Po meni odlican potez.Vise informacija na http://pressbulletinboard.nokia.com/...lar-nokia-e51/
Jedva cekam.
Edit Pretece me milan.
Jedva cekam.
Edit Pretece me milan.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
E da su mu ugradili blic i AF onda bi samo potkopali svoju N seriju i pojedine modele.Ipak je E biznis serija i svako onaj ko obraca paznju na taj deo nokijine ponude kamera mu nije uopste bitna vec ostale napredne mogucnosti.A takodje u nekim firmama je zabranjeno koristenje telefona sa kamerom tako da ovo njima dodje bas dobro.Nov telefon sa svim prednostima i plus bez kamere,opet jos jedna prednost za te zaposlene korisnike.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!