Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo ga test N82 na engleskom : http://www.mobile-review.com/review/nokia-n82-en.shtml
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
speoon,
nije mi jasno da ne kapiras da gps koji je ugradjen u n82 ne trosi kredit kad se koristi bilo koji da je program u pitanju.Zasto bi onda uopste bila ugradjena takva funkcija u telefonu?

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
zoreli, nisam uporedjovao zvuk jer nemam ovaj telefon ali gotovo sam siguran da je zvuk u rangu n73 me,jer je player identican kao na n73 me.Jedino mozda malu prednost ima n82 zbog veceg broja podesavanja u ekvilajzeru
Sto se tice poredjenja zvuka izmedju N82 i 95-ice - isti je i nema velikih razlika tj neke finese su u pitanju koje ljudsko uho tesko razaznaje. Tako da se kvalitet zvuka na ta 2 fona izjednjacava (barem tako pisu na netu ljudi koji su uporedjivali)
Do sada nisam nista procitao o kvalitetu izmedju N82 i N73ME!
kapoerista90, evo sta kaze Eldar u vezi N82 i njenog nekog naslednika tipa ME ili 8GB: "Shedding some light on myths and rumors circulating around the web on an impending music-savvy edition of the N82 carrying 8Gb onboard, I have to say this is very unlikely in view of the handset’s positioning. It already has a rival, which can only dream of 8Gb of storage. Looking at Nokia’s range you may well come to a conclusion that the arrival of a handset like this retailing for 70 Euro more would be fine if only they didn’t have the Nokia N95 on offer. Which won’t happen for at least 7-8 months to come. Just like the Nokia N73, the N82 doesn’t have any sort of 8 or 4 Gb variations."
Do sada nisam nista procitao o kvalitetu izmedju N82 i N73ME!
kapoerista90, evo sta kaze Eldar u vezi N82 i njenog nekog naslednika tipa ME ili 8GB: "Shedding some light on myths and rumors circulating around the web on an impending music-savvy edition of the N82 carrying 8Gb onboard, I have to say this is very unlikely in view of the handset’s positioning. It already has a rival, which can only dream of 8Gb of storage. Looking at Nokia’s range you may well come to a conclusion that the arrival of a handset like this retailing for 70 Euro more would be fine if only they didn’t have the Nokia N95 on offer. Which won’t happen for at least 7-8 months to come. Just like the Nokia N73, the N82 doesn’t have any sort of 8 or 4 Gb variations."
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Citao sam test u nasem casopisu, Mobil Mega,kazu da nije toliko jak zvuk kao na N73ME,ni sluske ni zvucnik,al da je malo lepsi... al ostavicu to Spyker-u da oceni... Jos samo malo... i kupujem je! jedva cekam 
Idzo,nema veze,ja to pitam onako... iskreno,kad sam uzivo video svidela mi se boja,uopste nije ruzna koliko mi se na slici ucinila...A i ovih 2 GB sto dobijes sa njom mi je dovoljno...

Idzo,nema veze,ja to pitam onako... iskreno,kad sam uzivo video svidela mi se boja,uopste nije ruzna koliko mi se na slici ucinila...A i ovih 2 GB sto dobijes sa njom mi je dovoljno...
Nokia E71... Elegant, but deadly
-
Cudi me to i ne bi voleo da je istina to sto kazu da nema zvuk kao n73 me mada su oni nas najbolji casopis o mob. telefonima,mada bi Spyker, ako mu se ukaze prilika da izvrsi jedan mali test zvuka n82 vs n73 me
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
speoon, zaboravi na to, vec sam ti objasnio da si priliko konekcije veorvatno podesio i da se koristi GPRS protok
danas sam se malo detaljnije zabavio sa n82....
tastatura u opste nije losa, znaci odlicna je kao sto sam vec rekao, stvar navike....
sa kamerom se nisam igrao puno, ali ono da mu treba oko 5 sekundi da udje u kameru i dalje stoji
GPS je ne verovatan, ja sam sokiran. danas sam instalirao garmin, ljudi telefon hvata fix kao lud, brze od mog sirf 3 star GPS prijemnika, kako, ne znam, ali hvata
prijatno sam se iznenadio i kad sam cuo zvuk u slusalicama, kvalitet je savrsen a jacina nije lose, u glavno mnogo je jaci od onog u n73/n70.... mozda bi kombinacija sa Gargamelovim sluskama bila odlicna, i telefon bi se verovatno pokazao u svom pravom svetlu
brzina je ok i eto to je od prilike to, nema apsolutno nista zajednicko sa n73 a n95 nisam cacko pa ne mogu da kazem...
sve u svemu odlican telefon, mislim da vredi taj novac
i dalje sam u soku za GPS
ako ovako hvata na n82 kako li se tek onda ponasa na 6110 navigator
sve ovo me dovelo do zakljucka da ce nokia vrlo brzo, cak mislim i do 2010 da izbaci all in one device... koji ce zaista vredeti....

danas sam se malo detaljnije zabavio sa n82....
tastatura u opste nije losa, znaci odlicna je kao sto sam vec rekao, stvar navike....
sa kamerom se nisam igrao puno, ali ono da mu treba oko 5 sekundi da udje u kameru i dalje stoji
GPS je ne verovatan, ja sam sokiran. danas sam instalirao garmin, ljudi telefon hvata fix kao lud, brze od mog sirf 3 star GPS prijemnika, kako, ne znam, ali hvata

prijatno sam se iznenadio i kad sam cuo zvuk u slusalicama, kvalitet je savrsen a jacina nije lose, u glavno mnogo je jaci od onog u n73/n70.... mozda bi kombinacija sa Gargamelovim sluskama bila odlicna, i telefon bi se verovatno pokazao u svom pravom svetlu
brzina je ok i eto to je od prilike to, nema apsolutno nista zajednicko sa n73 a n95 nisam cacko pa ne mogu da kazem...
sve u svemu odlican telefon, mislim da vredi taj novac
i dalje sam u soku za GPS

ako ovako hvata na n82 kako li se tek onda ponasa na 6110 navigator
sve ovo me dovelo do zakljucka da ce nokia vrlo brzo, cak mislim i do 2010 da izbaci all in one device... koji ce zaista vredeti....

-
Mirko BGD, prijatno sam iznenadjen tvojim utiscima o telefonu.To za gps mi je i dalje cudno,ali odlicna stvar.Kad kazes da je zvuk na slusalicama bolji od n73,da li si probao slusati muziku na n73 music verziji koja ima dodatna podesavanja za zvuk ili na obicnoj?
meni gps na n95 8gb radi super i ne skida kredu,a za mp3 koristim walkmanove sluske i zaista se bolje cuje nego sa orginalnim,sto se dobijaju u paketu
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
Spyker, e da sad ga goristis nekoliko dana i kako si zadovoljan baterijom? Jel ipak moze da izdrzi dva puna dana ?
IDzO, evo i ja da pohvalim bateriju na 8gb od 10 sati jutros evo puna.moze se izgurati 2 dana.neznam koja je baterija u n82?
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200