Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
u novom sadu je 410eura
imam jedno pitanje što je sa aziskim čuo sam da su se pojavili na tržište sporiji su lošiji softwar nemože uhvatiti satelit tako ako bude netko kupavao neka dobro pazi neki imaju kineska slova a neki nemaju na nekim piše normalno znači treba isključivo kupovati europske jer ovi drrugi nisu sigurni.
imam jedno pitanje što je sa aziskim čuo sam da su se pojavili na tržište sporiji su lošiji softwar nemože uhvatiti satelit tako ako bude netko kupavao neka dobro pazi neki imaju kineska slova a neki nemaju na nekim piše normalno znači treba isključivo kupovati europske jer ovi drrugi nisu sigurni.
speoon, Nije tacno, ja sam uzeo Azijsku verziju (svesno sam to uradio, jer se vidi pored slova neki Azijski simbol, ali to je samo na #)...
Jedina razlika je sto uz ovu verziju ide Japanski recnik...
A uzeo sam bas ovu veriju jer je sve isto, imam program vise, a kada ga budem prodavao, nacicu neku budalu, i ispricati kako je ovo specijalna japanska verzija, i dobiti 50e vise... Tako sam uradio i za n91... Znaci, svesno sam uzeo tu verziju, po svemu su iste verzije, osim sto ova ima recnik...
Jedina razlika je sto uz ovu verziju ide Japanski recnik...
A uzeo sam bas ovu veriju jer je sve isto, imam program vise, a kada ga budem prodavao, nacicu neku budalu, i ispricati kako je ovo specijalna japanska verzija, i dobiti 50e vise... Tako sam uradio i za n91... Znaci, svesno sam uzeo tu verziju, po svemu su iste verzije, osim sto ova ima recnik...
iPhone + CX300
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
speoon, ako je u pitanju isti telefon tj. n82,nema tu losiji kvalitet jer se telefoni proizvode po nokia licenci bilo da se proizvode u finskoj ili nekoj drugoj zemlji a sto se softvera tice uvek se moze zameniti odgovarajucim za tvoje govorno podrucje
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
al ajde da ima bar nesto nego su mu finkcije
e imam jedno pitanje.... tj 2 pitanja....
1) jel se meni cini ili je socivo kamere manje na N82 nego na N95?
2) jel ima najave za ME ili 8GB verziju?
P.S. imam i trece:
3)zasto K850 kosta koliko i N82 kad je N82 DALEKO bolji?

1) jel se meni cini ili je socivo kamere manje na N82 nego na N95?
2) jel ima najave za ME ili 8GB verziju?
P.S. imam i trece:
3)zasto K850 kosta koliko i N82 kad je N82 DALEKO bolji?
Nokia E71... Elegant, but deadly
1) Ja mislim da su ista sociva!
2) Nema jos nikakvih najava za neke nove verzije N82. Medjutim ceka se GSM sajam mobilne telefonije koji pocinje 14-og februara - ako se ne varam; pa ce se tamo videti sta Nokia treba da prodaje u 2008 god!
3) k850 nema konkurenta u paleti SE kamera telefona, a sto se tice N82, Nokia je videla konkurenciju u K850 i sada tezi da koriguje cenu tj da je priblizi svom najvecem rivalu! Barem sam tako citao po netu!
2) Nema jos nikakvih najava za neke nove verzije N82. Medjutim ceka se GSM sajam mobilne telefonije koji pocinje 14-og februara - ako se ne varam; pa ce se tamo videti sta Nokia treba da prodaje u 2008 god!
3) k850 nema konkurenta u paleti SE kamera telefona, a sto se tice N82, Nokia je videla konkurenciju u K850 i sada tezi da koriguje cenu tj da je priblizi svom najvecem rivalu! Barem sam tako citao po netu!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
kapoerista90,
1.Cini ti se,bas sam gledao slike sociva su iste velicine
2.Mozda bude verzija sa 8gb ali nikakvih sigurnih informacija o tome nema,samo nagadjanja
3.Prevideo si cenu.k850 kosta 315 a n82 405

1.Cini ti se,bas sam gledao slike sociva su iste velicine
2.Mozda bude verzija sa 8gb ali nikakvih sigurnih informacija o tome nema,samo nagadjanja
3.Prevideo si cenu.k850 kosta 315 a n82 405

XIAOMI Mi 11 midnight grey
- kapoerista90
- Expert
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
evo ovako
GPS apsolutno ne skida ni jedan jedini dinar sa racuna, medjutim kada GPS koristite preko GPRSa onda zna lepo da opauci
sve sto treba da uradis je da u podesavanjima zabranis koriscenje GPRS konekcije dok se koristi GPS ne znam tacno gde je to al nema veze...
i zasto ne koristis garmin nego nokia maps
GPS apsolutno ne skida ni jedan jedini dinar sa racuna, medjutim kada GPS koristite preko GPRSa onda zna lepo da opauci

sve sto treba da uradis je da u podesavanjima zabranis koriscenje GPRS konekcije dok se koristi GPS ne znam tacno gde je to al nema veze...
i zasto ne koristis garmin nego nokia maps